PtiteCl0wne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, ηθελα να μου προτεινετε ενα αξιοπιστο μαγαζι για αγορα ενως υπολογιστη γυρω στα 650€ με ατοκες η χαμηλες εντοκες δοσεις, επισης θελω να ρωτησω αν γινεται να αγοράσω κατι με δοσεις + τιμολογιο. Συγγνωμη αν ειμαι off-topic αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω..Ευχαριστω!Επισης θελω μια συνθεση Πραγματα που θελω: amd 8350,MSI GEFORCE GT 630.Τα υπολοιπα θελω να μου τα προτεινετε εσεις, ειναι για συγκεκριμενη χρηση (vmware) κ αυτα ειναι MUSΤ. Δεν θελω να ανεβει πολυ το ποσο, το pc θα δουλευει ασταματητα μονο για vmware. To budget να ειναι οσο πιο μικρο γινεται με τα παραπανω πραγματα. Θελω μητρικη,dvdrw,ψυκτρα,κουτι,τροφοδοτικο,ssd 120gb,16gb ramΜαγαζι: e-shop.gr Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2014 από PtiteCl0wne
selianx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια, ηθελα να μου προτεινετε ενα αξιοπιστο μαγαζι για αγορα ενως υπολογιστη γυρω στα 500€ με ατοκες η χαμηλες εντοκες δοσεις, επισης θελω να ρωτησω αν γινεται να αγοράσω κατι με δοσεις + τιμολογιο. Συγγνωμη αν ειμαι off-topic αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω..Ευχαριστω! Με πιστωτική; Αν ναι, για παράδειγμα το e-shop για έναν υπολογιστή (σύνθεση κομμάτι-κομμάτι) παίρνει στις 10 δόσεις κάπου στα 25 ευρώ παραπάνω, ενώ για 15 δόσεις 36, και από ότι βλέπω μπορείς να επιλέξεις τιμολόγιο.
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Το τιμολόγιο είναι άσχετο με τις δόσεις και μπορείς να το ζητήσεις σε κάθε περίπτωση. Στο μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψουν είναι αν η πιστωτική είναι σε άλλο όνομα απ'το τιμολόγιο.
PtiteCl0wne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ναι με πιστωτική.. θα εχω προβλημα αν είναι σε αλλο ονομα; τι μπορώ να κανω για αυτο;
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ό,τι και να σου πει κάποιος, σημασία έχει τι λέει το μαγαζί. Ρώτα το εξ αρχής. Πριν σε δούνε έτοιμο να το πάρεις. -"Θα ήθελα να αγοράσω ένα PC με κάρτα σε δόσεις και τιμολόγιο σε άλλο όνομα. Γίνεται; Γιατί άλλον τρόπο ΔΕΝ έχω." Μου έχει τύχει να μου πουν ναι κάποιες φορές και όχι κάποιες άλλες. Δεν θυμάμαι μαγαζιά.
PtiteCl0wne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ωραια, εφτιαξα το πρωτο post για να δω κ τι συνθεση θα κανω! Θελω μητρικη,dvdrw,ψυκτρα,κουτι κ τροφοδοτικο.
selianx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ωραια, εφτιαξα το πρωτο post για να δω κ τι συνθεση θα κανω! Θελω μητρικη,dvdrw,ψυκτρα,κουτι κ τροφοδοτικο. Το υπόλοιπο hardware που διαθέτεις ποιο είναι;
PtiteCl0wne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Πραγματα που θελω: ssd 120,amd 8350,16gb ram,MSI GEFORCE GT 630. Είναι τα must του συστηματος. Βασικα, εχεις δικιο..Θελω να μου προτεινετε κ ram,ssd
selianx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Είναι τα must του συστηματος. Βασικα, εχεις δικιο..Θελω να μου προτεινετε κ ram,ssd Με συγχωρείς, δε πρόσεξα ότι πρόσθεσες πράγματα στο αρχικό ποστ. Δεν έχω καταλάβει όμως.. αυτά που λες ότι θες είναι μέσα στο 500αρικο; Γιατί μόνον αυτά, πάνε κάπου στα 430+, πράγμα που αφήνει 70 ευρώ για κουτί τροφοδοτικό μητρική dvd-rw ψύκτρα, πράγμα που δε γίνετε..
selianx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Οκ. Θα ασχοληθείς με OC; Επίσης, προτείνω τον 8320 αντι του 8350, καθώς είναι μόλις 0.5GHz κάτω για διαφορά κάπου στα 40 ευρώ.
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Από δική μου εμπειρία ακόμα και με πιστωτική που κάνω αγορές θέλουν το όνομα του κατόχου να είναι το ίδιο με το όνομα της παραγγελίας.Διαφορετικό όνομα πιστωτικής - διαφορετικό όνομα στο τιμολόγιο το θεωρώ εντελώς απίθανο να το δεχτούν
PtiteCl0wne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Mε ΟC στον 8350 δεν νομιζω, αλλα αν παρω 8320 πιστευω πως θα τον ανεβασω στα 4.0Οσο για το τιμολογιο θα το ρωτησω...θα δω..p.s. Απο το visionstudio είχα χρησιμοποιησει τιμολογιο χωρις ονοματεπωνυμο, ειχα δωσει το ονομα του μαγαζιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα