stratos789 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Οκ.Οταν με το καλο το παρω θα σας πω ,τελος του μηνος θα το τσιμπησω (περιμενω να μαζεψω χρημα)
kosegdit Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα μέλη, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το μαγαζί που κοιτάς. Από εκεί αγόρασα και το δικό μου. Είναι ευρωπαϊκό μοντέλο, και δεν θα έχεις κανένα θέμα ούτε με αναβαθμίσεις, ούτε τίποτα. Όσον αφορά την θήκη, επειδή με μια πρόχειρη ματιά δεν είδα να σου απαντάει κανείς, εγώ θα σου πρότεινα να μην την αγοράσεις. Την είχα αρκετό καιρό και την έχω αφαιρέσει. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό παχαίνει πολύ φορώντας την, και επίσης γίνεται αδύνατη η χρήση του με το ένα χέρι, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Εκτός της σκόνης που μαζεύεται στο σημείο της οθόνης που μένει ακάλυπτο, το οποίο δεν είναι και πρόβλημα, την καθαρίζεις, μην νομίζεις ότι προστατεύει το τηλ σου από μπροστά. Άμα σου πέσει, κανείς δεν λέει ότι η θήκη θα παραμείνει κλειστή και δεν θα χτυπηθεί η οθόνη σου. Θα σου πρότεινα να πάρεις με λιγότερα χρήματα μια θήκη τύπου bumper και να πάρεις και μια ζελατίνα για την οθόνη αν θέλεις. Τώρα αν σου αρέσει τόσο πολύ, είναι άλλο θέμα. 2
stratos789 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα μέλη, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το μαγαζί που κοιτάς. Από εκεί αγόρασα και το δικό μου. Είναι ευρωπαϊκό μοντέλο, και δεν θα έχεις κανένα θέμα ούτε με αναβαθμίσεις, ούτε τίποτα. Όσον αφορά την θήκη, επειδή με μια πρόχειρη ματιά δεν είδα να σου απαντάει κανείς, εγώ θα σου πρότεινα να μην την αγοράσεις. Την είχα αρκετό καιρό και την έχω αφαιρέσει. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό παχαίνει πολύ φορώντας την, και επίσης γίνεται αδύνατη η χρήση του με το ένα χέρι, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Εκτός της σκόνης που μαζεύεται στο σημείο της οθόνης που μένει ακάλυπτο, το οποίο δεν είναι και πρόβλημα, την καθαρίζεις, μην νομίζεις ότι προστατεύει το τηλ σου από μπροστά. Άμα σου πέσει, κανείς δεν λέει ότι η θήκη θα παραμείνει κλειστή και δεν θα χτυπηθεί η οθόνη σου. Θα σου πρότεινα να πάρεις με λιγότερα χρήματα μια θήκη τύπου bumper και να πάρεις και μια ζελατίνα για την οθόνη αν θέλεις. Τώρα αν σου αρέσει τόσο πολύ, είναι άλλο θέμα. Κατ'αρχην thanks για την συμβουλη. Τωρα για την θηκη μου αρεσε αρκετα αλλα σκεφτομουν ακριβως αυτο που ανεφερες και για αυτο ρωτησα.Μαλλον θα παω στην λυση που λες.Γιατι αν την παρω και πρωτες μερες μου πεσει κατω και γινει καμοια καλη γρατζουνια θα ξενερωσω απιστευτα.
stratos789 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 edit :Φιλε μηπως μπορεις να μου προτεινεις καμοια θηκη τυπου bumper?
kosegdit Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεν έχω αγοράσει καμία, οπότε δεν έχω ασχοληθεί.
anterovgaltis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θεμα http://www.e-shop.gr/lg-g2-d802-32gb-black-gr-p-TEL.009234 Μου φαίνεται καλή η τιμή και είναι και 32gb που δεν το βρήκα σε άλλα καταστήματα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Υπάρχουν διαφορές πχ σε σχέση με το πλαίσιο ή τα public?
xTHANERx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 αρκετά καλή τιμή!! εγώ θα έπαιρνα και μια προστασία οθόνης και μια θήκη γιατί ένα τέτοιο κινητό τα αξίζει όλα!
StigmaX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θεμα http://www.e-shop.gr/lg-g2-d802-32gb-black-gr-p-TEL.009234 Μου φαίνεται καλή η τιμή και είναι και 32gb που δεν το βρήκα σε άλλα καταστήματα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Υπάρχουν διαφορές πχ σε σχέση με το πλαίσιο ή τα public? Το κατόπιν παραγγελίας του eshop είναι τέρμα αναξιόπιστο. Πιό γρήγορα σου έρχονται τα τηλέφωνα απο τα κινεζομάγαζα απο τις παραγγελίες του eshop...
wind25 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το G2 με τα 32 gb δεν έχει εγγύηση ακόμα και αν το αγοράσουμε από μαγαζί στο skroutz; Επίσης το G3 που βγήκε με τα 16gb εκτός από τα χαρακτηριστικά και την θύρα usb που έχει, τι παραπάνω έχει από το G2 αν γνωρίζει κανείς... Ευχαριστώ!!!
Calexako Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τι εννοείς τι παραπάνω έχει; είπες χαρακτηριστικά (οθόνη και επεξεργαστή), μεγαλύτερο μέγεθος, καλύτερο λογισμικό από το τραγικό του G2
elise Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 τραγικο το λογισμικο του g2? μαλιστα, μαλιστα. ποιος ξερει τι εχεις να σχολιασεις για samsung / sony δλδ.... 2
wind25 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τι εννοείς τι παραπάνω έχει; είπες χαρακτηριστικά (οθόνη και επεξεργαστή), μεγαλύτερο μέγεθος, καλύτερο λογισμικό από το τραγικό του G2 -Τραγικό το λογισμικό του G2 όταν είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του δεν το λες!!!!! -Ο επεξεργαστής και η μνήμη είναι σχεδόν ίδια (καθώς μιλάω για τα 16gb στο G3!!!) -Το μέγεθος για μένα είναι αρνητικό και θέλω να δω από κοντά πως είναι... Απλά δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει η οθόνη, τα γραφικά, ή αν έχει αλλάξει κάτι με μεγάλη διαφορά από το G2, ώστε να αξίζει το G3!!
Calexako Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλύτερο στην κατηγορία του το skin της LG. Σκέψου να είχες δοκιμάσει και κανένα πραγματικά καλό δλδ όπως το sense και το miui . :-P Ακόμα και το TW οριακά καλύτερο είναι
Alkis92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια μια ερωτηση..που παω για να κανω τα sms να φευγουν με 160 χαρακτηρες δηλαδη να αποστελονται κεφαλαια? χωρις να καθομαι ολη την ωρα να κλειδωνω στο qwerty τα κεφαλαια.. εψαξα αλλα δεν το βρηκα..
neverme Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια μια ερωτηση..που παω για να κανω τα sms να φευγουν με 160 χαρακτηρες δηλαδη να αποστελονται κεφαλαια? χωρις να καθομαι ολη την ωρα να κλειδωνω στο qwerty τα κεφαλαια.. εψαξα αλλα δεν το βρηκα.. Λογικά θα το βρεις στα settings του messaging app που χρησιμοποιείς. Unicode ή κάτι παρόμοιο θα γράφει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα