veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ΜΗΝ κάνεις το λάθος να πάρεις έτοιμο υπολογιστή από το πλαίσιο.
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 στα ετοιμα βαζουν turbo x μητρικη Και τροφοδοτικό
man of steel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Νταξει το σκίζουμε το θέμα..Όχι ότι το plaisio δεν είναι απάτη παθών και μαθών αλλά εμένα σε turbox pc το μόνο που είχε πάνω από turbox ήταν το τροφοδοτικό..Μην γράφουμε ότι να'ναι.Μητρική είχε gigabute tm κάτι επεξεργαστή amd τετραπύρινο σκληρό και αυτός ένας της samsung κ.α Αυτά πριν τέσσερα χρόνια.Πάντως όντως καμία εμπιστοσύνη.Μάλιστα προχτες παρέλαβα το νέο μου pcφτιαγμένο κομμάτι κομμάτι από vision studio.
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ακριβώς, πριν 4 χρόνια. Τώρα βάζουν turbo-x μητρικές.
tsourakis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ρε παιδιά πήρα καινούριο τροφοδοτικό (corsair vs 450) το έβαλα πάνω αλλά το μηχάνημα έχει μουλαρώσει και δεν ανοίγει. Το περίεργο είναι ότι δοκίμασα και το καινούριο τροφοδοτικό με το συνδετήρα αλλά ούτε αυτό δουλεύει (πράσινο+μαύρο καλώδιο), οπότε κάτι δεν κάνω καλά και ίσως το παλιό να μην είχε πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα να βραχυκυκλώσω το power button στη μητρική αλλά τίποτα. Ίσως να έχει καεί η μητρική αλλά δεν βλέπω καμένους πυκνωτές. Τι άλλο να κάνω ? να φταίει η cpu?
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 δοκιμασε το καινουργιο τροφοδοτικο σε ενα αλλο Pc αν μπορεις
tsourakis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 δυστυχώς δεν έχω άλλο pc διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για δοκιμή. Πάντως συνδέω με το συνδετήρα το πράσινο με το μαύρο καλώδιο(το διπλανό) αλλά δεν ανοίγει...Εεε δεν νομίζω να είναι χαλασμένο το καινούριο τροφοδοτικό..!!
kraken92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να κάνεις τις συνδέσεις έξω απο το κουτί...
tsourakis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το έκανα αλλά τίποτα. Θα το πάω για κανένα service μου φαίνεται. Πάντως σίγουρα θα έπρεπε να ανάψει με το κόλπο με το συνδετήρα? δεν νομίζω πάντως να έχει πρόβλημα το νέο τροφοδοτικό.
micahel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 το έβαλες στην πρίζα?τον διακόπτη από πίσω τον πείραξες ανάμεσα στο Ο και στο Ι εγώ ποτέ δεν έμαθα πιο έχει δεν έχει ρεύμα δοκιμές κάνω...Έπρεπε να ανάψει με τον συνδετήρα, από που το πήρες και πότε? πρέπει σε μια εβδομάδα να το πας πίσω για να προλάβεις το DOA να στο αλλάξουν αμέσως 1
tsourakis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 οοοοπα άκυρο!! το καινούριο τροφοδοτικό δουλεύει!!! απλά είναι όλο μαύρο και ο ανεμιστήρας είναι τελείως αθόρυβος με αποτέλεσμα να νομίζω πως δεν δουλεύει...Ειδικά πάνω στο pc δε φαινόταν. Επομένως η δική μου άποψη είναι πως το πρόβλημα είναι με τη μητρική...Γιατί ούτε με το βραχυκύκλωμα του διακόπτη δούλεψε.
micahel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 εχεις συνδεσει την τροφοδοσια επεξεργαστη(8pin)? της μητρικησ? κανε δοκιμη ολα τα dimm των μνημων σε ολα τα slot βασικα ανοιγει και δεν κανει post ή ειναι τελειος νεκρο?
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 το έβαλες στην πρίζα? τον διακόπτη από πίσω τον πείραξες ανάμεσα στο Ο και στο Ι εγώ ποτέ δεν έμαθα πιο έχει δεν έχει ρεύμα δοκιμές κάνω... Έπρεπε να ανάψει με τον συνδετήρα, από που το πήρες και πότε? πρέπει σε μια εβδομάδα να το πας πίσω για να προλάβεις το DOA να στο αλλάξουν αμέσως Όταν είναι στην θέση Ο δεν έχει ρεύμα και όταν είναι στην θέση I έχει ρεύμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα