Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω το εξής πρόβλημα : Πολλές φορές απορυθμίζεται η ώρα (εν λειτουργεία) και κάποιες φορές χρειάζεται να το πατήσω 5-6 φορές για online συγχρονισμό για να ρυθμιστεί σωστά! Άλλες φορές κλείνει το Antivir (Antivirus) το real time scanning μόνο του ! Πριν κάνω και όλα τα Windows Updates κάποιες φορές μπορεί να αργούσε πάρα πολύ να ανοίξει ενώ συνήθως θέλει μόνο λίγα δευτερόλεπτα! Ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβαίνει ? Το σύστημα είναι αυτό που γράφει στην υπογραφή, τα Windows είναι αυθεντικά από πανεπιστήμιο και κλέβω ίντερνετ με Nanostation.

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω το εξής πρόβλημα : Πολλές φορές απορυθμίζεται η ώρα (εν λειτουργεία) και κάποιες φορές χρειάζεται να το πατήσω 5-6 φορές για online συγχρονισμό για να ρυθμιστεί σωστά! Άλλες φορές κλείνει το Antivir (Antivirus) το real time scanning μόνο του ! Πριν κάνω και όλα τα Windows Updates κάποιες φορές μπορεί να αργούσε πάρα πολύ να ανοίξει ενώ συνήθως θέλει μόνο λίγα δευτερόλεπτα! Ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβαίνει ? Το σύστημα είναι αυτό που γράφει στην υπογραφή, τα Windows είναι αυθεντικά από πανεπιστήμιο και κλέβω ίντερνετ με Nanostation.

Κάποιο malware πρέπει να ευθύνεται για την απενεργοποίηση του anti-virus. Κάνε scan με το Malwarebytes Anti-Malware και μετά με το Emsisoft Emergency Kit για να καθαρίσεις απο αυτά.

Για το θέμα της ώρας, στο κάνει και όταν ανοίγεις το pc ή μόνο μετά απο ώρα όταν το έχεις ανοικτό;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω και το SpyBot εγκατεστημένο!

Όχι, το κάνει μόνο όταν ήδη έχει ανοίξει! άλλες φορές μπορεί στα 5 λεπτά, άλλες στη μία ώρα και άλλες καθόλου!

Το θέμα είναι ότι κάνει και λάθος συγχρονισμούς με τους προτεινόμενους servers και συνέρχεται μετά από λίγο!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω και το SpyBot εγκατεστημένο!

Όχι, το κάνει μόνο όταν ήδη έχει ανοίξει! άλλες φορές μπορεί στα 5 λεπτά, άλλες στη μία ώρα και άλλες καθόλου!

Το θέμα είναι ότι κάνει και λάθος συγχρονισμούς με τους προτεινόμενους servers και συνέρχεται μετά από λίγο!

Κάνε τα scan που είπα. Τα συγκεκριμένα εργαλεία είναι απο τα καλύτερα για αφαίρεση malware. Το θέμα με την ώρα προέρχεται απο τη μπαταρία της motherboard. Θέλει αλλαγή.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα αυτό αλλά όταν το αφήνω όλη νύχτα με το διακόπτη στο πολύμπριζο κλειστό την κρατάει κανονικά την ώρα...

Τέσπα θα την αλλάξω να δούμε αν θα συνεχιστεί! Και πάλι Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Βγαλε οτι εφαρμογεσ της gigabayte εχει τυχων εγκαταστησει

+1 ίδιο πρόβλημα κι εδώ. Λύθηκε με απεγκατάστηση ΟΛΩΝ των utilities της gigabyte (έβγαλα και το magician της samsung από το startup αλλά αυτό δεν πρέπει να δημιουργούσε πρόβλημα)

Δημοσ.

Τώρα είδα ότι έχει στο APP Center επιλογή για Auto Time Sync! Την απενέργοποίησα και απεγκατέστησα και το Time Lock για αρχή και αν συνεχιστεί το πρόβλημα θα βγάλω και τις υπόλοιπες εφαρμογές!

Σας ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από τη μέρα που έκανα τις αλλαγές που περιγράφω στο προηγούμενο μήνυμα, δεν μου έχει ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα!

Άρα είναι σίγουρο πια το τί φταίει!

Και πάλι σας ευχαριστώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...