Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Κίνα ειχα ξεκινήσει για το Lenovo s820 αλλα επειδη έτυχε η επιδότηση σκέφτομαι μηπως παρω κατι απο εδω. Δεν μπορω να την βάλω και σαν έκπτωση στο πάγιο λόγω εταιρικού οπότε θα παρω μια συσκευή με το πολυ 150 αντε 160€ παραπάνω δεν το χω να βάλω..

Και εμενα με ανησυχεί λιγο γιατι δεν εχω ακούσει καλα λόγια για τα Sony, βέβαια αν ειχα λεφτα να διάθεσω θα πήγαινα αμέσως στο z1 compact..Άλλη κατηγορία,αλλα λεφτα..

Καλό το Ζ1 cmpact αλλά έχει πολύ περισσότερα λεφτά . Αν δες να ξοδέψεις πολλά λεφτά παίρνεις το Μ ή το L με λίγα παραπάνω 

Δημοσ.

Ναι για να λαγκαρει out of the box ακομα και στο scrolling του μενου

έχει δίικαο +1 σκεφτείτε που εγώ έχω το core λαγκαρει αρκετές φορές.

Δημοσ.

Μπορει να φανω υπερβολικος, αλλα νομιζω η καλυτερη λυση ειναι να "πουλησεις" την επιδοτηση σε καποιον γνωστο/φιλο και με 150€ να διαλεξεις ενα κινητο απο Κινα. Δε συγκρινεται  το τι μπορει να αγορασεις στα 150€ απο Ελλαδα και απο Κινα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω ενα κινητό μέχρι και 150 ευρώ samsung θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο, εγώ είδα μόνος μ το samsung galaxy s duos 2, αξίζει??? κάποιο άλλο????

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω ενα κινητό μέχρι και 150 ευρώ samsung θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο, εγώ είδα μόνος μ το samsung galaxy s duos 2, αξίζει??? κάποιο άλλο????

Samsung και 150€ ποτε.Για πιο λογο θες να παρεις samsung???

Δημοσ.

Δες το Motorola moto g.
Δημοσ.

LG L90 η λιγο πιο πανω το G2 mini, πολυ καλυτερα απο αυτα που εχουν προταθει εως τωρα. Samsung μακρια γενικοτερα.. Δικη μου γνωμη παντα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...