billkolias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. στο vigor 2700vg προσπαθησα να βαλω τις ρυθμισεις που εχει στο manual ωστε να μπορω να καλω το τηλ που εχω επανω στο ρουτερ με voip.Στο κινιτο μου εχω κατεβασει μια αναλογη εφαρμογη εχω κανει και το set up και ολα κομπλε.απο το κιν μπορω να καλεσω το τηλ που ειναι στο ρουτερ γραφω ονομα@τηνip και το καλει και δουλευει τελεια μπορω να πω.Τωρα για να καλεσω απο το τηλ του ρουτερ στο κινιτο δεν μπορω γιατι πρεπει να γραψω το ονομα του και την ip (sip url η οπως λεγται δεν ξερω)πραγμα αδυνατο με ενα τηλεφωνω.Εχει το Phone Book οπου μπορεις να βαλεις τους αριθμους κτλπα ωστε να πατας απλως τον αριθμο και μετα την διεση και να το καλει.Εγω το εκανα αυτο οπως ακριβος εχει και το παραδειγμα στο manual ομως δεν δουλεψε δεν καλει τιποτα. δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο που το μανουαλ ειναι για μια πιο παλια εκδοση του firmwareοποτε καλεις απο το Phone Book με αλλο τροπο. Αν ξερει καποιος ας με διαφωτισειedit: τα βρηκα ολα σε περιπτωση που κιαλοι το ψαχνουν γιατι δεν αναφερει κανεις πουθενα τιποτα.Στο phone settings εχει μια επιλογη που λεει Single Codec την ειχα ενεργοποιημενη την απενεργοποιησα και ολα δουλευουν μια χαρα τωρα.Οσο αναφορα το οτι δεν μπορουσα να καλεσω απο το τηλ το κιν μου.Εδωσα καρφωτη στο κινιτο αποσυνδεθηκα και ξανασυνδεθηκα στο δικτυο και τωρα δουλευει.για να σε καλεσουν απο αλλο δικτυο γραφουν το_ονομα@την_ipσουedit2:για android χρησιμοποιειστε το csipsimple εχει διαφορους παροχους voip οπως και επιλογη local advanced κτλπα(αν βαλεται το local μπορειτε να καλειται sip και απο εξω)για mac linux windows το jitsi ειναι κορυφη μπορεις πατοντας στο sip να συνδεθεις με οποιον παροχο voip θες αλλα αν γραψεις μονο ενα ονομα λειτουργει σαν το local του csipsimple και μπορεις να καλεσεις ειτε εσωτερικα στο δικτυο ειτε εξωτερικα Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από billkolias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα