RODIATAXI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μάλλον θα στείλω την σύζυγο διακοπές και θα ανοίξω τον iMac,δεν συμφέρει νομίζω καλύτερα να δαπανήσω τα χρήματα αυτά για αναβάθμιση των μνημών νομίζω.
Chris M Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ναι αξίζει να μπει μέσα o SSD... και οπωσδήποτε η παραπάνω μνήμη. Το iMovie θα πηγαίνει σφαίρα να είσαι σίγουρος. Εγώ ο ίδιος δουλεύω Final Cut και ξέρω και πολύ κόσμο που επίσης δουλεύει εικόνα. Ο SSD κάνει διαφορά. 1
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 27άρης είναι με HDD στις 7.200 ή 21 με 5.400; Το κρασάρισμα του iMovie δεν δικαιολογείται από τον "αργό" δίσκο. Πιο πολύ την ram θα υποπτευόμουν, αν έχεις 4GB και παίζεις με βαριά βίντεο, αλλιώς ούτε αυτο δικαιολογείται. Κάτι άλλο συμβαίνει. Όσον αφορά τον δίσκο και το βίντεο edit. Συνήθως, όποιος ασχολείται με βίντεο χρειάζεται αρκετό χώρο, που οι SSD δεν προσφέρουν (ακόμα), οπότε πας σε εξωτερικό δίσκο και το επόμενο θέμα είναι η ταχύτητά του. Σαφώς το thunderbolt είναι η σωστή λύση.
RODIATAXI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 θα το επιχειρήσω λοιπόν είναι η πιο σωστή και οικονομική λύση.Ας ελπίσω ότι δεν θα πάθει τίποτα που θα χρήζει εγγυήσεως!
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ναι αξίζει να μπει μέσα o SSD... και οπωσδήποτε η παραπάνω μνήμη. Το iMovie θα πηγαίνει σφαίρα να είσαι σίγουρος. Εγώ ο ίδιος δουλεύω Final Cut και ξέρω και πολύ κόσμο που επίσης δουλεύει εικόνα. Ο SSD κάνει διαφορά. Έχω την εντύπωση ότι την διαφορά την κάνει ο δίσκος που έχει τα media και όχι τόσο αυτός που τρέχει το πρόγραμμα. θα το επιχειρήσω λοιπόν είναι η πιο σωστή και οικονομική λύση.Ας ελπίσω ότι δεν θα πάθει τίποτα που θα χρήζει εγγυήσεως! Εγώ είμαι με την σύζυγο. Άντε να δεχθώ να βάλεις SSD σε επίσημο service και μην πάρεις το Apple care.
RODIATAXI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Στα 7200 είναι ο δίσκος με 8 gb ram Που να βρεθεί apple care στη Λάρισα φίλε μου;Και το να τον στείλω αλλού με μεταφορική ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Στα 7200 είναι ο δίσκος με 8 gb ram Δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα. Τα media που βάζεις στο iMovie τι είδους/ανάλυσης/BitRate είναι;
RODIATAXI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Τα περισότερα από το iPhone 5 ,iPad είναι.
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Τα περισότερα από το iPhone 5 ,iPad είναι. Όχι και τα καλύτερα φορμάτ για editing. Το GroupOfPictures που έχουν, ταλαιπωρούν το editing software. Στη θέση σου θα τα περνούσα από το GoPro Studio2 πρώτα. Επίσης πρόσεχε να διατηρείς το original frame rate των βίντεο σε όλη την διαδικασία. 1
RODIATAXI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αυτό κατάλαβα φίλε μου ευχαριστώ για την επιβεβαίωση θα το κάνω όπως μου είπες.
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Στα 7200 είναι ο δίσκος με 8 gb ram Που να βρεθεί apple care στη Λάρισα φίλε μου;Και το να τον στείλω αλλού με μεταφορική ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω Το Apple care είναι 2 χρόνια extra εγγύηση που κανονικά θα πρέπει να πάρεις πριν λήξει η εγγύησή σου. Αν είσαι διατεθημένος να το ρισκάρεις (το Apple Care) για να εξοικονομίσεις χρήματα για έναν SSD, οκ αλλά όχι και να χάσεις την υπάρχουσα εγγύηση. Τώρα για την μεταφορά, ναι, είναι ένα θέμα αλλά μίλα πρώτα με Document να σου πουν τις δυνατότητες που υπάρχουν και τα κόστη και μετά αποφάσισε.
RODIATAXI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εάν θα το κάνω θα το κάνω σε εξιοδοτημένο κατάστημα apple care δεν σκοπεύω να χάσω την εγγύηση,και θα τον πάω μόνος μου αλλά πρώτα θα δοκιμάσω το τρόπο που μου υπόδειξες και αν είναι έτσι ίσως και να μην τον βάλω τον SSD τελικά.
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εάν θα το κάνω θα το κάνω σε εξιοδοτημένο κατάστημα apple care δεν σκοπεύω να χάσω την εγγύηση,και θα τον πάω μόνος μου αλλά πρώτα θα δοκιμάσω το τρόπο που μου υπόδειξες και αν είναι έτσι ίσως και να μην τον βάλω τον SSD τελικά. Ο SSD θα αναβαθμίσει γενικά το σύστημά σου και όταν μπορέσεις βάλ´ τον (σε Apple Premium Reseller, το Apple Care είναι η επέκταση της εγγύησης) αλλά στο θέμα video edit αλλού είναι το πρόβλημα και κρασάρει. Αν έχεις διάθεση να παίξεις και τρόπο να αποκτήσεις το Final Cut Pro X, θα αναβαθμίσεις τις δυνατότητες του editing και θα εκμεταλλευτείς και το Background Transcoding που κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μετατρέπει δηλαδή τα αρχεία σε editable format την ώρα που εσύ δουλέυεις με τα πρωτότυπα υλικά και έτσι μετά από λίγο (ανάλογα με τον όγκο του υλικού και την δύναμη του υπολογιστή σου) δουλεύεις με τα transcoded υλικά. Δηλαδή πιο γρήγορα και ευέλικτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα