Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε ειτε παιζω σε:

i7 > VGA

ειτε σε

i5 < VGA.

Και δευτερον ποια καρτα σε καθε μια απο τις παραπανω περιπτωσεις. Ειδα οτι προτεινατε την 770 ενω επειτα απο μελετη σε αλλα threads επαιξαν πολυ οι R9 2.. προσπαθω να βγαλω ακρη κι απο benchmarks reviews αλλα μπερδευομαι περισσοτερο.

Άμα ο i7 σου πέφτει πολύς, δες τον i5 4590 με περίπου 100€ λιγότερα. Αν τα προσθέσεις στην κάρτα μαζί με 20-30€ ακόμα, μπορείς να πάς σε gtx 780. Λίγο κάτω από τα 1300€ θα είσαι.

Δημοσ.

Κοίτα, αν παίζεις μόνο παιχνίδια και δεν τρέχεις άλλα απαιτητικά προγράμματα μάλλον σε συμφέρει ο i5 με την 780 (αυτή που έβαλες της Asus είναι καλή και δροσερή).

Αν όμως τρέχεις και άλλες εφαρμογές απαιτητικές σε επεξεργαστή, τότε κοίτα τον i7 γιατί το hyperthreading ωφελεί σε τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ τον έβαλα με την λογική ότι θα πάρεις τον καλύτερο επεξεργαστή αυτής της κατηγορίας και θα είσαι καλυμμένος για χρόνια. Gpu από ό,τι ξέρω (αν και non gamer) οι enthusiasts αλλάζουν συχνότερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα σου κάνει διαφορά για τη χρήση σου ένας ι7.Καλύτερα να πας σε καλύτερη κάρτα R9 290 τουλάχιστον.Βρίσκεις γρηγορότερες υλοποιήσεις από 780,φθηνότερη κατά πάσα πιθανότητα και με παιχνίδια δώρο που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ,για gaming το θες άλλωστε το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα σου κάνει διαφορά για τη χρήση σου ένας ι7.Καλύτερα να πας σε καλύτερη κάρτα R9 290 τουλάχιστον.Βρίσκεις γρηγορότερες υλοποιήσεις από 780,φθηνότερη κατά πάσα πιθανότητα και με παιχνίδια δώρο που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ,για gaming το θες άλλωστε το σύστημα.

Βάλτου μία καλή σε link Millennium για να μη ψάχνει καμιά reference. 

Δημοσ.

Καταρχην σας ευχαριστώ απαντες για τις αμεσες προτασεις.

Απο κει και περα θα ηθελα και μια συνθεση απο msystems συνολικα γιατι αρκετα κομματια που βαλαμε στο eshop δεν τα βρηκα.

Sorry για το σκαλωμα με το συγκεκριμένο καταστημα αλλα οτι αγορες εχω κανει εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Παίδες προτείνετε μου τουλάχιστον mobo γιατί για τα υπόλοιπα έχω καταλήξει.

Μέχρι την Δευτέρα θα πέσει παραγγελία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...