Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω αν μπορείτε να μου απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις, να πω ότι το αμάξι που έχω είναι το Kia Clarus (του 96 ή 98 δεν θυμάμαι ακριβός).

1) Μου έχει καεί (λογικά) ο μηχανισμός της κεραίας αφού εδώ και καιρό είχε στραβώσει μέχρι που έκλεισε και δεν μπόρεσε να ξανά ανοίξει (λόγο του ότι ήταν στραβωμένη). Που μπορώ να βρω μηχανισμό? πρέπει να είναι ίδιος? η βάση του βγαίνει (είναι ένα απλό λαμάκι)

2) Στο CD-Player έχει σύνδεση AUX, μπορώ να συνδέσω με Jack 3,5mm το iPod μου? 

3) Από τον ήλιο τόσα χρόνια όλο το ταμπλό στο πάνω μέρος (που χτυπάει ο ήλιος) έχει γίνει από γκρι, καφέ και έχει μαζέψε κάπως και στο σημείο που βγάζει τον αέρα για το παρμπρίζ έχει βγει εντελώς. Υπάρχει τρόπος επισκευή ή σημείο που να τα φτιάχνουν? και αν ναι πόσο πάει το μαλλί?

4) Στα πίσω καθίσματα (δέρμα) σε ένα σημείο κεντρικό έχει κοπεί η ραφή από τον ήλιο και αυτό λογικά έχει μαζέψει το δέρμα και του ότι δεν το προσποιούμασταν. Αυτό υπάρχει κάποια κρέμα που να το μαλακώνει για να ραφτεί ή αν ζεσταθεί? 

5) Η βάση του λεβιέ ταχυτήτων πως είναι περίπου? (αν έχετε κάποια εικόνα)

Αυτά προς το παρών :P

Δημοσ.

1) λογικά κάτι τέτοιο θες. Λογικά είναι το ίδιο για όλα τα αμάξια.

2) λογικά ναι. Πάρε ένα καλώδιο με 3,5mm βύσμα και δοκίμασε. Για τα άλλα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Αααα τόσο φθηνά είναι? ωραία.!

Οοοοκ σε ευχαριστώ πολυ :)

Όποιος άλλος ξέρει για τα υπόλοιπα ας πει :P

Δημοσ.

4) Στα πίσω καθίσματα (δέρμα) σε ένα σημείο κεντρικό έχει κοπεί η ραφή από τον ήλιο και αυτό λογικά έχει μαζέψει το δέρμα και του ότι δεν το προσποιούμασταν.

Αφού δε το προσποιούσασταν στα πίσω καθίσματα πως να μη κοπεί η ραφή ρε συ!

:D

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω αν μπορείτε να μου απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις, να πω ότι το αμάξι που έχω είναι το Kia Clarus (του 96 ή 98 δεν θυμάμαι ακριβός).

1) Μου έχει καεί (λογικά) ο μηχανισμός της κεραίας αφού εδώ και καιρό είχε στραβώσει μέχρι που έκλεισε και δεν μπόρεσε να ξανά ανοίξει (λόγο του ότι ήταν στραβωμένη). Που μπορώ να βρω μηχανισμό? πρέπει να είναι ίδιος? η βάση του βγαίνει (είναι ένα απλό λαμάκι)

3) Από τον ήλιο τόσα χρόνια όλο το ταμπλό στο πάνω μέρος (που χτυπάει ο ήλιος) έχει γίνει από γκρι, καφέ και έχει μαζέψε κάπως και στο σημείο που βγάζει τον αέρα για το παρμπρίζ έχει βγει εντελώς. Υπάρχει τρόπος επισκευή ή σημείο που να τα φτιάχνουν? και αν ναι πόσο πάει το μαλλί?

4) Στα πίσω καθίσματα (δέρμα) σε ένα σημείο κεντρικό έχει κοπεί η ραφή από τον ήλιο και αυτό λογικά έχει μαζέψει το δέρμα και του ότι δεν το προσποιούμασταν. Αυτό υπάρχει κάποια κρέμα που να το μαλακώνει για να ραφτεί ή αν ζεσταθεί? 

1) Αλλαζεις κεραία με μηχανισμό, ειναι φθηνή.. Ισως βρεις και μεταχειρη που να ταιριάζει με κανενα τάλιρο σε μάντρα (ταιριάζουν διάφορες)

2)ναι κανονικά

3)εχω δει τυπο να το θερμαινει με ειδικο πιστόλι για να παίξει μπαλα αλλα το αποτέλεσμα οτπικά δεν έλεγε

4)ένας ταπετσερης μάγκας μπορει να στο φτιάξει

5) δεν καταλαβαινω τι θες να πεις..

Δημοσ.

Αφού δε το προσποιούσασταν στα πίσω καθίσματα πως να μη κοπεί η ραφή ρε συ!

:D

Προφανώς :P το θέμα είναι ότι τώρα πέρασε στα δικά μου χέρια οπότε ήρθε η ώρα της περιποίησης...

1) Αλλαζεις κεραία με μηχανισμό, ειναι φθηνή.. Ισως βρεις και μεταχειρη που να ταιριάζει με κανενα τάλιρο σε μάντρα (ταιριάζουν διάφορες)

2)ναι κανονικά

3)εχω δει τυπο να το θερμαινει με ειδικο πιστόλι για να παίξει μπαλα αλλα το αποτέλεσμα οτπικά δεν έλεγε

4)ένας ταπετσερης μάγκας μπορει να στο φτιάξει

5) δεν καταλαβαινω τι θες να πεις..

1) Α ωραία.!

2) Πάλι ωραία :P

3) Άρα μαλακώνει να φανταστώ με την ζέστη... Τέλεια

4) Τιμή δεν ξέρεις πάνω κάτω εε?

5) Ο λεβιές όταν αλλάζεις ταχύτητα ξύνει κάποιο σίδερο, το κιβώτιο δεν είναι κάτω από τον λεβιέ (δεν είναι V6 ή V8 για να είναι από τα μεγάλα) οπότε κάτι κρατάει τον λεβιέ και έτσι με κάποιο σίδερο (ή ντίζα δεν ξέρω καν) που εννόνεται με το κιβώτιο. Σωστά μέχρι εδώ? εγώ θέλω απλά μια φωτογραφία για το πως μπορεί να είναι η βάση αυτή. Πάντως αρκετά ανταλλακτικά ταιριάζουν με το hyundai accent 2000 από ότι μου έχουν πει...

6) Καθαρισμό τελικού μπορώ να κάνω και μόνος μου? υπάρχει μέθοδος δλδ?

Δημοσ.

Προφανώς :P το θέμα είναι ότι τώρα πέρασε στα δικά μου χέρια οπότε ήρθε η ώρα της περιποίησης...

1) Α ωραία.!

2) Πάλι ωραία :P

3) Άρα μαλακώνει να φανταστώ με την ζέστη... Τέλεια

4) Τιμή δεν ξέρεις πάνω κάτω εε?

5) Ο λεβιές όταν αλλάζεις ταχύτητα ξύνει κάποιο σίδερο, το κιβώτιο δεν είναι κάτω από τον λεβιέ (δεν είναι V6 ή V8 για να είναι από τα μεγάλα) οπότε κάτι κρατάει τον λεβιέ και έτσι με κάποιο σίδερο (ή ντίζα δεν ξέρω καν) που εννόνεται με το κιβώτιο. Σωστά μέχρι εδώ? εγώ θέλω απλά μια φωτογραφία για το πως μπορεί να είναι η βάση αυτή. Πάντως αρκετά ανταλλακτικά ταιριάζουν με το hyundai accent 2000 από ότι μου έχουν πει...

6) Καθαρισμό τελικού μπορώ να κάνω και μόνος μου? υπάρχει μέθοδος δλδ?

4) 15-20€ μαξιμουμ εφόσον δε σου αλλαξει κομμάτι δέρματος

5) δεν εχω ιδέα... 

6) Δε νομίζω οτι γίνεται και γιατί να το κάνεις; εχεις θέμα;

Δημοσ.

1) Μπορεί νά μήν εχει καεί τό μοτέρ.Υπάρχουν κεραίες στό εμπόριο όπως εχουν αναφέρει συμφορουμίτες. 2)Σαφώς καί μπορείς.3)Μπορείς νά βρείς ταμπλώ στά μεταχειρισμένα καί νά τό αντικαταστήσεις.Τώρα γιά επισκευή,υπάρχουν κάποια παιδιά πού δούλευαν παλιά στήν Kia καί τώρα έχουν μαγαζί πώλησης ανταλλακτικών,αλλά κάνουν καί διάφορες επισκευές.Από ότι ξέρω φτιάχνουν καί ταμπλώ.Αν μπείς στό kiaclub (www.gkc.gr) θά λύσεις πολλές απορίες σου.4)Σέ ένα ταπετσέρη οπως προείπαν οι συμφορουμίτες θά κάνεις τήν δουλειά σου.5)Πρέπει νά σηκώσεις τό όχημα σέ ράμπα,καί νά δείς πού βρίσκει ο λεβιές τήν ωρα που κινείται.         

Δημοσ.

2) Στο CD-Player έχει σύνδεση AUX RCA, μπορώ να συνδέσω με Jack 3,5mm το iPod μου? 

Ε, όχι δε μπαίνει κατευθείαν

Δημοσ.

2) Στο CD-Player έχει σύνδεση AUX RCA, μπορώ να συνδέσω με Jack 3,5mm το iPod μου?

Ε, όχι δε μπαίνει κατευθείαν
Ναι νταξ δεν λέω κατευθείαν. Με μετατροπέα RCA to Jack 3,5....Sent from my iPod touch using Insomnia
Δημοσ.

Ναι νταξ δεν λέω κατευθείαν. Με μετατροπέα RCA to Jack 3,5....Sent from my iPod touch using Insomnia

εαν ειναι aux in ναι με το καλωδιο αυτο θα παίξει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...