Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) [2014][PC] - ειδήσεις, trailers, live streams

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει μέχρις στιγμής περισσότερο είναι το inside. ΜΙλάμε φοβερό trailer. Μετά τα κλασικά witcher 3, raindbow six καθώς και το dragon age που από τι δείχνει επιστρέφει δυναμικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Project Beast λοιπόν θα είναι νέο IP με όνομα "Bloodborne" με βλέπω να παίρνω PS4 γι'αυτόν τον τίτλο και μόνο dammit αν και πρέπει να ομολογήσω ότι ΔΕΝ είπε ο Shuhei Yoshida ότι θα είναι PS4 exclusive. Το ότι όμως ανέβηκε ο ίδιος και το ανακοίνωσε μας λέει τουλάχιστον ότι ρίχνουν υπερβολική βαρύτητα στο παιχνίδι αυτό.

Ελπίζω να είναι PS4 & PC και όχι PS4 exclusive, θα δούμε στην συνέχεια τι σημαίνει το ότι δεν ανακοίνωσε για ποιες πλατφόρμες θα είναι. Fingers Crossed!

• Like 2

Γιατί φιάσκο, λόγω των terrible puns? Πλακίτσα έχουν, αυτό φαίνεται να σκόπευαν. Πολλά παιχνίδια πάντως έχει ανακοινώσει 

Τελικά απ'ότι λένε (μάλλον δε το άκουσα?) το Bloodborne (ex-Project Beast) θα είναι PS4 exclusive :(

------------------------

Το stream κόλλησε για λίγο σε αυτή την φάση, ενώ εγώ κοίταγα το κινητό μου...

gjCfULn.png

και εκει που ελεγες δεν μπορει να γινει χειροτερη η παρουσιαση της Σονυ, νασου και βγαινει ο Brian Michael Bendis να μιλησει για το επερχομενο παιχνιδι, το κομικ και το tv show του. ενα κουβα να κανω εμετο.

• Moderators

Welp GTA V και για PC (μαζί με τις εκδόσεις για PS4 και Xbox One), το φθινόπωρο.

-> νέο thread για το GTA V [PC]

Grim Fandango remastered re-release! Το καλό που τους θέλω να έχουν έτοιμη και την έκδοση για PC.

Τουλάχιστον ο Tim αναφέρει το ενδεχόμενο για άλλες πλατφόρμες (προφανώς δεν πρόκειται να χαλάσει άμεσα το hype για το exclusivity του PS4)

Wrap up από την χθεσινή μέρα. Τον creator & το thread θα το βρείτε στο r/gaming

Όπου έχει link είναι για το trailer (έβαλα Comic Sans μόνο και μόνο για να πικάρω το OCD σας)

Microsoft

Exclusives:

Multi-plat (if it's on PC too, it doesn't count as exclusive nor do timed exclusives imo):

Sony

Exclusives:

Multi-plat (if it's on PC too, it doesn't count as exclusive nor do timed exclusives imo):

Nintendo

Exclusives:

• tba

• tba

EA

Ubisoft

• Like 7

και εκει που ελεγες δεν μπορει να γινει χειροτερη η παρουσιαση της Σονυ, νασου και βγαινει ο Brian Michael Bendis να μιλησει για το επερχομενο παιχνιδι, το κομικ και το tv show του. ενα κουβα να κανω εμετο.

Πάρα πολύ καλύτερη από της MS και με καλύτερα παιχνίδια , μόνο και μόνο για το Bloodborne θα αγοράσω PS , πρώτη φορά στην ζωή μου.

Μένει η Nintendo για να δουμε Zelda σε 1080p και μετά ας πεθάνω!

• Moderators

EA

Αυτό έδειξε και gameplay τελικά; Μου φαινόταν πολύ παρόμοιο με το αρχικό παιχνίδι και νόμισα ότι μόνο concept art βλέπαμε καινούργια, μαζί με τις συνεντεύξεις των developers

Ubisoft

Αυτό ήταν για μένα το πιο συμπαθητικό παιχνίδι που παρουσίασε η Ubisoft (- δεν ακολουθώ τα FarCry μετά το πρώτο). Ενδιαφέρον premise (ο πρώτος παγκόσμιος) και αναμενόμενα dark mood. Δεν είμαι σίγουρος για το gameplay του, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για PC (σύμφωνα με τη Steam σελίδα τους).

Και εγώ όταν έβλεπα το τίγκα στο άσπρο νόμιζα ότι ήταν alpha/development phase αλλά μετά έλεγε ότι έτσι γουστάρουν, τα πάντα άσπρα με λίγες πινελιές χρώματος εδώ και εκεί, επειδή έτσι βγήκε το game όταν βγήκε, μινιμαλιστικό. Τώρα από 'κει και πέρα δε κατάλαβα κάτι περισσότερο.

Το Valiant Hearts δε μου άρεσε να σου πω την αλήθεια, από την μία κωμικό, από την άλλη dark noir δε ξέρω, προτιμώ σε αυτό του στυλ γραφικά το Don't Starve, αλλά και πάλι, δεν είμαι φαν των παιχνιδιών αυτών οπότε feel free to dismiss my opinion.

Αυτό που μου άρεσε ήταν το No Man's Sky αλλά δεν με άφησε άφωνο, κύριος λόγος τα low graphics quality, πιστεύω ότι με καλύτερη μηχανή γραφικών θα έκανε πάταγο, αλλά θα δούμε πως θα βγει.

Ξενέρα το Rainbow Six Siege που θα είναι μόνο multiplayer πάντως.

Περιμένω τις επόμενες μέρες πάντως Civilization: Beyond Earth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...