gamer20 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Λοιπον μεχρι 50 ευρω προτεινω την BE QUIET! DARK ROCK ADVANCED με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και θα εχεις καλες θερμοκρασιες εαν δεν προκειται να κανεις OC.Τωρα απο 80 ευρω μπορεις να κοιταξεις BE QUIET! DARK ROCK PRO 3,CRYORIG R1 ULTIMATE,PHANTEKS PH-TC14PE(εχει διαφορα χρωματα).Εαν θες υδροψυξη κοιτας Corsair Hydro Series H80i και Corsair H100i
Physiciant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Και Noctua επίσης γύρω στα 80 ευρώ.. Μη ξεχνιόμαστε
giorgosxristou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 χαχαχαχαχαχα έλιωσα στα γέλια.... πέρα τις πλακας ,παρατηρώ ότι σε όλα τα video που βάζουν θερμαγωγιμη πάστα δεν καλύβη όλο τον επεξεργαστεί,έτσι πρέπει???την ψήκτρα την έβαλα εχθές το βραδυ,οι θερμοκρασίες κάπως καλύτερα,45-46 normal και 55-58 full load....να διευκρινίσω πως και πριν και τώρα ο επεξεργαστής είναι ο e 8400 και τρέχει στα 3,6 από 3 που είναι από την μαμά.
Physiciant Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ναι, συνήθως δε πάει σε όλο τον επεξεργαστή. Κατ' εμέ ο πιο σωστός τρόπος είναι η σταγόνα στη μέση του επεξεργαστή που απλώνεται μετά από το βάρος της ψύκτρας. Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες, πολύ καλές. Είναι και καλοκαίρι
Giannisrethymno Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,το pc μου έχει τα εξής κομμάτια. AMD A10 5800K Gigabyte F2A85X-UP4 Corsair Carbide Series 400R Το δουλεύω 24 ώρες το 24ώρο για δουλειά κατά 90% photoshop. Γενικότερα το καλοκαίρι το δωμάτιο γίνεται φούρνος όταν δουλεύει συνεχόμενα πολλές ώρες. Χθές για πρώτη φορά το έβαλα να κάνει ένα μεγάλο render και έκλεισε 3 φορές λόγω θερμοκρασίας. Ειδά μετά τα restart ότι ήταν στους 125 βαθμούς.Τώρα με χαλαρή δουλειά είναι στους 65. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι ποιοτικό που να μου κάνει πιο αθόρυβο το μηχάνημα και να μην βράζει το κουτί όπως τώρα.Ευχαριστώ πολύ.
Physiciant Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Την εργοστασιακή ψύκτρα έχεις; Δοκίμασες να αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα και να καθαρίσεις το κουτί γενικά;
Giannisrethymno Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε μου γενικά το έχω καθαρό το κουτί και το καθαρίζω συχνά. Ναι είμαι με την μαμά ψύκτρα ένα μικρό μικρό πλαστικό ψυκτράκι... Πάστα έχω αλλάξει πριν ένα χρόνο. Γενικότερα το κουτί μου μαζεύει συχνά σκόνη και ειδικά στα πτερύγια των ανεμιστήρων.
Millennium Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και δε λες χρήματα δες κάτι σε Coolermaster Hyper 212 Evo ή Zalman 10X Performa.
Giannisrethymno Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορώ να δώσω παραπάνω αν μπορώ να την έχω και στο μέλλον.
Physiciant Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτι σε πιο ήσυχο είναι αυτή http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685
Millennium Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορώ να δώσω παραπάνω αν μπορώ να την έχω και στο μέλλον. Και αυτές που σου πα και τη themis μπορείς να τις κρατήσεις και θα είσαι και μια χαρά.Τώρα αν θες να πάρεις ακριβότερη και για πολύ oc και για πιο ζεστούς επεξεργαστές ή καταστάσεις μπορείς..επιλογές υπάρχουν.
orion1986 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 για ακομα πιο ησυχια μπορεις http://www.e-shop.gr/raijintek-zelos-p-PER.811688
Giannisrethymno Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι οχι μην παρεξηγηθώ,με ενδιαφέρει να μπορει το μηχάνημα να δουλευει σε full ισχύ χωρις να ζεσταίνεται όλος ο χώρος.Αν γίνεται να συνδυαστεί με απόλυτη ησυχία του κουτιού ακομη καλυτερα. Φανταζομαι μετα θα εξαλειφθούν και τα προβληματα με το restart λόγω υψηλής θερμοκρασίας. Απλα σκέφτομαι οτι αν παρω μια καλη ψύξη θα μπορω να την χρησιμοποιήσω και στο μέλλον.Το κουτι μου δύσκολα θα το αλλαξω σε ενδεχόμενη αναβάθμιση γιαυτο λεω να παρω μια με καλές προδιαγραφές.
kan-nikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 πουλαω εγω αυτην.την ειχα με το e-8500 στα 4,7g με αποδεχτες θερμοκρασίες.η ψυκτρα είναι σε αρηστη κατασταση. http://www.e-shop.gr/zalman-cnps12x-p-PER.806900
Χρήστος15 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας για να μην ανοίγω άλλο θέμα μια ερώτηση να κάνω, μπορείτε να μου πείτε κάποιο ανεμιστήρα για την ereboos ως δεύτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα