Προς το περιεχόμενο

DELL Inspiron 15 (3521) i3-3217U/4GB/500GB 349€ Linux Μedia Markt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-15-%283521%29-i3-3217U-4GB-500GB---%28DLNBINS0687%29,99452,480508,1050055.html?langId=-18

Η χαμηλότερη τιμή στο Skroutz για i3 χωρίς λειτουργικό είναι Acer στα 353.

Το πλεονέκτημα του Dell τα 2 χρόνια εγγύηση 

Για όποιον θέλει Laptop χωρίς λειτουργικό το θεωρώ καλή περίπτωση

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλη περίπτωση πραγματικά...

Με εχει "εξουσιοδοτήσει" φίλος να του βρώ ένα σε καλή τιμη (έως 350) αλλα προυπόθεση να εχει Windows γιατι θα το κουβαλάει και στο μαγαζι (μην τον μπαγλαρώσουν και τρέχει)...

στα - του ο σχετικά αδύναμος (U) επεξεργαστής του, το οτι δεν εχει windows και το γεγονός οτι σαν ποιότητα κατασκευής δεν λέει πολλά...

Κατα τα άλλα αξίζει με 1000 για μενα!

Δημοσ.

Αν έχει γίνει αυτό ποτέ στο Ελλαδιστάν θα ήθελα να το μάθω.

μπες στο μπλα μπλα και ψάξου για BSA... ΧΑΜΟΣ γινεται...! Εχουν πιάσει και γνωστό μου στο αεροδρόμιο (στο ακυρο)

Δημοσ.

Συμφωνώ για τον επεξεργαστή Όσο αφορά το σασί σου σε αυτή την τιμή δεν θεωρώ πως ξεχωρίζει κάποιας εταιρίας το σασί. Δεν θεωρώ το ότι δεν έχει Windows μειονέκτημά για εμένα όσο αφορά οικιακή χρήση

Δημοσ.

Αυτό με τους επεξεργαστές U έχει λίγο παραγίνει...δηλαδή αγοράζει υποτίθεται καινούργιο μηχάνημα με "δυνατό" όνομα και σέρνεται...εντάξει το καταλαβαίνω ότι η μπαταρία είναι σημαντική αλλά αυτό πο ειδικά η Dell δεν έχει 1 μηχανάκι χωρίς U είναι λίγο....

Δημοσ.

Άσχετο αλλά μεταξύ ι3 3110 και i3 3217 προτιμάμε i3 3110?

Ναι με κλειστά ματια.

Οπότε συνοψίζοντας καλύτερο deal αποτελεί αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/4371098/HP-15-d008-sv-i3-3110M-4GB-750GB.html

Και καλύτερος επεξεργαστής και win 8.

Κι αυτό αν θέλει καποιος και αυτόνομη κάρτα γραφικών:

http://www.skroutz.gr/s/4371143/HP-15-d012-sv-i3-3110M-4GB-1TB.html

Δημοσ.

ενα χρονο εγγυηση απο το μεταπωλητη....αλλα οτι πουλιεται στην ευρωπη εχει 2 χρονια εγγυηση.Δλδ ο δευτερος χρονος ειναι απο τη μαμα εταιρεια

Δημοσ.

Παυλίδη δε ξέρω τι λές, καλύτερο είναι όμως να είναι αχρείαστη η εγγύηση.

Και δυστυχώς έχω περιστατικά σε DELL που η εγγύηση χρειάστηκε από τον πρώτο καιρό κιόλας.

Για την Ελλάδα συγκεκριμένα, μια χαρά είναι και η εγγύηση της Lenovo.

Το support της Dell ισχύει μόνο για το service tag του μηχανήματος που έχεις, καμία πρόθεση του support να σου παρέχει ανταλλακτικά εκτός του service tag κι εκτός εγγύησης.

Αδιάφορο λοιπόν το DELL support για εμένα στην Ελλάδα με τους όρους αυτούς.

Δημοσ.

Παυλίδη δε ξέρω τι λές, καλύτερο είναι όμως να είναι αχρείαστη η εγγύηση.

Και δυστυχώς έχω περιστατικά σε DELL που η εγγύηση χρειάστηκε από τον πρώτο καιρό κιόλας.

Συμφωνώ απόλυτα... Με τα ΗΡ ποτε μα ποτε δε την χρειάστηκα, ένα dell το εστειλα 3 φορές αλλα ειναι και θέμα χρήστη...

Δημοσ.

Sorry για το offtopic

ενα χρονο εγγυηση απο το μεταπωλητη....αλλα οτι πουλιεται στην ευρωπη εχει 2 χρονια εγγυηση.Δλδ ο δευτερος χρονος ειναι απο τη μαμα εταιρεια

Παιδια τα εχουμε ξαναπει αυτα. Δεν ισχυουν αυτα τα 2 χρονια εγγυηση με τον ορο εγγυηση που γνωριζουμε. Εφοσον η εταιρια σου λεει οτι εχεις 1 χρονο, θα εχεις 1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...