nickarmy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 λοιπόν έχω στο σύστημα της υπογραφείς και προχθές ήθελα να παίξω bf3 (μετά απο πολύ καιρό) έπαιξα λίγο αλλα μετά μου μαύρισε η οθόνη και δεν έδινε σήμα ο υπολογιστής (ενώ είναι ήταν ανοικτός) , αυτό έγινε αρκετές φορές(κάθε φορά τον άνοιγα με επανακινήσεις) , νόμιζα οτι φταίει ο driver (δεν θυμάμαι ποιον είχα) και έβαλα τον 14.4 (αν δεν κάνω λάθος ) με το πρόβλημα να επιδεινώνετε και να γίνετε πλέον αυτό απο μόνο του . Τι έχω κάνει μέχρι τώρα -έλεγξα θερμοκρασίες και δεν υπήρχε θέμα -έβγαλα την κάρτα και τις μνήμες και τις ξανα κούμπωσα (την κάρτα τη δεύτερη φορά όπου είναι και τώρα της άλλαξα και slot) -δυο format (το δεύτερο έγινε γιατί με τις τοσες αλλαγες driver που δοκίμασα άρχισαν να κολλάνε άλλα πράγματα -τωρα έχω μόνο το chrome και την έκδοση catalyst 13.1 και βλέποντας ένα βίντεο μαύρισε η οθόνη και μετά απο λίγο έκλεισε και το pc τι προτείνεται ευχαριστώ
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 με την ενσωματωμένη (της μητρικής θα το δοκιμάσω αν είναι τώρα ->λογικά αν δεν κάνει τιποτα φταίει η κάρτα ή οι drivers ? ) τροφοδοτικό άλλο δεν μπορώ να βρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα