snb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Samsung HW-F450 SoundBar με HDMI, USB, Bluetooth http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-HW-F450,99452,504605,693597.html?langId=-18 επόμενη χαμηλότερη τιμή στο skroutz ... [EDIT] στα 225€ https://www.skroutz.gr/s/3024815/Samsung-HW-F450.html Σελίδα κατασκευαστή http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/home-theatre/airtrack/HW-F450/EN Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από snb
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 χαμηλότερη τιμή στο skroutz Ποσο είναι η χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ; Σημερα αυριο μεθαύριο θα υπαρχει άλλη, οποτε πρεπει να γραφουμε και τους αριθμούς. + ότι θα μας γλιτωνε και από ασκοπα ισως κλικ.
equi1908 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αξίζει για τη ue46f6500?? Το ψήνω γιατί δεν έχω καθόλου ηχοσύστημα.. 1
energy1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 με αυτα ακριβως τα λεφτα παιρνεις τα logitech z623 με 200 watt rms...!!!αυτα τα δινουν 280 watt που σε rms θα ειναι πολυ λιγοτερα.....!
karasardelis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 με αυτα ακριβως τα λεφτα παιρνεις τα logitech z623 με 200 watt rms...!!!αυτα τα δινουν 280 watt που σε rms θα ειναι πολυ λιγοτερα.....! Συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα... το μόνο κοινό είναι ότι και τα δύο παίζουν ήχο. Έχουν τελείως διαφορετικό προσανατολισμό. Η συγκεκριμένη ηχομπάρα δείχνει καλή... έχει και bluetooth και ARC και υποστηρίζει και DTS... μια χαρά για κάποιον χωρίς πολλές απαιτήσεις ή για εξοχικό, θα την προτείνω σε έναν φίλο!!! Ευχαριστούμε TS... 2
leonpapas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 με αυτα ακριβως τα λεφτα παιρνεις τα logitech z623 με 200 watt rms...!!!αυτα τα δινουν 280 watt που σε rms θα ειναι πολυ λιγοτερα.....! Συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα... το μόνο κοινό είναι ότι και τα δύο παίζουν ήχο. Έχουν τελείως διαφορετικό προσανατολισμό. Η συγκεκριμένη ηχομπάρα δείχνει καλή... έχει και bluetooth και ARC και υποστηρίζει και DTS... μια χαρά για κάποιον χωρίς πολλές απαιτήσεις ή για εξοχικό, θα την προτείνω σε έναν φίλο!!! Ευχαριστούμε TS... Εχω και τα δυο , δεν εχουν καμια σχεση ( εχουν τελείως διαφορετικό προσανατολισμό), το z623 για τον υπολογιστη ειναι φανταστικο για τα δικα μου δεδομενα.Ομως το HW-F450 δεν εχει καμια σχεση ο ηχος του ειναι ποιο πλουσιος (διαμαντακι το ασύρματο subwoofer) αν το βαλεις στην σωστη θεση ολα τα λεφτα. Αξίζει για τη ue46f6500?? Το ψήνω γιατί δεν έχω καθόλου ηχοσύστημα.. Εγω το εχω σε SAMSUNG 46F5500, το μονο δυσκολο ηταν αυτο που γραφουν : (Ο χειρισμός του AirTrack και της τηλεόρασης γίνεται εύκολα από ένα μόνο τηλεχειριστήριο ) τελικα εγινε και σ' εμενα με μια οπτικη ινα. 1
alexx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πόσα ρεύματα χρειάζονται 2; 1 για την μπάρα και 1 για το Sub? Επίσης παίζει περίπτωση να συνδέσω πάνω ένα εξωτερικό radio Tuner με rca που έχω;
lazaros1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δύο ρεύματα θέλει. Το subwoofer είναι ασύρματο αλλά θέλει παροχή. Για το 2ο θέμα δεν ξέρω κοίταξε στο manual. http://www.samsung.com/gr/function/search/espsearchResult?input_keyword=hw%20f450&keywords=hw%20f450
leonpapas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Θελει 1 για την μπάρα και 1 για το Sub , εχει: HDMI IN ,HDMI OUT, OPTICAL IN, AUX IN. Δες τον τροπο συνδεσμολογιας....... http://www.samsung.com/us/support/howtoguide/N0000863/12056/138542/HW-F450/ZA
vagreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το τσιμπησα παιδες. Αξιοπρεπέστατος ηχος και μαζι με την 6400 είναι καλος συνδυασμος. Μετα πηγαινα για wireless 5.1, αλλα εκει ηθελα 500+ διαφορετικα εμπλεκα με καλωδια...
KoGi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το τσιμπησα παιδες. Αξιοπρεπέστατος ηχος και μαζι με την 6400 είναι καλος συνδυασμος. Μετα πηγαινα για wireless 5.1, αλλα εκει ηθελα 500+ διαφορετικα εμπλεκα με καλωδια... Αυτο ανοιγει μαζι με την TV, ή ειναι ανεξαρτητα? Μεγαλη η διαφορα απο τα ηχεια της TV ?? Μηπως δοκιμασες καμια ταινια με DTS ηχο να πεις εντυπωσεις ?
vagreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 το δοκιμασα με στικακι μονο με mp3. Σε προβολη ταινιας λογικα θα ακούγεται ακομα "καλυτερα". Με την 6400 ξερω ότι ανοιγει αυτόματα. Δεν ξερω αν παιζει η λειτουργια αυτή και με άλλες tv πλην Samsung... Ναι η διαφορα με τα ηχεια της τηλεόρασης είναι σιγουρα σημαντικη. Και μονο που εχεις μπασο...
xetasa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Να σε ρωτήσω φίλε, μέσα στη συσκευασία έχει και βάση για στήριξη στον τοίχο όπως είδα σε ένα unboxing? Έχω την f7000 και θέλω να αναβαθμίσω τα φτωχά της ηχεία. ο ήχος αυξομειωνεται με ένα τηλεχειρηστηριο? αυτό της τηλεόρασης ή της ηχομπαρας? το Bluetooth σε τι χρησιμεύει? συνδέει την ηχομπαρα με το subwoofer? μπορώ να στέλνω και μουσική από το τηλέφωνο? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από xetasa
lazaros1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Να σε ρωτήσω φίλε, μέσα στη συσκευασία έχει και βάση για στήριξη στον τοίχο όπως είδα σε ένα unboxing? Έχω την f7000 και θέλω να αναβαθμίσω τα φτωχά της ηχεία. ο ήχος αυξομειωνεται με ένα τηλεχειρηστηριο? αυτό της τηλεόρασης ή της ηχομπαρας? το Bluetooth σε τι χρησιμεύει? συνδέει την ηχομπαρα με το subwoofer? μπορώ να στέλνω και μουσική από το τηλέφωνο? Η βάση είναι μέσα. Έχω την F8000. Η αυξομείωση γίνετε από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Το τηλεχειριστήριο της Ηχομπάρας είναι στο σακουλάκι. Δεν το αποσφράγισα. Το subwoofer είναι ασύρματο για να παίρνει τον ήχο. Θέλει μόνο ρεύμα. Για το τελευταίο δεν ξέρω. Ο ήχος πάντως είναι πολύ καλός σε σχέση με τα ηχεία της τηλεόρασης. Κοίταξε το manual που πόσταρα παραπάνω μήπως λέει τίποτα.
Orgios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Όποιον προλάβω πρόλαβα. Το πήρα, το δοκίμασα Απογοητευτηκα και το επέστρεψα, δεν κατάφερε να τα βάλει με τα 10ετιας 5.1 ηχεία μου... Δυστυχώς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα