alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Οι καλύτερες αερόψυκτρες για μένα μακράν: http://www.e-shop.gr/phanteks-ph-tc14pe-cpu-cooler-black-p-PER.811210 http://www.e-shop.gr/noctua-nh-d15-p-PER.651291 Απο την Phanteks είσαι ευχαριστημένος απο θόρυβο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Απο την Phanteks είσαι ευχαριστημένος απο θόρυβο??? Δεν υπάρχει θόρυβος για μένα πουθενά με την phanteks ακόμα και όταν τον έχω στα 5ghz και τον στρεσάρω στο prime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει θόρυβος για μένα πουθενά με την phanteks ακόμα και όταν τον έχω στα 5ghz και τον στρεσάρω στο prime. με βάζεις σε σκέψεις!!!!!Να ήταν και κιτρινόμαυρα τα φανάκια!!!!!Απο θερμοκρασίες ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Από χρώματα...κόκκινο, μαύρο, άσπρο, μπλε και πορτοκαλί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Από χρώματα...κόκκινο, μαύρο, άσπρο, μπλε και πορτοκαλί Δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/be-quiet-dark-rock-pro-3-p-PER.641403αυτη εδω τι λεει παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω από τις πολύ καλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Απο θερμοκρασίες ??? Βέβαια καθοριστικό ρόλο παίζει και το airflow στο case.Στα 4,7ghz (max temp στο prime95 53-54 βαθμούς) τον έχω χειμώνα-καλοκαίρι και πάνω από 51 βαθμούς δεν σηκώνει (και εκεί μόνο στο battlefield 4,στην F1 πάνω από 47-48 δεν πάει με τίποτα).Τα 4,7-4,9ghz τα κρατά σε καλές θερμοκρασίες και στο prime και under gaming.Στα 5ghz τα πράγματα είναι οριακά μεν (ανεκτά δε) από πλευράς θερμοκρασίας (σηκώνει 63-64 βαθμούς).Είναι μία από τις καλύτερες αεροψύξεις & τρομερά αθόρυβη που υπάρχουν στην αγορά μαζί με την noctua για μένα.Και όσον αφορά και η πάστα που έρχεται παρέα με την phanteks είναι από τις καλύτερες (καμια σχέση με Artic,NOCTUA NT-H1 που έχω χρησιμοποιήσει).Γενικά σου δίνει ένα πακετο πολύ ανταγωνιστικό η Phanteks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Βέβαια καθοριστικό ρόλο παίζει και το airflow στο case.Στα 4,7ghz (max temp στο prime95 53-54 βαθμούς) τον έχω χειμώνα-καλοκαίρι και πάνω από 51 βαθμούς δεν σηκώνει (και εκεί μόνο στο battlefield 4,στην F1 πάνω από 47-48 δεν πάει με τίποτα).Τα 4,7-4,9ghz τα κρατά σε καλές θερμοκρασίες και στο prime και under gaming.Στα 5ghz τα πράγματα είναι οριακά μεν (ανεκτά δε) από πλευράς θερμοκρασίας (σηκώνει 63-64 βαθμούς).Είναι μία από τις καλύτερες αεροψύξεις & τρομερά αθόρυβη που υπάρχουν στην αγορά μαζί με την noctua για μένα.Και όσον αφορά και η πάστα που έρχεται παρέα με την phanteks είναι από τις καλύτερες (καμια σχέση με Artic,NOCTUA NT-H1 που έχω χρησιμοποιήσει).Γενικά σου δίνει ένα πακετο πολύ ανταγωνιστικό η Phanteks. Σου λέω με βάζεις σε σκέψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και όταν με το καλό μπει ο 8370 θα μπεί στην λίστα η ψύχτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/be-quiet-dark-rock-pro-3-p-PER.641403αυτη εδω τι λεει παιδια? Η Phanteks είναι λίγο καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 η στοκ ψυκτρα των haswell ειναι ιδια με αυτες που ειχαν π.χ. στα socket 775? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/be-quiet-dark-rock-pro-3-p-PER.641403αυτη εδω τι λεει παιδια? Όταν φτάνεις τα 80 ευρώ να μπεις σε σκέψη και για τις δύο που σου προανάφερα.Όχι ότι δεν είναι καλή η dark pro (μια χαρά είναι ίσα ίσα) απλά μπαίνεις σε χρηματική κλίμακα που μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Όταν φτάνεις τα 80 ευρώ να μπεις σε σκέψη και για τις δύο που σου προανάφερα.Όχι ότι δεν είναι καλή η dark pro (μια χαρά είναι ίσα ίσα) απλά μπαίνεις σε χρηματική κλίμακα που μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο. το μονο π με προβληματιζει με την noctua η phanteks ειναι το κουτι μου 350d corsair.... ψαχνω να βρω αν χωραει σε παρομοια build Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ευτυχώς στο 900d δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.Το μόνο που με απασχολεί είναι θόρυβος θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Βέβαια καθοριστικό ρόλο παίζει και το airflow στο case.Στα 4,7ghz (max temp στο prime95 53-54 βαθμούς) τον έχω χειμώνα-καλοκαίρι και πάνω από 51 βαθμούς δεν σηκώνει (και εκεί μόνο στο battlefield 4,στην F1 πάνω από 47-48 δεν πάει με τίποτα).Τα 4,7-4,9ghz τα κρατά σε καλές θερμοκρασίες και στο prime και under gaming.Στα 5ghz τα πράγματα είναι οριακά μεν (ανεκτά δε) από πλευράς θερμοκρασίας (σηκώνει 63-64 βαθμούς).Είναι μία από τις καλύτερες αεροψύξεις & τρομερά αθόρυβη που υπάρχουν στην αγορά μαζί με την noctua για μένα.Και όσον αφορά και η πάστα που έρχεται παρέα με την phanteks είναι από τις καλύτερες (καμια σχέση με Artic,NOCTUA NT-H1 που έχω χρησιμοποιήσει).Γενικά σου δίνει ένα πακετο πολύ ανταγωνιστικό η Phanteks. Μπορεις να τρεξεις λιγο σε παρακαλω ενα intelburn test με τις εντολες AVX μεσα στο very high ενω εχεις το hw monitor ανοιχτο απο πισω και να ποσταρεις λιγο θερμοκρασιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα