Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα είχαν την ατυχία και μου έπεσε από τα χέρια το galaxy s4 και η οθόνη διαλύθηκε καθώς πρασίνομαύρισαν τα 3/4 της και η αφή δεν δουλεύει. Το τζάμι έχει ραγίσει εσωτερικά καθώς εξωτερικά αν το τρίψεις με τον νύχι δεν έχει κάποιο ράγισμα.

Το πρόβλημα που έχω είναι τα χρήματα καθώς το κινητό το αγόρασα 450 ευρώ από σκρουτζ, τώρα έχει 270 και για αλλαγή οθόνης ζητάνε  150-160 ευρώ.

Δεν θα χαρακτηρίσω το γεγονός ότι η samsung δεν κρατάει τις τιμές της και σου αχρηστεύει το κινητό μέσα σε 4 μήνες καθώς το πουλάς για ψύχουλα αλλά περισσότερο στο ότι η αλλαγή οθόνης κοστίζει σχεδόν όσα θα έδινες για να το πάρεις καινούριο.

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να την αλλάξω με λιγότερα χρήματα της τάξης 60-80 ευρώ;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε και λυπάμαι για την ατυχία σου.Δυστυχώς με τα Galaxy το ένα κακό είναι ότι χάνουν γρήγορα αξία και το άλλο είναι ότι η οθόνη είναι το μισό κινητό στην ουσία γι'αυτό και είναι τόσο ακριβή η αλλαγή της.Η πιο φθηνή οθόνη που βρήκα στο Ebay είναι σχεδόν στα 160€  σε περίπτωση που μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου.Οπότε τα 150€ - 160€ μπορείς να τα πεις σχετικά δικαιολογημένα μαζί με εργασία...

http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-I9505-GALAXY-S4-LCD-TOUCH-SCREEN-DISPLAY-COMPLETE-ORIGINAL-GENUINE-WHITE-/321418481197?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item4ad608ce2d

@angmar : Έχεις δίκιο.Διόρθωσα το post μου...

• 11 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...