Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για HIGH-END smartphone είναι ελλάτωμα οι 4 ίντσες, όταν όλος ο ανταγωνισμός είναι σε μεγαλύτερες οθόνες.

Κινεζιά το πλαστικό; Τι να πούμε για το αλουμινένιο iphone που είχε πρόβλημα με το σήμα, ξεφλούδιζε, και αν σου πέσει ακόμη και από μικρό ύψος τσακίζει το αλουμίνιο;

Δεν απαντας σε αυτα που λεω αλλα λες αοριστα τα δικασουΑπο το μυαλοσου τα εβγαλες τα ξεφλουδισματα και το σημα. Αν πεσει το πλαστικο samsung κατω θα σκορπισει σε κοματια αλλου η μπαταρια αλλου το καπακι αλλου το σωμα ραισμενο.δες ποσο κανουν μεταχειρο τα τηλ και θα καταλαβεις την αξια του καθενος. Το samsung τα χαριζουν.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν απαντας σε αυτα που λεω αλλα λες αοριστα τα δικασουΑπο το μυαλοσου τα εβγαλες τα ξεφλουδισματα και το σημα. Αν πεσει το πλαστικο samsung κατω θα σκορπισει σε κοματια αλλου η μπαταρια αλλου το καπακι αλλου το σωμα ραισμενο.δες ποσο κανουν μεταχειρο τα τηλ και θα καταλαβεις την αξια του καθενος. Το samsung τα χαριζουν.

Δεν ξέρω τι γίνεται στις 5.2", αλλά από 1,5" ως 3,5" όσα Samsung (κι όχι μόνο) έχω χρησιμοποιήσει ήταν πλαστικά μέχρι θανάτου και παρ όλα αυτά άντεχαν εκατοντάδες πτώσεις.

Το ότι σκορπάει δεν λέει τίποτα. Εκτός αν είσαι αρκετά χαζός ώστε να αδυνατείς να συνδέσεις το κινητό με την μπαταρία και το καπάκι του.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα βρε έναν που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το SPACE και θέλει και να μας κάνει να πιστέψουμε ότι η apple > Everyone Else

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα βρε έναν που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το SPACE και θέλει και να μας κάνει να πιστέψουμε ότι η apple > Everyone Else

Ξερω να χρησημοποιω αλλα πραματα κακνγκουρακο

Δημοσ.

Η αξία μεταπώλησης δεν έχει καμία σχέση με τις ικανότητες και την ποιότητα μιας συσκευής. Απλώς η Apple έχει τα iSheeps που ακόμη και σήμερα δίνουν 200+€ για 4άρι, για να λένε ότι έχουν iPhone.

Όσον αφορά την αντοχή, μίλα με κάποιον που δουλεύει σε service για να μάθεις την πικρή αλήθεια.

Για να πάρεις μια ιδέα, δες κάτι εργαλεία που υπάρχουν για να ισιώνουν τα iphone:

http://mayacellularparts.com/index.php/tools-accessories/gtools.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες εγώ που πήρα χτες το S5 πρέπει να θεωρούμαι θιγμένος δηλαδή; Πρόκειται για μία συσκευή up to standards που κάνει τα πάντα γρήγορα και με ανανεωμένο feeling στο GUI και συνδυάζεται πολύ όμορφα με το βελτιωμένο Gear 2. Καλά κάνει η Samsung και βγάζει και άλλο μοντέλο. Δεν είμαι υποχρεωμένος να το πάρω για να "έχω το καλύτερο". Παιδάκια είμαστε για να μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη; Αν ήταν να μας πειράζει κάθε τι καινούργιο που βγαίνει τότε να μην ξαναγοράσει κανένας κινητό γιατί θα βγει καλύτερο μετά από ένα Χ διάστημα.

Υ.Γ.
Μια συμβουλή προς όλους από έναν άνθρωπο που αλλάζει κάθε 2 βδομάδες κινητό και αποφάσισε να ηρεμήσει πλέον: Αγοράστε τώρα αυτό που σας αρέσει και χαρείτε το μέχρι να βαστάει η τσέπη σας να αγοράσει κάτι άλλο σε 2 χρονάκια. Μόνο τότε θα δείτε φοβερές αλλαγές σε hardware και δυνατότητες και δε θα νιώθετε και ριγμένοι από την όποια εταιρεία.

Επεξ/σία από makridis
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται στις 5.2", αλλά από 1,5" ως 3,5" όσα Samsung (κι όχι μόνο) έχω χρησιμοποιήσει ήταν πλαστικά μέχρι θανάτου και παρ όλα αυτά άντεχαν εκατοντάδες πτώσεις.

Το ότι σκορπάει δεν λέει τίποτα. Εκτός αν είσαι αρκετά χαζός ώστε να αδυνατείς να συνδέσεις το κινητό με την μπαταρία και το καπάκι του.

Φίλε μου δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεις ότι τα Samsung τα χαρίζουν. Ότι βλέπεις σε χαμηλή τιμή στο φόρουμ, δεν είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας και έχει αγοραστεί από skroutzομάγαζα, ή από το εξωτερικό ούτως ή άλλως σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αντίστοιχη Ελληνική. Εγώ προσωπικά ως αγοραστής προτιμώ να πληρώνω παραπάνω αλλά να έχω άμεση εξυπηρέτηση στα service αλλά και στο DOA της συσκευής.

Δημοσ.

εχεις μπερδεψει το τι μπορει να κανει καθενας τα χρηματα του με το τι ειναι ορθολογικο να τα κανει...αλλο πραγμα λεω οποτε δε προκειται να συνεννοηθουμε

Δεν υπάρχει ορθολογισμός στο τι κάνει ο κάθε άνθρωπος με τα χρήματα που βγάζει. Σε άλλον αρέσουν τα ταξίδια, σε άλλον τα αυτοκίνητα, σε άλλον τα gadget, σε άλλον οι πουτ@ν3ς, σε άλλον ΟΛΑ και τέλος σε άλλον ΤΙΠΟΤΑ. Είναι άτοπο λοιπόν το να γενικεύουμε τέτοιου είδους επιλογές σε "ορθολογιστικές" και "μη ορθολογιστικές". Its all a matter of personal preference - taste - budget.

Δημοσ.

Ξερω να χρησημοποιω αλλα πραματα κακνγκουρακο

Κλείστε μύτες,αυτιά,στόματα κλπ, περνάει ο επιβήτορας...!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...