micahel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ανοικτο-κλειστο κυκλωμα? και να φανταστεις τωρα τα διαβαζω στην φυσικη
tsourakis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδιά τελικά το πρόβλημα λύθηκε..! Το πρόβλημα ήταν η σύνδεση του καινούριου τροφοδοτικού καθώς είχα βάλει το pci pin στη θέση για τη cpu. Το pc δουλεύει κανονικά τώρα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις.
micahel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 τα 6 η τα 8 πιν εβαλες? πως μπήκε? ολα αυτα ειναι σχεδιασμενα για τετοιες περιπτωσεις να τεριαζει το καθενα μονο εκει που πρεπει
άδικος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ακατόρθωτο δεν είναι. Ένα κλειδί διαφορά στα πινς έχουν μόνο, γι'αυτο θέλει πάντα προσοχή (η pci-e μπαίνει στη θέση του 12v cpu power, το αντίστροφο είναι δύσκολο), μιάς και οι τάσεις είναι αντίστροφες . Το περίεργο είναι που δεν είδε την σήμανση, αφού τα τροφοδοτικά πάντα αναφέρουν την pci-e για το λόγο αυτό.
micahel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 αυτο το τροφοδοτικο εχει 2 εξαπινα. ο επεξεργαστης θελει ενα τετραπινο. Μα καλα δεν ειδε που κατι εβγενε απο εξω και περισευαν 2 pin? lol
tsourakis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδιά το pin για το cpu ήταν 8pin, δηλαδή 2 ενωμένα 4αρια(γιατί όμως?). Με μια πρώτη ματιά και χωρίς να κοιτάξω τι γράφουν θεώρησα ότι δεν είναι το σωστό pin και εζμπρωξα το 6πινο καλώδιο του pci με τέτοιο τρόπο ώστε να μείνουν απ'εξω 2 πιν. Μετά που έψαξα λίγο στο Internet είδα ότι μερικά τροφοδοτικά έχουν 8πινο καλώδιο για το cpu και κατάλαβα το λάθος μου. Πάντως αφού δεν έγινε κανένα μπαμ πάλι καλά! Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι το τροφοδοτικό έχει το fanακι από πάνω ένω το παλιό από πίσω. Έτσι το έβαλα ώστε το fanακι να κοιτάει προς τα κάτω. Όμως μιας και είναι ακριβώς πάνω από τον επεξεργαστή σκέφτομαι μήπως και δημιουργηθεί πρόβλημα με τον θερμό αέρα. Μήπως να κάνω τρύπες στο κουτί από πάνω και να το γυρίσω ανάποδα ώστε να διώχνει το ζεστό αέρα απευθείας προς τα έξω?
άδικος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ας το καλά είναι έτσι. Τραβάει τον αέρα και τον βγάζει από πίσω, δε τον φυσά προς το cpu
tsourakis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Είσαι σίγουρος ? Το παλιό τροφοδοτικό που το είχε από πίσω, ρουφαγε το θερμό αέρα και τον έβαζε έξω, δηλαδή φυσούσε. Επίσης έχω και μια άλλη ερώτηση. Ψάχνοντας να βρω το πρόβλημα άνοιξα το κάλυμμα του cpu να δω αν είναι οκ. Πρέπει να βάλω καινούργια πάστα τώρα? Να σημειώσω πως στα 4 χρόνια δεν την έχω αλλάξει πότε.
micahel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεν θα βάλεις επιδει έβγαλες την ψυκτρα, θα βάλεις γιατί έχεις να αλλάξεις 4 χρόνια
άδικος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Είσαι σίγουρος ? Το παλιό τροφοδοτικό που το είχε από πίσω, ρουφαγε το θερμό αέρα και τον έβαζε έξω, δηλαδή φυσούσε. Ναι βρε! Όλα έτσι είναι. Λες να μην το'χουν σκεφτεί και να αναγκάζουν κάθε χρήστη να ανοίγει τρύπες; Επίσης έχω και μια άλλη ερώτηση. Ψάχνοντας να βρω το πρόβλημα άνοιξα το κάλυμμα του cpu να δω αν είναι οκ. Πρέπει να βάλω καινούργια πάστα τώρα? Να σημειώσω πως στα 4 χρόνια δεν την έχω αλλάξει πότε. Καιρός να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα