pankostas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το παρηγγειλα και εγώ. Επειδή το έχω ακούσει η αλήθεια είναι οτι δεν συγκρίνεται φυσικά με 5.1 ηχεία.Αλλά κανει πολύ καλά την δουλεια του αν δεν εχεις χώρο για ηχοσύστημα με 5 ηχεία ή εφόσον το θέλεις για μια δεύτερη τηλεόραση όπως εγώ , οποτε βολευει αφάνταστα.
KoGi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Όποιον προλάβω πρόλαβα. Το πήρα, το δοκίμασα Απογοητευτηκα και το επέστρεψα, δεν κατάφερε να τα βάλει με τα 10ετιας 5.1 ηχεία μου... Δυστυχώς Συγγνωμη αλλα κακως περιμενες να κανει κατι τετοιο!! Soundbar 2.1 ειναι για καλυτερο ηχο απο αυτο της TV, οχι ανταγωνιστης καλων 5.1 ηχειων! Κι εγω την σκεφτομαι για να αλλαξω τα Logitech Z5400 (λογω χωρου), αλλα εννοειται οτι δεν θα τα φτασει ουτε στο μισο.
Orgios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Συγγνωμη αλλα κακως περιμενες να κανει κατι τετοιο!! Soundbar 2.1 ειναι για καλυτερο ηχο απο αυτο της TV, οχι ανταγωνιστης καλων 5.1 ηχειων! Κι εγω την σκεφτομαι για να αλλαξω τα Logitech Z5400 (λογω χωρου), αλλα εννοειται οτι δεν θα τα φτασει ουτε στο μισο. 60-70 ευρω τα ειχα παρει τοτε... δεν τα λες και high end...
Noobios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τα πήρα και εγώ από μεντια περιστέρι. Είχα την ηχομπαρα της lg την nb2430a που παίζει σε αντίστοιχα λεφτά χωρίς γουφερ. Η διαφορά στις δύο μπάρες είναι γαλαξιακη. Απλά καμιά σχεση. Τώρα σε σχέση με την τηλεόραση η μπάρα της σαμσουνγκ δίνει πολύ ένταση και πιο ζωντανό ήχο στην τηλεόραση σας. Επίσης με τηλεοράσεις σαμσουνγκ 2013/14 δουλεύει με soundshare ασύρματα οπότε όταν ανοίγετε την τηλεόραση σας από το κοντρόλ της ανοίγει κανονικά και η μπάρα και όταν αυτόξμειώνετε ήχο τότε κανονικά γίνεται στην μπάρα. Για μένα στην τιμη αυτή είναι must για κάποιον που δεν έχει χώρο και χρήμα για πιο μεγάλες και πιο ακριβές λυσεις. Τεράστια διαφορά από τα ηχεία της τηλεόρασης ακόμα και αν απλά ψάχνει κάποιος ένταση. Κάτι πιο δυνατό.
xetasa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εσύ φίλε έχεις και άλλο ήχοσύστημα με την TV? Εγώ πχ έχω ήδη ένα 2.1 homecinema με την TV αλλά το χρησιμοποιώ μόνο όταν βλέπω ταινία, όχι όταν βλέπω τηλεοπτικό πρόγραμμα. Την ηχομπαρα θα την ήθελα μόνο για να αυξήσω την ένταση των ηχείων της TV samsung f7000. Θα μπορούν άραγε να λειτουργούν και τα 2 ταυτόχρονα? Δηλαδή όταν βλέπω dvd να βγαίνει ο ήχος από το homecinema και όχι από την ηχομπαρα (η οποία λες ότι ενεργοποιειται αυτόματα με το άνοιγμα της TV)? Ή μήπως είναι περιττή η αγορά της αφού έχω ήδη homecinema 500w???
Galis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 παιδια το προηγουμενο μοντελο hw f350 λεει κατι? Το βλεπω αρκετα φθηνοτερο και δεν ειμαι για πολλα εξοδα τωρα...
Lynx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Νέα τιμη στα 135 ευρώ. Mediamarkt: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-HW-F450,99452,504605,693597.html?langId=-18 Skroutz: http://www.skroutz.gr/s/3024815/Samsung-HW-F450.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα