barrcode Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλησπερα, Σκεφτομαι σιγα σιγα να αναβαθμισω το πισακι μου καθως ειναι αγορασμενο το 2007. Φοραει: asus p5k core 2 duo e6750 4 giga ram ddr2 600 levicom τροφοδοτικο 8800gt ge force την αλλαξα και πηρα r7 250 1tb σκληρο. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Αμα παρω εναν ssd 64αρι ισα ισα για να βαλω το λειτουργικο μεσα και να κανω install και ενα παιχνιδι που παιζει θα δω διαφορα?θα ειναι καταρχας συμβατος με την motherboard?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Nαι θα δεις αρκετα μεγαλη διαφορα. Οχι οσο μεγαλη διαφορα θα βλεπες αν ειχες μητρικη που υποστηριζε την τελευταια γενια SATA αλλα και παλι θα ναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με τον μηχανικο δισκο που εχεις τωρα. Ειναι καλη ιδεα αυτο που θες να κανεις αλλα ισως για λιγα ευρω διαφορα θα ηταν καλυτερο να πας σε εναν 120αρη ssd.
barrcode Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ευχαριστω για την αμεση απαντηση και διορθωσε με αν κανω λαθος. Γιατι να παρω 120 και οχι 60 αφου το μονο που θα κανω ειναι να installaro το λειτουργικο και το παιχνιδι που θελω στον ssd ενω ολα τα αλλα δεδομενο θα τα εχω στον 1τβ. επισης να ρωτησω αν θα δω διαφορα και στο αντιστοιχο παιχνιδι που θα κανω install.
TheELF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Διαφορά στα παιχνίδια θα δεις μόνο στο φόρτωμα,σε παιχνίδια που φορτώνουν πάρα πολύ και ενδιάμεσα δηλαδή κάτι κάνουν αλλά κατά πρώτο λόγο είναι στο αρχικό ξεκίνημα. Αν δεις τιμές μεταξύ 60 και 120 θα καταλάβεις ότι είναι στα 10€,νομίζεις ότι για 10€ αξίζει να χάσεις την μισή χωρητικότητα;;; 1
barrcode Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 μχμμ δεν ειχα δει τιμες και φαινεται οτι εχετε δικιο. οσον αφορα τα παιχνιδια εννοω αν θα υπαρχει διαφορα στο performance καθως παροτι αλλαξα καρτα γραφικων διαπιστωνω ακομα μερικα κολληματακια. Μαλλον πρεπει να αλλαξω και επεξεργαστη ε?
TheELF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Διαφορά στο performance δεν θα έχει αλλά θα πάψουν οι όποιες καθυστερήσεις που προέρχονται από τον σκληρό,όταν π.χ. σαρώνει το antivirus ή το windows update ή όταν διαβάζει από την εικονική μνήμη,αλλά ναι έναν νέο επεξεργαστή τον θες,βασικά cpu/μητρική/μνήμη αφού δεν αξίζει να πας σε αναβάθμιση σε τόσο παλιό Η/Υ.
barrcode Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 μητρικη/επεξεργαστη το σκεφτομουν απλα ελεγα να κανω ενα "μπαλοματακι" με τον ssd καθως θα μου μεινει για οταν αποφασισω να παρω μητρικη και pcu. off topic αλλα για μια αναβαθμιση μητρικη/επεξεργαστη και ραμ ποια θα ηταν μια καλη τιμη για να δωσω αν σκεφτεις οτι το μονο παιχνιδι που παιζω αραια και που ειναι το http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=786&game=Heroes+of+Newerth&p_make=Intel&p_deriv=Core+2+Duo+E6750+2.66GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+R7+250+Gigabyte+1GB+GDDR5+OC+Edition&ram=3&screenRes_width_FPS=1920&screenRes_height_FPS=1080&checkSubmit=#systemRequirements
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα