Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, αυτό που θέλω να μάθω το βλέπετε και από τον τίτλο.. Θα θελα να μάθω αν μπορώ να συνδέσω ένα monitor για να pc με το xbox 360 και αν ναι πως; ευχαριστώ προκαταβολικα

Δημοσ.

Μπορείς. Με HDMI καλώδιο αν έχει θύρα HDMI το monitor σου, ή με DVI το HDMI αν έχει DVI θύρα το monitor σου.

Δημοσ.

Hdmi δεν έχει οπότε θα δω σε λίγο αν έχει dvi

Βασικά ναι έχει dvi το θυμήθηκα, τώρα τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που θέλω καιρό. Μπορώ να συνδέσω ένα μόνιτορ με το Xbox με σε καλωδίου από hdmi σε dvi. Υπάρχει τρόπος να περνάω και ήχο ταυτόχρονα σε εξωτερικά ηχεία; το μόνιτορ δεν έχει δικά του ηχεία. Έχω το Xbox 360

Δημοσ.

Το είχα δει στο Amazon αυτό αλλά νόμιζα ότι ήταν μουφα. Ξέρεις αν δουλεύει όντως; το έχεις δοκιμάσει; γιατί βλέπω και στα χαρκατηριστικα του λέει χωρίς εγγύηση που μου φαίνεται ύποπτο

Δημοσ.

συμφωνω,δεν το ειχα δει για την εγγυηση.....κατι μυριζει υποπτα.....αν και το μαγαζι ειναι ενα απο τα αξιοπιστα της ελληνικης αγορας(ενα τηλεφωνο δεν θα ηταν κακο σ'αυτους για ερωτησεις-οδηγιες).

http://www.amazon.de/DELOCK-Kabel-DVI-HDMI-Audio/dp/B004306W7I/ref=sr_1_fkmr1_3?ie=UTF8&qid=1402241415&sr=8-3-fkmr1&keywords=DeLOCK+cable+DVI+-+HDMI+%2B+Sound+jack

Δημοσ.

Τοhdmi θα μεταφερει ψηφιακο ηχο απο το xbox To dvi δεν εχει εισοδο ηχου και αν θυμαμαι καλα δεν υπαρχει επιλογη να μεταφερεις τον ηχο απο το χβοχ ΔΟΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ HDMI... ΠΑΕΙ υποχρεωτικα μεσω hdmi. Νομιζω δικιμασε ενα αναλογικο xbox cable to vga που δινει σε rca audiο r+l out

Δημοσ.

Φιλε μου τωρα ειδα την εικονα ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ λεει ακριβως τι ειναι..DVI + SOUND TO HDMI!!!!! ΟΧΙ το αντιθετο που θελουμε εμεις.....hdmi from xbox to dvi....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το RCA ειναι αναλογικο. Το HDMI μεταφερει ψηφιακο ηχο, οχι αναλογικο.
Ο μονος τροπος για να διαχωρισεις τον ηχο απο HDMI σε RCA ειναι με converter box που θα μετατρεπει το ψηφιακο σημα του ηχου σε αναλογικο.

Υπαρχει και πολυ πιο απλος τροπος ομως για αυτο που θελεις να κανεις.
Πριν χρονια ειχα παρει ενα Xbox360 για να παιξω το Forza 4. Το συνδεσα με HDMI με την TV μου. Και για να δωσω ηχο στον Quad προενισχητη μου, αναγκαστηκα να λιμαρω το RCA καλωδιο που εδινε στην συσκευασια, ωστε να μπορεσω να το συνδεσω μαζι με το HDMI.
Και μετα το ρυθμισα να δινει εικονα στο HDMI και ηχο στο RCA.

Το εχουν κανει επιτηδες ετσι ωστε οταν συνδεεις το RCA να μην χωραει να συνδεσεις και το HDMI.
.FZOTKICG4PBWUD4.MEDIUM.jpg

Αν ομως κανεις κατι τετειο, θα χωρεσει κανονικα και το HDMI απο κατω.
F1RZHHRG4PBWUFY.MEDIUM.jpg

Δες και εδω περισσοτερες "οδηγιες".
http://pineconeattack.com/2010/08/20/cable-hack-use-both-the-rca-audio-hdmi-on-the-xbox-360-for-free/

Αν μαλιστα το Xbox σου ειναι το Slim, τοτε ειναι ακομα πιο απλο.
Με ενα οδοντωτο μαχαιρι κοβεις το κομματι του RCA καλωδιου που μπλοκαρει την HDMI θυρα.
Xbox_Slim_AV_Cable_02.jpg

Hdmi δεν έχει οπότε θα δω σε λίγο αν έχει dvi
Βασικά ναι έχει dvi το θυμήθηκα, τώρα τι πρέπει να κάνω;

Το μονο που θα χρειαστει να αγορασεις ειναι ενα HDMI to DVI καλωδιο, για την εικονα.
Για τον ηχο θα χρειαστει να κανεις αυτο που αναφερω παραπανω, ωστε να δωσεις ηχο απο το Xbox στα ηχεια/ακουστικα σου. Για ακουστικα θα χρειαστεις επιπλεον και ενα RCA to Jack 3.5mm καλωδιο.

Επεξ/σία από Cowboy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...