Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα το Dell inspiron 3537. Του έχω βάλει win 7  και σαν επιδόσεις φαίνεται μια χαρά. Αυτό που όμως είναι απίστευτα εκνευριστικό είναι ότι το space bar δεν δουλευει σωστά. Πιο συγκεκριμένα θέλει περισσότερη πίεση από το φυσιολογικό για να δουλέψει κάτι που κάνει την γρήγορη πληκτρολόγηση απίστευτα δύσκολη. Αυτό που μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι ότι από μια γρήγορη ματιά στο google φαίνεται ότι δεν έτυχε μόνο στο δικό μου laptop ή μοντέλο αλλά είναι πρόβλημα της Dell γενικά. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο προβλημα ?

Δημοσ.

Έχω αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που περιγράφεις (σε ελληνικό πληκτρολόγιο) 3537. Ειδικότερα όταν πατούσε κανείς το spacebar κάτω και προς τα αριστερά. Με ένα τηλέφωνο στην Dell παρελήφθη την άλλη μέρα καινούργιο πληκτρολόγιο στα πλαίσια της εγγύησης, το οποίο δεν έχει το πρόβλημα αυτό.

Δημοσ.

Όχι το τοποθέτησα εγώ. Το πληκτρολόγιο ξεκουμπώνει από πάνω αν πιάνουν (λίγο) τα χέρια σου και είσαι προσεκτικός. Δεν θέλει άλλα λυσίματα. Θα χρειαστείς ένα λεπτό ίσιο κατσαβίδι ή ακόμη καλύτερα (λεπτό) πλαστικό εργαλείο από αυτά που ξεκουμπώνουν κινητά τηλέφωνα για να μην αφήσει σημάδι στο πλαστικό του πλαισίου. Λίγη προσοχή με την καλωδιοταινία θέλει στην τοποθέτηση, να μπει καλά στη θέση της για να μπορεί να κουμπώσει.

Έχει και βίντεο στο YouTube που δείχνει τη διαδικασία αν θες να πάρεις μια ιδέα. Δες εδώ πχ

Δημοσ.

Έχω αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που περιγράφεις (σε ελληνικό πληκτρολόγιο) 3537. Ειδικότερα όταν πατούσε κανείς το spacebar κάτω και προς τα αριστερά. Με ένα τηλέφωνο στην Dell παρελήφθη την άλλη μέρα καινούργιο πληκτρολόγιο στα πλαίσια της εγγύησης, το οποίο δεν έχει το πρόβλημα αυτό.

Eστειλες το προβληματικο πισω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν ενα update πανω στο θέμα....Έστειλα το laptop πισω στο eshop και 5 μέρες μετα μου ήρθε πίσω χωρίς να υπαρχει πρόβλημα πλεον. Μου είπαν ότι έκαναν αντικατασταση πληκτρολογιου....
Ολα καλα λοιπόν......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...