paularas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ξαφνικα απο χθες μου αναβοσβηνουν ολα τα λαμπακια του (ακομα και του wps) φαινεται να δουλευει καλα αλλα ανα ~10 ωρες κολλαει το wifi του και θελει restart. Καμια ιδεα τι να κανω; Δοκιμασα να: περασω firmware μεσω του μηχανηματος, μεσω utility tools, να περασω τα .*all, *rst , να το βαλω ξανα σε tftp mode και το 30 secs reset rule. Καμια ιδεα κανεις; : ( Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ξαφνικα απο χθες μου αναβοσβηνουν ολα τα λαμπακια του (ακομα και του wps) φαινεται να δουλευει καλα αλλα ανα ~10 ωρες κολλαει το wifi του και θελει restart. Καμια ιδεα τι να κανω; Δοκιμασα να: περασω firmware μεσω του μηχανηματος, μεσω utility tools, να περασω τα .*all, *rst , να το βαλω ξανα σε tftp mode και το 30 secs reset rule. Καμια ιδεα κανεις; : ( Sent from my iPhone using Insomnia μισο λεπτακι. αναβοσβηνουν ολα τα λαμπακια αλλα ταυτοχρονα δουλευει κιολας???μηπως το τροφοδοτικο δεν δινει σωστο ρευμα?εχεις αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις?εφοσον το εχεις κανει Hard reset εφοσον του περασες firmware και δεν στρωνει μαλλον παμε για καποιο hardware προβλημα ειτε στο ρουτερ ειτε στο τροφοδοτικο.να υποθεσω οτι τα firmware και αυτα περαστηκαν κανονικα και οτι δεν σου εβγαλε τιποτα failed.οπως και οτι το Hard reset επισης εγινε κανονικα?αν και με το rst δεν επαιξε δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι παραπανω .δηλαδη για hardware μου βρωμαει.εγγυηση εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα