chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Για μένα τα ποιο ενδιαφέρων συν το valiant hearts που το περιμένουμε στο τέλος του μήνα είναι και το Project Sparks αρκετά ενδιαφέρων σαν ιδέα να δούμε πως θα την υλοποιήσουν Lovers in a Dangerous Spacetime και αυτό φαίνετε ενδιαφέρων indie game Plague Inc: EvolvedΑυτό το είχα λιώσει στο tablet αν και σπάνια παίζω κάποιο game σε tablet κινητά αυτό είναι φοβερά εθιστικό game. Νομίζω μια βελτιωμένη έκδοση για το pc θα είναι ότι πρέπει. Φοβερό gameplay White Night White Night Σε αυτό τον τίτλο μόνο που είδα το trailer του εντυπωσιάστηκα Cuphead γραφικά με στυλ cartoon του 50. Καλό φαίνετε WoolfeΚαι αυτό όμορφο indie platform BelowΛιγα στοιχεία γιαυτό το game πάντως από το trailer δείχνει ενδιαφέρων https://www.youtube.com/watch?v=qUQ4tbSiJ_o There Came an EchoΚαι αυτό αρκετά ενδιαφέρων gameplay No Man's Sky Αυτό με εντυπωσίασε ιδίως πως γίνετε η αλλαγή από το διάστημα στο εσωτερικό των πλανητών ABZUκαι αυτό αρκετά ενδιαφέρων indie game Dead island 2 Απλά το trailer είναι όλα τα λεφτά. Το game έτσι και αλλιώς δεν μου αρέσει αλλά μου άρεσε αρκετά αυτό εδώ το trailer Grim Fandago με εντυπωσιάσε η είδηση της επανακυκλοφορίας του game και ιδίως το trailer με το γράμμα του παιδιού που ζήταγε το game στην κονσόλα https://www.youtube.com/watch?v=1Nw8vFvJcUA&feature=em-uploademail Never Alone και αυτό δείχνει ένα πανέμορφο indie game https://www.youtube.com/watch?v=kLmli2pvdGk&feature=em-uploademail Αυτό που μου έχει κάνει μέχρι στιγμής εντύπωση είναι τα άθλια γραφικά και performance του xbox. Δεν μου καίγετε καρφί για τα γραφικά στις κονσόλες αλλά απλά με σόκαρε αυτό που είδα. Τι επόμενες γενιές και παπα.. είναι αυτές που λένε με αυτά τα γραφικά που τα έχουμε εδώ και χρόνια στο pc. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Να δούμε σήμερα... Πάντος το πρόγραμμα που δέιχνει με έχει μπερδέψει τελείως.... Σήμερα δεν ήτανε να δείξει το division στις 3 η ώρα το βράδυ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Έχουν πρόσθετα ξεχωριστά slots για την παρουσίαση κάποιων παιχνιδιών. Ίσως δούμε περισσότερο gameplay (σε κάποια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Όμορφο το Yoshi's Wooly World (πάντα λάτρευα τον Yoshi), το όλο θέμα με τα amiibo δε με τρελαίνει, από εκεί που είμαστε στο cloud storage πηγαίνουμε πίσω γιατί; Για το feeling ότι έχεις ένα amiibo και του συμπεριφέρεσαι σαν ...... pokemon? Τες πα δεν είμαι φαν ούτως ή άλλως οπότε μπορεί απλά να μην το νιώθω, who knows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το Division φαίνεται πολύ καλό πάντως, lets hope it delivers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλά στο Division θα πάει το downgrade σύννεφο απλά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ενδιαφέρον το Lords of The Fallen αν και πολύ Fashion Souls για τα γούστα μου. Θα βγει για PC όμως και θα το δούμε πως θα πάει, τα βάζει με την From Software και ελπίζω να δείξουν ότι και αυτοί μπορούν να βγάλουν αντίστοιχα καλά games. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 φοβερο τo rainbow six !! για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ενδιαφέρον το Lords of The Fallen αν και πολύ Fashion Souls για τα γούστα μου. Θα βγει για PC όμως και θα το δούμε πως θα πάει, τα βάζει με την From Software και ελπίζω να δείξουν ότι και αυτοί μπορούν να βγάλουν αντίστοιχα καλά games. Για να δούμε... Φαίνεται πάρα πολύ όμορφο αλλά θυμίζει έντονα DS σε ez mode lvl. Προσωπικά θα το αγοράσω,εάν διατηρήσει την ποιότητα αυτήν: http://www.youtube.com/watch?v=K423anCBKKo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ενδιαφέρων trailer σήμερα το Homefront αρκετά καλό gameplay CounterSpy Δεν ξέρω αν βγει σε pc αλλά φαίνετε πανέμορφο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καμία ανακοίνωση της Square Enix για το επόμενο Deus Ex. Απογοήτευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καμία ανακοίνωση της Square Enix για το επόμενο Deus Ex. Απογοήτευση. Κατσε έβγαλαν το thief φέτος, ειναι κουρασμένα τα παιδιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Λέτε να δείξουν κάνα gameplay από Lara?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Λέτε να δείξουν κάνα gameplay από Lara?? Γιατί όχι..... Μου φαίνεται λογικό..... Εγώ τώρα έβλεπα το nintendo Παρουσιάση και είχανε το Super SmashBros και παίξανε στο τέλος 1vs1 δύο θεατές... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!! Δεν με ενθουσίασε το παιχνίδι άλλα ήτανε υπερβολικά κοντά η μάχη και ήτανε μέσα στην αδρεναλίνη!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο λογικό φαίνεται... γιατί έδωσαν CGI και η κυκλοφορία του είναι για του χρόνου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα