Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξύ όλων των άλλων νέων προϊόντων που παρουσιάστηκαν στην Computex 2014, η Crucial είχε στο περίπτερό της, τις νέες μνήμες Ballistix Elite DDR4 που ανακοινώθηκαν επίσημα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.Με υποστήριξη για τους νέους επεξεργαστές Haswell-E HEDT, θα έρχονται σε χωρητικότητες των 4, 8, και 16GB με τις συχνότητές τους να φτάνουν και έως και τα 2133 MHz (DDR) και θα είναι διαθέσιμες σε διατάξεις single-module, dual-channel, και quad-channel kits.

Τα chip των νέων αυτών μνημών, τα οποία είναι κατασκευασμένα από τη Micron ψύχονται από μια απλή αλλά αποτελεσματική ψύκτρα αλουμινίου όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες ενώ για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάποια πληροφορία σχετικά με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας τους ή την τιμή τους.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόση διαφορά θα έχουν από τις Kingston beast 2400MHz που έχω τώρα ; Δεν έχω ασχοληθεί γι αυτό και ρωτάω...

Μεγάλη γιατί στην DDR4 τα 2133Mhz make sense, ενώ στην DDR3 δεν αξιοποιούνται.

Δημοσ.

Πόση διαφορά θα έχουν από τις Kingston beast 2400MHz που έχω τώρα ; Δεν έχω ασχοληθεί γι αυτό και ρωτάω...

Οι απαντήσεις των προηγουμένων, δεν ικανοποιούν την απορία σου. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να έχεις κάποιο κίνητρο για να στα φάνε επιτέλους οι κατασκευαστές RAM.  Με το να κάνει ένα DIMM των 2GB 20 ευρώ δεν βγαίνει η δουλειά μάστορα...

• Like 3
Δημοσ.

Οι ddr 3 με συχνότητα πάνω από 1600MHZ έχουν νόημα σε κάποιες εφαρμογές και σε games, απ' όσο έχω δει. Συμφωνώ στο ότι οι ελεγκτές μνήμης των σημερινών επεξεργαστών δε τις εκεταλλεύονται πλήρως, αλλά έχουν διαφορά (έστω και δισανάλογη της τιμής τους)

Τα latencies παίζουν πραγματικά πολύ μικρό ρόλο στην πράξη. Χωρίς να έχω διαβάσει κάτι για ddr4 θεωρώ ότι θα έχουν ουσία και νόημα αν ξεπεράσουν τα 3GHZ σε λογική τιμή βέβαια. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ddr 3 ξεκίνησαν από τα 1066MHZ και έφτασαν στα 3000+...

Δημοσ.

Σίγουρα θα βγουν για φορητούς παρότι ήδη οι κάρτες γραφικών είναι έτη φωτός μπροστά...

Δημοσ.

<p>Oι DDR4 σε σχεση με τις GDDR5 που έχουμε στις κάρτες γραφικών θα είναι πιο γρήγορες?</p>

απ'ότι γνωρίζω οι GDDR5 στην ουσία είναι "ντοπαρισμένες" DDR3.

οπότε αν και δεν γνωρίζω περεταίρω πληροφορίες ,το θεωρώ πολύ πιθανόν!

αλλά σίγουρα όχι οι πρώτες που θα βγουν στην αγορά...

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

και μην ξεχνατε  το πιο σημαντικο....οτι θα πεσουν (επιτελους)οι τιμες των υπαρχων υπερτιμολογημενων DDR3 με την αφιξη των DDR4 :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...