funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τα handsfree γενικα είναι συμβατά για οποιαδήποτε συσκευή η πρέπει να πάρω για το μοντέλο που έχω? Θέλω να πάρω κάτι πολύ φθηνό απο ebay αλλά σκέφτομαι μήπως δεν δουλεύει.
shine Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 συνήθως όλοι έχουν τα 3,5. υπάρχουν και κάτι γύφτοι που έχουν δικές τους υποδοχές. μάλλον υπήρχαν. τώρα δε ξέρω πλέον τι γίνεται. τι κινητό έχεις?
lion2486 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 έχω την εντύπωση πως είναι αυτά που κάνουν σε xperia και τα άλλα. Οπότε απλά ξεκαθαρίζεις αυτό.
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 συνήθως όλοι έχουν τα 3,5. υπάρχουν και κάτι γύφτοι που έχουν δικές τους υποδοχές. μάλλον υπήρχαν. τώρα δε ξέρω πλέον τι γίνεται. τι κινητό έχεις? To Motorola 4G Atrix. Έχει 3.5mm κανονικά, απλά λέω μήπως παίζει κάτι με συμβατότητες επειδή δεν είναι απλά ακουστικά αλλά εμπεριέχουν και mic. έχω την εντύπωση πως είναι αυτά που κάνουν σε xperia και τα άλλα. Οπότε απλά ξεκαθαρίζεις αυτό. Άρα παίρνω οτιδήποτε?
lion2486 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στον πωλητή για συμβατότητα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα