Προς το περιεχόμενο

Επιλογη ψυκτρας CPU -> αερας ή υδροψυξη

Arkoudiar1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επειδή ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη ψήκτρα coolermaster  hyper 212 evo το κουτί μου είναι το παρακάτω,ελπίζω να βοηθήσουν οι εικόνες,θέλω να ρωτήσω αν χωράει,εμενα μου φαίνεται πως είναι ok οριακά ...τα fan δεν είναι θέμα τους βγάζω από την έξω μεριά(πλαϊνός και πίσω).17 CM είναι το βάθος,

post-38255-0-24029700-1408717216_thumb.jpg

post-38255-0-43413500-1408717218_thumb.jpg

post-38255-0-62023200-1408717371_thumb.jpg

post-38255-0-00641700-1408717380_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιο χαρακτηριστικό και να κοιτάξεις η Macho είναι ανώτερη..μέγεθος ψύκτρας-ανεμιστήρα, ροή, χαμηλότερος θόρυβος. Σ' όλα υπερτερεί. Η Hyper Evo δεν είναι και τόσο καλή, απλά είναι μια καλή λύση στην τιμή της. Αλλά σ' αυτή την κατηγορία έχει και άλλες επιλογές. Επίσης η True Spirit 140 είναι πάρα πολύ καλή αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάπου διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Επεξ/σία από Physiciant
  • Like 1

καλησπερα, εγω εχω stock fans και ενα παλιο κουτι που εχει 1 fan , προσφατα εδωσα 7 κατοσταρικα και αναβαθμισα σε 4790k asus maximus vii ranger kai evala k 16gb ram To cpu se idle πιανει 30C, σε κανονικο load 50aria , σκεφτομαι να κανω και σιγα σιγα κανα o.c να μαθω γιατι δε ξερω πολλα
το θεμα ειναι , πρεπει να αλλαξω τιποτα?( κουτι-ψυχτρα ή δε ξερω γω τι ) δε θελω να παθει τιποτα το συστημα, κριμα ειναι και επισης δε θελω  μετα απο λιγο καιρο να αλλαξω παλι επειδη θα κανω o.c,θελω να τα παρω μια και καλη τα πραγματα 
φωτιστε με !!

Καλα θα ηταν να εχει καλο εξαερισμο το κουτι και μια καλη ψυχτρα δεν θα ηταν ασχημα.Ενα κουτι με καλο εξαερισμο στα 70-80 ευρω θα ηταν ειδανικο (corsair 230t,300r zalman z11 plus κτλ κτλ) και μια ψυχτρα στα 40-45 λογικα θα σου επιτρεψουν να φτασεις 4,2-4,3

Εγω θα προτεινα και την RAIJINTEK THEMIS EVO η οποια ειναι στην ιδια κατηγορια με την 212 Evo αλλα λιιιγο καλυτερη.Επισης μπορεις να δεις και την RAIJINTEK EREBOSS BLACK η οποια ειναι καλυτερη και απο τις 2...

Οριστε μερικα benchmark

Raijintek Ereboss

RAIJINTEK THEMIS EVO

• Like 1

λογο τιμης και απο σχολια στο eshop πηρα την coolermaster  hyper 212 evo,δυστηχος ειδα τα σχολια σας μετα που εκανα την παραγγελια,ενδεικτικα θερμοκρασια δωματιου 29,1,θερμοκρασια cpu 53-56 C normal και  full load 78-79 C.μολις αλαξω ψυκτρα θα κανω το τεστ να δω τι παιζει.Να στα καλα παντος για τον κοπο.

τιποτα σε υδροψυξη να μην παρω? μου φαινονται υψηλες οι θερμοκρασιες αυτες και δε θελω να παρω κατι προχειρο ή κατι για μικρη διαφορα, θελω κατι μονιμο

αναλογα με το αν αξιζει τα λεφτα του, εχω δωσει 700Ε για cpu-motherboard-ram , δε θα τσιγκουνευτω τωρα, προτεινε μου αν μπορεις λυσεις αναλογικα , δηλαδη μεχρι 50Ε τι αξιζει , μεχρι 80 , μεχρι 100 κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...