stratos789 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους.Λοιπον παιδια,στο τελος του μηνος σκεφτομαι να παω να τσιμπησω το lg g2 που φαινετε η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα (320-350).Και εχω τις εξης αποριες: 1)Βλεπω στο skroutz στα καταστηματα οτι διπλα απο το το ονομα (lg g2) γραφει και ενα EU αυτο σημαινει οτι ειναι το ευρωπαϊκό μοντελο? Θα εχω προβλημα η θα δουλευει κανονικοτατα και με Ελληνικη γλωσσα? 2)Επισης θα ηθελα να αγορασω και μια θηκη και βλεπω αυτη Site: εδω και θα ηθελα να ρωτησω (αν την εχει κανενας) αν ειναι πρακτικη και αν εκει που εχει το ''κενο'' κανει γρατζουνιες στην οθονη. Οποια αλλη προταση εχετε για smartphone ειναι ευπροσδεκτη Thanks 1
selianx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος, η διαφορά της EU version από αυτή της Αμερικής είναι ότι δεν έχουν built-in wireless charging.Τώρα για γλώσσα, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, Ευρωπαίοι δεν είμαστε στην τελική; Για τη θήκη δε γνωρίζω κάτι!
stratos789 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος, η διαφορά της EU version από αυτή της Αμερικής είναι ότι δεν έχουν built-in wireless charging. Τώρα για γλώσσα, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, Ευρωπαίοι δεν είμαστε στην τελική; Για τη θήκη δε γνωρίζω κάτι! Καλα ναι απλος ελεγα μηπως υπηρχε προβλημα. Να ρωτησω και κατι αλλο το καταστημα kaizer ειναι αξιοπιστο καταστημα εχει αγορασει κανεις απο κει η εγγυηση που δεινει ειναι αντιπροσωπειας (γιατι δεν αναφερει πουθενα).
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους.Λοιπον παιδια,στο τελος του μηνος σκεφτομαι να παω να τσιμπησω το lg g2 που φαινετε η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα (320-350). Και εχω τις εξης αποριες: 1)Βλεπω στο skroutz στα καταστηματα οτι διπλα απο το το ονομα (lg g2) γραφει και ενα EU αυτο σημαινει οτι ειναι το ευρωπαϊκό μοντελο? Θα εχω προβλημα η θα δουλευει κανονικοτατα και με Ελληνικη γλωσσα? 2)Επισης θα ηθελα να αγορασω και μια θηκη και βλεπω αυτη Site: εδω και θα ηθελα να ρωτησω (αν την εχει κανενας) αν ειναι πρακτικη και αν εκει που εχει το ''κενο'' κανει γρατζουνιες στην οθονη. Οποια αλλη προταση εχετε για smartphone ειναι ευπροσδεκτη Thanks Καλα ναι απλος ελεγα μηπως υπηρχε προβλημα. Να ρωτησω και κατι αλλο το καταστημα kaizer ειναι αξιοπιστο καταστημα εχει αγορασει κανεις απο κει η εγγυηση που δεινει ειναι αντιπροσωπειας (γιατι δεν αναφερει πουθενα). Όλα τα EU(ευρωπαϊκά δλδ) μοντέλα 16GB τα καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία και φυσικά έχουν ελληνική γλώσσα Δεν την έχω τη θήκη αλλά δε νομίζω να κάνει γρατζουνιές στο τετράγωνο, απλώς μαζεύει σκόνη Υπάρχουν 2 μαγαζιά, ένα kaizershop και ένα kaizerstore. Και τα 2 έχουν αξιολογήσεις στο σκρουτζ
selianx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλα ναι απλος ελεγα μηπως υπηρχε προβλημα. Να ρωτησω και κατι αλλο το καταστημα kaizer ειναι αξιοπιστο καταστημα εχει αγορασει κανεις απο κει η εγγυηση που δεινει ειναι αντιπροσωπειας (γιατι δεν αναφερει πουθενα). Έχω αγοράσει και από Kaizer (Γ' Σεπτεμβρίου 35) και Kaizer Store (Πανεπιστημίου 67), είναι διαφορετικά. Τα προιόντα μια χαρά ήταν, και τις δυο φορές προτάθηκαν να το ανοίξουν μπροστά μου, να σιγουρευτώ για γνησιότητα/λειτουργικότητα. Δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την εγγύηση σε κανένα απ'τα προιόντα, αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει τις πρώτες μέρες αναλαμβάνουν αυτοί την αντικάτασταση αλλιώς το πάνε στην αντιπροσωπεία, πάντως είσαι καλυμμένος έτσι και αλλιώς ακόμη και αν πας αμέσως στην Ελληνική αντιπροσωπεία στην περίπτωση που σου εμφανίσει προβλήματα το κάθε κατάστημα.
stratos789 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις βοηθειες σας
stratos789 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παιδια για να μην ανοιγω παλι καινουργιο θεμα για το g2 θα ηθελα να ρωτησω αν υποστηριζει usb on the go χωρις root η με root?
stratos789 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ωραία. Και κάτι τελευταίο στα update δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα που είναι eu το μοντέλο?
Sakel27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους.Λοιπον παιδια,στο τελος του μηνος σκεφτομαι να παω να τσιμπησω το lg g2 που φαινετε η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα (320-350). Και εχω τις εξης αποριες: 1)Βλεπω στο skroutz στα καταστηματα οτι διπλα απο το το ονομα (lg g2) γραφει και ενα EU αυτο σημαινει οτι ειναι το ευρωπαϊκό μοντελο? Θα εχω προβλημα η θα δουλευει κανονικοτατα και με Ελληνικη γλωσσα? 2)Επισης θα ηθελα να αγορασω και μια θηκη και βλεπω αυτη Site: εδω και θα ηθελα να ρωτησω (αν την εχει κανενας) αν ειναι πρακτικη και αν εκει που εχει το ''κενο'' κανει γρατζουνιες στην οθονη. Οποια αλλη προταση εχετε για smartphone ειναι ευπροσδεκτη Thanks Χθες το αγόρασα από το κάιζερ όλα μια χαρά σε μια μέρα μου το έφεραν...
wind25 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους.Λοιπον παιδια,στο τελος του μηνος σκεφτομαι να παω να τσιμπησω το lg g2 που φαινετε η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα (320-350). Και εχω τις εξης αποριες: 1)Βλεπω στο skroutz στα καταστηματα οτι διπλα απο το το ονομα (lg g2) γραφει και ενα EU αυτο σημαινει οτι ειναι το ευρωπαϊκό μοντελο? Θα εχω προβλημα η θα δουλευει κανονικοτατα και με Ελληνικη γλωσσα? 2)Επισης θα ηθελα να αγορασω και μια θηκη και βλεπω αυτη Site: εδω και θα ηθελα να ρωτησω (αν την εχει κανενας) αν ειναι πρακτικη και αν εκει που εχει το ''κενο'' κανει γρατζουνιες στην οθονη. Οποια αλλη προταση εχετε για smartphone ειναι ευπροσδεκτη Thanks Αρχικά καλορίζικο!!! Όσον αφορά τη θήκη γιατί δεν κοιτάς σε κανένα e-bay που λογικά θα την βρεις πιο φθηνή?
stratos789 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Χθες το αγόρασα από το κάιζερ όλα μια χαρά σε μια μέρα μου το έφεραν... Καλοριζικο φιλε!Να σε ρωτησω κατι αλλο σε τι χρωμα το πηρες ,πια εκδοση android εχει οταν το βγαζεις απο το κουτι του ,επισης ειχε την λειτουργια knock code γιατι νομιζω (αν δεν κανω λαθος) θα εμπαινε με update? Επεισης απο ποιο kaizer? Αρχικά καλορίζικο!!! Όσον αφορά τη θήκη γιατί δεν κοιτάς σε κανένα e-bay που λογικά θα την βρεις πιο φθηνή? Μμμμ.Δεν εχει τυχει να αγορασω απο e-bay αν και σκεφτομαι να το δοκιμασω τωρα που το λες.
wind25 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλοριζικο φιλε!Να σε ρωτησω κατι αλλο σε τι χρωμα το πηρες ,πια εκδοση android εχει οταν το βγαζεις απο το κουτι του ,επισης ειχε την λειτουργια knock code γιατι νομιζω (αν δεν κανω λαθος) θα εμπαινε με update? Επεισης απο ποιο kaizer? Μμμμ.Δεν εχει τυχει να αγορασω απο e-bay αν και σκεφτομαι να το δοκιμασω τωρα που το λες. Να αγοράσεις, εγώ θήκες μεμβράνες ακόμα και φορτιστές έχω αγοράσει και ήταν όλα μια χαρά!!!! Κ επειδή και εγώ θα το αγοράσω τις επόμενες μέρες, πες μας εντυπώσεις να ξέρουμε...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα