krinos21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλημερα παιδι; εδω και καιρο δν ανοιγε το πισι...(δν ξερω λογο το λειτουργουσε ο αδερφος μου.)και παω να κανω ενα φορματ να βαλω τα win7 ξανα στο σημειο εκεινο που δειχνει το δισκο μου διχνει ενα θαυμαστικο λεγοντας οτι δν μπορουν να εγκατασταθουν σε αυτον τον δισκο.Αν πατησω λεπτομερειες να δω λεει σιγουρευτειτε οτι disk controller is enabled in the computer bios.Το εψαξα και δν μπορεσα να κανω κατι γι αυτο..τι μπορει να συμβαινει;
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 μπες στο bios και δες καπου θα λεει για ide Η achi sata controller(η καπως ετσι) βαλε achi και δοκιμασε παλι. Αν δεν βλεπει τον δισκο βαλε ide και μετα δες απ το μελος spank στην υπογραφη του για το πως να το ξαναγυρισεις σε achi.
krinos21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αυτο τι ακριβως ειναι;; για να το ξανα βαλω ide παλι εκει δεν παω; Παλι το ιδιο προβλημα λεει!
TheELF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Πες μας ρε αδερφέ ποια μητρική έχεις και ανέβασε και μια φωτογραφία από εκεί που δείχνει τους δίσκους και άλλη μια με το μήνυμα σφάλματος. Δεν θα κάτσει κανείς να σου αραδιάσει όλους τους λόγους που υπάρχουν για να μην συνεχίζει μια εγκατάσταση.
krinos21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 λοιπον το μηνυμα που εμφανιζεται ειναι αυτο: Windows cannot be installed to this disk.This computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that disks controller is enabled in the computer bios menu. H mobo ειναι αυτη : asus m5a78l-m/usb3
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 http://www.asus.com/Motherboards/M5A78LMUSB3/HelpDesk_Download/ διάλεξε το λειτουργικό σου μετά sata και κατέβασε αυτό που λέει στην περιγραφή Make AMD RAID/AHCI Driver Disk. το αποσυμπιέζεις σε ένα usb και πατάς το laod driver/φόρτωση οδηγού που υπάρχει στην οθόνη με την επιλογή δίσκων.
krinos21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 πωπω οτι ναναι τωρα δν βλεπει καν τον σκληρο δισκο και λεει no drivers were found...click load driver to provide a mass storage driver for instalation ...ισως ειναι επειδη πειραζα τα bios πριν... πωπω πραγματικα εχω αγανακτησει δεν ξερω τι να κανω με αυτο το πραγμα... Μηπως θα μπορουσε να με οδηγησει καποιος στο να βρω εαν φταιει ο σκληρος δισκος...και αν οχι θα μπορουσε να με βοηθησει λιγο πιο συγκεκριμενα με βηματα πως θα καταφερω να το φτιαξω.....?? ειναι αναγκη να φτιαξω αμεσα τον υπολογιστη ....χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας!
rfc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Aν τον βαλεις ide στο bios δε προχωραει στη εγκατασταση? Θαπρεπε.....
krinos21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 οχι φιλε μου δεν προχωραει..υπαρχει περιπτωση να τα εχει παιξει ο σκληρος?
rfc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 δοκιμασε το δισκο σε αλλο πισι, ή βαλε αλλο δισκο να δεις τι γινεται.
leonidas_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Παιδία δε φταίει πάντα το Mode. Πρόσφατα μου έτυχε σε ένα μηχάνημα να τρώει μια παρόμοια φρίκη στο πρώτο restart της εγκατάστασης κ ύστερα ν ξεκινάει από την αρχή. Είχε μια επιλογή μέσα στο bios με μια ονομασία buffer κάτι (δε θυμάμαι ακριβώς) κ την έκανα enable και έπαιξε. Ξέρω ότι η απάντηση μου δεν είναι συγκεκριμένη απλά για να μην κοιτάτε μόνο το ενδεχόμενο ότι φταίει το mode ή ότι δε φορτώνει τον οδηγό του σκληρού.
krinos21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 απλα εχω κανει τα παντα στα bios δλδ οτι μπορουσα...εχω αλλαξει πολλες επιλογες ..και τα ξανα γυρισα default...τιποτα ομως
krinos21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 εντωμεταξυ τωρα που κοιταζω απτα bios ουτε καν που τον βλεπει...αρχιζω να πιστευω οτι τα επαιξε ο δισκος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα