Προς το περιεχόμενο

[ΗΧΕΙΑ/Soundbar] Samsung HW-F450 @ MediaMarkt 149€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Samsung HW-F450 SoundBar με HDMI, USB, Bluetooth

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-HW-F450,99452,504605,693597.html?langId=-18

επόμενη χαμηλότερη τιμή στο skroutz ... [EDIT] στα 225€

https://www.skroutz.gr/s/3024815/Samsung-HW-F450.html

Σελίδα κατασκευαστή

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/home-theatre/airtrack/HW-F450/EN

Επεξ/σία από snb
  • Moderators
Δημοσ.

χαμηλότερη τιμή στο skroutz

Ποσο είναι η χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ; Σημερα αυριο μεθαύριο θα υπαρχει άλλη, οποτε πρεπει να γραφουμε και τους αριθμούς. ;) + ότι θα μας γλιτωνε και από ασκοπα ισως κλικ.

Δημοσ.

με αυτα ακριβως τα λεφτα παιρνεις τα logitech z623 με 200 watt rms...!!!αυτα τα δινουν 280 watt που σε rms θα ειναι πολυ λιγοτερα.....!

Δημοσ.

με αυτα ακριβως τα λεφτα παιρνεις τα logitech z623 με 200 watt rms...!!!αυτα τα δινουν 280 watt που σε rms θα ειναι πολυ λιγοτερα.....!

Συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα... το μόνο κοινό είναι ότι και τα δύο παίζουν ήχο. Έχουν τελείως διαφορετικό προσανατολισμό.

Η συγκεκριμένη ηχομπάρα δείχνει καλή... έχει και bluetooth και ARC και υποστηρίζει και DTS... μια χαρά για κάποιον χωρίς πολλές απαιτήσεις ή για εξοχικό, θα την προτείνω σε έναν φίλο!!! Ευχαριστούμε TS...

• Like 2
Δημοσ.

Συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα... το μόνο κοινό είναι ότι και τα δύο παίζουν ήχο. Έχουν τελείως διαφορετικό προσανατολισμό.

Η συγκεκριμένη ηχομπάρα δείχνει καλή... έχει και bluetooth και ARC και υποστηρίζει και DTS... μια χαρά για κάποιον χωρίς πολλές απαιτήσεις ή για εξοχικό, θα την προτείνω σε έναν φίλο!!! Ευχαριστούμε TS...

Εχω και τα δυο , δεν εχουν καμια σχεση ( εχουν τελείως διαφορετικό προσανατολισμό), το z623 για τον υπολογιστη ειναι φανταστικο για τα δικα μου δεδομενα.Ομως το HW-F450 δεν εχει καμια σχεση ο ηχος του ειναι ποιο πλουσιος (διαμαντακι το ασύρματο subwoofer) αν το βαλεις στην σωστη θεση ολα τα λεφτα.

Αξίζει για τη ue46f6500?? Το ψήνω γιατί δεν έχω καθόλου ηχοσύστημα..

Εγω το εχω σε SAMSUNG 46F5500, το μονο δυσκολο ηταν αυτο που γραφουν : (Ο χειρισμός του AirTrack και της τηλεόρασης

γίνεται εύκολα από ένα μόνο τηλεχειριστήριο ) τελικα εγινε και σ' εμενα  με μια οπτικη ινα.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσα ρεύματα χρειάζονται 2; 1 για την μπάρα και 1 για το Sub? Επίσης παίζει περίπτωση να συνδέσω πάνω ένα εξωτερικό radio Tuner με rca που έχω;

Δημοσ.

Το τσιμπησα παιδες. Αξιοπρεπέστατος ηχος και μαζι με την 6400 είναι καλος συνδυασμος.

Μετα πηγαινα για wireless 5.1, αλλα εκει ηθελα 500+ διαφορετικα εμπλεκα με καλωδια...

Δημοσ.

Το τσιμπησα παιδες. Αξιοπρεπέστατος ηχος και μαζι με την 6400 είναι καλος συνδυασμος.

Μετα πηγαινα για wireless 5.1, αλλα εκει ηθελα 500+ διαφορετικα εμπλεκα με καλωδια...

Αυτο ανοιγει μαζι με την TV, ή ειναι ανεξαρτητα?

Μεγαλη η διαφορα απο τα ηχεια της TV ??

Μηπως δοκιμασες καμια ταινια με DTS ηχο να πεις εντυπωσεις ?

Δημοσ.

το δοκιμασα με στικακι μονο με mp3.

Σε προβολη ταινιας λογικα θα ακούγεται ακομα "καλυτερα".

Με την  6400 ξερω ότι ανοιγει αυτόματα. Δεν ξερω αν παιζει η λειτουργια αυτή και με άλλες tv πλην Samsung...

Ναι η διαφορα με τα ηχεια της τηλεόρασης είναι σιγουρα σημαντικη. Και μονο που εχεις μπασο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σε ρωτήσω φίλε, μέσα στη συσκευασία έχει και βάση για στήριξη στον τοίχο όπως είδα σε ένα unboxing?

Έχω την f7000 και θέλω να αναβαθμίσω τα φτωχά της ηχεία.

ο ήχος αυξομειωνεται με ένα τηλεχειρηστηριο? αυτό της τηλεόρασης ή της ηχομπαρας?

το Bluetooth σε τι χρησιμεύει? συνδέει την ηχομπαρα με το subwoofer? μπορώ να στέλνω και μουσική από το τηλέφωνο?

Επεξ/σία από xetasa
Δημοσ.

Να σε ρωτήσω φίλε, μέσα στη συσκευασία έχει και βάση για στήριξη στον τοίχο όπως είδα σε ένα unboxing?

Έχω την f7000 και θέλω να αναβαθμίσω τα φτωχά της ηχεία.

ο ήχος αυξομειωνεται με ένα τηλεχειρηστηριο? αυτό της τηλεόρασης ή της ηχομπαρας?

το Bluetooth σε τι χρησιμεύει? συνδέει την ηχομπαρα με το subwoofer? μπορώ να στέλνω και μουσική από το τηλέφωνο?

Η βάση είναι μέσα. Έχω την F8000. Η αυξομείωση γίνετε από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Το τηλεχειριστήριο της Ηχομπάρας είναι στο σακουλάκι. Δεν το αποσφράγισα. Το subwoofer είναι ασύρματο για να παίρνει τον ήχο. Θέλει μόνο ρεύμα. Για το τελευταίο δεν ξέρω. Ο ήχος πάντως είναι πολύ καλός σε σχέση με τα ηχεία της τηλεόρασης. Κοίταξε το manual που πόσταρα παραπάνω μήπως λέει τίποτα.

Δημοσ.

Όποιον προλάβω πρόλαβα. Το πήρα, το δοκίμασα Απογοητευτηκα και το επέστρεψα, δεν κατάφερε να τα βάλει με τα 10ετιας 5.1 ηχεία μου... Δυστυχώς :(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...