p07apo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Λοιπόν, πότε γίνεται η επόμενη computex; Αν κλείσουμε εισιτήρια από τώρα θα βρούμε φθηνά. Οι εθελοντές παρακαλούνται να το δηλώσουν από κάτω, αν τα κλείσουμε μαζικά θα έχουμε και επιπλέον έκπτωση...........................{ωχ! μωρό μου γιατί κάθεσαι με το τσεκούρι στην πόρτα; Τι; Όχι δεν είμαι εγώ ο p07apo ένας άλλος είναι στ' ορκίζομαι.}
IsolatedParania Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλά σαν anime είναι αυτή με το μπλε mini, όλα τα λεφτά.
nerodpoker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σαν pickup φάση μου φαίνεται δεν νομίζω άμα την ρωτήσω οτιδήποτε έχει σχέση με τεχνολογία θα κάνει την φάτσα του σκυλιού όταν κοιτάει ένα κόκαλο..
mimitzon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δε μας πειράζει. Κρατάνε καλά άλλα πράγματα Το πιο όμορφο μωρό με διαφορά η πρώτη κεντρική εικόνα. Acer ftw συμφωνω με το φιλο.... μακραν καλυτερη... με επεισε να παρω acer!
Jophiel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δεν έχω πρόβλημα με το θέαμα.. κάθε άλλο... Αλλά δεν είναι λίγο σεξιστικό? OXI!...
sokinfragoul Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Πρωτη φορα βλεπω αρθρο με ποιο πολλες φωτο παρα λεξεις
xaniared Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως θα ανεθεωρήσω για την Asrock.....τελικά είναι ΠΟΛΥ καλή εταιρία.... 1
crmaris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 αυτές τις κινεζούλες τις νοικιάζουν οι εταιρίες μέσω γραφείου. Φυσικά και δεν έχουν καμιά ιδεά περί του προϊόντος που προμοτάρουν και επίσης δε μιλάνε καθόλου Αγγλικά. Αλλά έχουν πολύ χαβαλέ κατά τη φωτογράφηση και επίσης είναι πολύ ευγενικές και υπομονετικές (με τους φωτογράφους). Τα είχα παίξει στην κυριολεξία με τις πόζες που τους ζητάνε μερικοί Κινέζοι φωτογράφοι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα