RaphaelM Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω .. εχω στον επεξεργαστη μου (AMD Athlon II x4 750k) την εργοστασιακη ψυκτρα αλλα μου βαραει και 5000 Στροφες οταν παιζω παιχνιδια αλλιως δουλευει σταθερα 2300 στροφες με 2500 ενας φιλος μου μου ειχε πρωτινει μια ψυκτρα ονοματιν Gammaxx παρεπιπτοντος! δν θελω να δωσω πολλα λεφτα !! ευχαριστωω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Θάνο δοκίμασε να βάλεις αυτήν που έχω και εγώ στα 17€ Zalman CNPS5X Performa Τιμή Εδώ! Αρκετά καλή και αθόρυβη! Βασικά προσδιόρισε πόσο χρήματα διαθέτεις για να σε βοηθήσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Όταν λες δε θες να δώσεις πολλά; Είναι σχετικά αυτά,για αυτό όρισε ένα ποσό καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaphaelM Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 20 μαχ ασ πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/418750/CoolerMaster-Hyper-TX3-EVO.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δες την Raijintek Aidos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaphaelM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 θα την κοιταξω ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα