Προς το περιεχόμενο

car raspberry pi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοειτε να φτιαχτει car-pc με το rapsberry pi? δεν ειναι τοσο απλο..θελει ειδικη πλακετα..για να αναβοσβηνει το μηχανημα με την μιζα κλπ...

τουλαχιστον ετσι επαιζε ενα "κανονικο" car-pc που ειχε ενας φιλος μου στο αμαξι μου..τωρα με το raspberry θεωρω οτι παρομοια θα πρεπει να παιζει...

Δημοσ.

εννοειτε να φτιαχτει car-pc με το rapsberry pi? δεν ειναι τοσο απλο..θελει ειδικη πλακετα..για να αναβοσβηνει το μηχανημα με την μιζα κλπ...

τουλαχιστον ετσι επαιζε ενα "κανονικο" car-pc που ειχε ενας φιλος μου στο αμαξι μου..τωρα με το raspberry θεωρω οτι παρομοια θα πρεπει να παιζει...

αυτό ειναι απο τα πιο "απλά" του εγχειρήματος... Οι οθόνες που θα παίζει και η συνδεσιμότητα με ηχεία, Gps κλπ ειναι πιο ζορική...

Δημοσ.

αφου υπαρχουν οι κινεζο2din που τα κανουν ολα με κανα 500ε

Kai πιο φθηνά. Κανά 500κάνουν οι επώνυμες νομίζω.

Δημοσ.

Με το rasbpery pi και με το xbmc μπορείς να του φορτώσεις ότι γουστάρεις απο plugins.Δεν συγκρινεττε με τα κινέζικα έτοιμα 2din και αν σου πάθει τπτ το κινεζικο πάει για πέταμα ενω ολη η συνδέσμολογια με rasboerry μπορείς κομμάτι κομμάτι να το φτιάξεις και κοστίζει και τα μισά λεφτά.....

http://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?p=524910#p524910

Ενδιαφέρον..

Δημοσ.

τελικα εχουν πεσει πολυ οι τιμες σε 2din επωνυμα και μη(δες σκρουτζ.γρ)

αν αυτο ειναι οτι καλυτερο παιζει με raspberry τοτε θελει πολυ καιρο να φτασει τα υπολοιπα.

το μονο που κανει ειναι να μπορει να διαβαζει ενδειξεις απο θυρα αυτοκινητου και media player.

τα υπολοιπα εχουν ραδιο,gps,ψηφιακη οθονη,3g-wifi,gps να παιζει ταυτοχρονα με ραδιο ακομη και oem εμφανιση.

πριν λιγα χρονια που το χα δει αρκετα απο αυτα ειχαν αντι/πους στην ελλαδα....

η διαφορα για να λεμε και την πραγματικοτητα ειναι στην ποιοτητα σηματος-ηχου ραδιο,tv,media player που εκει υστερουν τα κινεζικα με τα επωνυμα.εκτος και αν εχουν αλλαξει τα πραγματα...

Δημοσ.

http://www.engineering-diy.blogspot.ro/2013/08/car-pc-projectaugust-2013-update.html?m=1

Φίλε με το σύστημα που λεω με όλα τα καλούδια πάει κάπου στα 150ε που θα έχεις τα πάντα συν με το xbmc που θα βλέπεις οποια ταινία σειρά γουστάρει θα μπενεις στο ίντερνετ όπου θες και δεν έχει περιορισμό πουθενά ενω με 2din άμα παμε στα λεφτά που λέω περνεις μια no name 2din που στην καλύτερη ούτε τα μισά θα κανεις....

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δα.

"No name" με android 4 απο top rated seller. Μπορεις να κανεις ο,τι ακριβως και με το κινητο/tablet σου. Ταινιες, μουσικη, gps, bluetooth, συνδεση με τα χειριστηρια του τιμονιου, μεχρι και συνδεση με την obdII για παρακολουθηση στατιστικων του αυτοκινητου, α λα nissan gtr (που λεει ο λογος) :P

http://www.ebay.com/itm/Car-GPS-Double-Din-Android-4-0-DVD-Player-Stereo-WIFI-3G-RDS-Ipod-mp4-Bluetooth-/181386486705?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item2a3b7a23b1

258€

Δημοσ.

[quote name="GeorgeMan" post="53255027" timestamp="1402587011"μεχρι και συνδεση με την obdII για παρακολουθηση στατιστικων του αυτοκινητου, α λα nissan gtr (που λεει ο λόγος) :P :P :P :P :D

Δημοσ.

Έχετε δίκιο αλλα αν σου πάθει κάτι αυτο τι γίνετε?πάει για πέταμα?η ποιότητα ήχου αποτι έχουν πάρει μερικοί τέτοιες υλοποιήσεις ειναι πολύ μετρια ενω με το rasspbery περνει και κάρτα ηχου με εκπληκτικα αποτελέσματα.

Και ένα ακόμα μπορείς να πάρεις ότι μόνιτορ θέλεις ποιοτικό μέχρι και το ποιο φθηνό ένο σε αυτά σε περιοριζει

• Moderators
Δημοσ.

Ναι πεταμα, αλλα γιατι να χαλασει? Επισης ειναι plug n play και ετοιμο, δεν απαιτει καμια μοντα, καμια εργατοωρα.

Διαλεγει και παιρνει κανεις...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...