Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ακουσει και δει ομως , οτι τα dell ειναι τα λαπτοπ σκυλια. ισως γιατι δεν εχουν τοσο δυνατες καρτες γραφικων 

τα toshiba επισης εχω ακουσει πως ειναι και αυτα σκυλια.. 

για acer-hp απο θεμα ψυξης ειναι οτι να ναι , γιαυτο και χαλανε συνεχεια,

απο asus-lg-samsung δεν γνωριζω, οποτε οποιος ξερει ας πει κατι .

τι γνωμες εχετε για αυτα ? και που στιριζοντε ολα οσα ακουγονται φυσικα 

Δημοσ.

Τα πιο σκυλια λαπτοπ κατα τη γνωμη μου ειναι τα ThinkPad της Lenovo. Τωρα αν παρεις επαγγελματικης σειρας λαπτοπ αλλων εταιριων, σιγουρα θα αντεξουν πολυ περισσοτερο απ' οτι οι low budget σειρες τους, οπως για παραδειγμα στην Dell: Latitude VS Inspiron.

• Like 1
Δημοσ.

για πιο λογο ομως. εχω πχ στα χερια μου ενα dell το οποιο ακομα και οι θερμοκρασιες του ειναι απιστευτες, 28 βαθμους εχει σε idle 

Δημοσ.

για ποιο λογο τι?

το οτι εχεις ενα dell με καλες θερμοκρασιες δεν λεει κατι 

αν εχεις ακριβο μοντελο της χρονιας τοτε, τοτε λογικο να ειναι "καλοφτιαγμενο" 

με καλα συστηματα ψυξης κτλ.

παιζουν παρα πολλα ρολο. 

πχ το ιδιο ακριβως λαπτοπ να δεις με Intel επεξεργαστη vs με AMD APU επεξεργαστη

θα εχουν σιγουρα 10 βαθμους κελσιου διαφορα ακομη και σε idle 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι θεμα μονο δικο μου , εχω πολους φιλους με dell και ολοι απο θερμοκρασιες και σταθεροτητα ειναι απιστευτα. 

αυτο μου εχει κανει εντυπωση , πως αυτα τα εχουν τοσο καλα φτιαγμενα και ολα τα hp - acer κλπ βαρανε καρτες γραφικων απο ελληψη ψυξης .... μηπως πρεπει να γινει κατι να λαβουν ενα μυνημα οι ετεριες να συμορφωθουν ?γιατι πλεον αυτο το προβλημα εχει φτασει σε σημιο να φενετε σκοπιμο για να αλαζεις λαπτοπ ανα δυο χρονια ..

Δημοσ.

Που ζεις; Πριν από καμιά 10ετία οι κάρτες γραφικών της nVidia της σειράς 8000 και 9000 και στους φορητούς και στους σταθερούς είχαν πρόβλημα με τις θερμοκρασίες και η μία μετά την άλλη άρχισαν να παραδίδουν πνεύμα, απολύτως λογικό... Πείτε μου αν έχετε λάπτοπ Dell ηλικίας τόσης όσο ένα HP/Acer εκείνης της εποχής με εκείνες τις καρτούλες και είναι ζωντανό... Επίσης όταν έχεις ένα λάπτοπ 3 χρόνια, χωρίς να το καθαρίσεις, όποιας εταιρίας και αν είναι θα αρχίσει να βαράει απίστευτες θερμοκρασίες.... Εντάξει είναι καλά τα Dell λόγω καλής εγγύησης και after sales support, αλλά κάθε εταιρία έχει τις ποιοτικές σειρές της και τις φτηνές. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειπα το αντιθετο , το καθαρισμα ειναι το παν , βεβαια ειχα ενα acer 5930g που οσο και αν το καθαριζα , η θερμοκρασια σε idle κατω απο 55 60 βαθμους δεν επευτε ποτε . για lenovo δεν γνωριζω αλλα πρωσοπικα τα latitude της dell τα εχω στην πρωτη θεση .

εχω ηδη 2 στην κατοχη μου και παω για τριτο .

απο toshiba , ειχα ζημιες πολλες , hp παλι τα ιδια , ενα 635 μου την εχει γλυτωσει ακομα αν και ανα 3 μηνες καθαριζετε. στην πορεια θα δειξει 

επισης να πω για να μην παρεξηγηθω. δεν εφτιαξα το θεμα για να τα βγαλω ολα αχρηστα, γνωμες ζητησα , απλα πρωσοπικα μια συγκεκριμενη εταιρια την εχω ψηλα ( τουλαχιστον σε θεματα θερμοκρασιων)

Δημοσ.

Πες μας όμως και ποια μοντέλα είναι τα tοshiba/hp και πότε τα πήρες.... Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι τα πιο παλιά, όταν ακόμα τα λάπτοπ είχαν πολλές ατέλειες όποιο και αν έπαιρνες.... Γι αυτό συγκρίνουμε τα λάπτοπ ανάλογα με την εποχή τους

Δημοσ.

σειρα dv6 και g6  , ειχα και απο τα δυο ,, και τα δυο δουλευουν ακομα φυσικα , αλλα με reballing  και ναι ,, τα λαπτοπ μου τα καθαριζα και καθαριζω ανα 3 μηνες αυστηρως 

toshiba l500 παλι τα ιδια ... καρτα γραφικων ..

απο αλλα λαπτοπ δεν εχω εμπειρια , απλα ακουσα για τα dell πηρα ενα ( το ε5500) και το εχω πλεον 2 χρονια περιπου και δεν εχω παει ποτε πανω απο 50 βαθμους σε full load, το laptop δουλευει τελεια..

επισης σε λιγο θα εχω στην κατοχη μου και το 6410. ελπιζω να βγει και αυτο καλο ... αν και τα i5  απο οτι εχω διαβασει , σε idle δεν δουλευουν κατω απο 45-50 βαθμους.. 

θα δω και θα αναφερθω και σε αυτο ..

απλα πλεον εχει καταντησει συνηθειο τα λαπτοπ κυριως της hp και της acer να ειναι ολα επισκευασμενα ( reballing ) ..

αν δειτε ολες τις αγγελιες με τις χαλασμενες καρτες γραφικων ειναι hp και acer

Δημοσ.

Αν και μαλλον ειμαι η εξάιρεση 2 acer που εχω εχουν αποδειχτεί σκυλιά και έχουν περάσει απο πολλές κακουχίες :P

• Like 1
Δημοσ.

εχω ακουσει και δει ομως , οτι τα dell ειναι τα λαπτοπ σκυλια. ισως γιατι δεν εχουν τοσο δυνατες καρτες γραφικων 

τα toshiba επισης εχω ακουσει πως ειναι και αυτα σκυλια.. 

για acer-hp απο θεμα ψυξης ειναι οτι να ναι , γιαυτο και χαλανε συνεχεια,

απο asus-lg-samsung δεν γνωριζω, οποτε οποιος ξερει ας πει κατι .

τι γνωμες εχετε για αυτα ? και που στιριζοντε ολα οσα ακουγονται φυσικα 

Μια Κινέζικη παροιμία λέει πως όταν δεν ξέρεις που θέλεις να πας, όποιο δρόμο και να πάρεις είναι σωστός.

Για να πάρεις απάντηση στα ερωτήματά σου, πρέπει να ορίσεις πρώτα το τι χαρακτηριστικά επιθυμείς από ένα Laptop.

Αλλιώς οι απαντήσεις που θα πάρεις είναι ανάλογα με το ότι ο καθένας από εμάς θεωρεί καλά χαρακτηριστικά.

Ότι θυμηθεί, ο Τρελοστεφανής δηλαδή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...