apostol1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 αγορασα στον ανηψιο μου το turbo-x tablet rainbow 7.85" 16GB για να παιζει παινχιδια.πρωτα επαιζε στο iphone της μητερας του.πολλα παιχνιδια που τα εχει στο iphone δεν μπορω να τα βρω στο πλαισιο market που εχει το table,ενω υπαρχουνε στο google play και μου εχει φαει τα αυτια.οτι παιζει στο ios θελει να τα βαλω και στο table.θελω να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος ωστε να βαλω το google play στο table η κατι αλλο για να μπορεσω να κατεβασω τα παιχνιδια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Το συγκεκριμένο tablet είναι το Chuwi v88s, οπότε μπορείς να flashάρεις custom ROM. Ένα καλό custom ROM είναι αυτό (Kit Kat 4.4.2 - Root): http://crewrktablets.arctablet.com/?p=3175 . Κατεβάζεις την έκδοση 3.1 και αντικαθιστάς τον kernel που έχει με τον #153 (το αρχείο από κάτω). Προσωπικά, έχω περάσει το συγκεκριμένο ROM σε Rainbow 8GB, με απόλυτη επιτυχία. Μετά την εγκατάσταση το tablet έχει μια κανονική, rooted έκδοση του Kit Kat με Play Store και όλες τις υπηρεσίες και εφαρμογές της Google. Προσοχή : Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξέρεις να κάνεις flashάρισμα με RKAndroid Tool. Αν δεν γνωρίζεις, καλύτερα μην το κάνεις μέχρι να μάθεις. Σε κάθε περίπτωση, προχωράς με δική σου ευθύνη, καθώς αν περάσεις custom firmware χάνεις την εγγύηση του Πλαισίου και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να γίνει bricked το tablet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BTL HELLAS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 το έχω και γω και περιμενω να τελεισει η χρονια και μετα θα το φλασαρω απευθειας..καλο μου βγηκε μεχρι στιγμης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KryveLogia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 borei kapoios na mou grapsei ta bhmata gia na flasharw to sygekrimeno tablet ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 αυτο ισχυει για ταμπλετ του ΠΛΑΙΣΙΟ παιδες? http://www.nathandickman.com/flashing-firmware-chuwi-v88/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaso29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) που μπορω να βρω μπαταρια για τ ταμπλετ εκτος απο τ εξωτερικο? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2015 από alexaso29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfk9039 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κατέβασε το aptoide. Είναι ισάξιο του play store. Προσωπικά έχω βρει δωρεάν εφαρμογές που στο play store είναι επί πληρωμή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Χαιρετώ την παρέα!!!Έχω κι εγώ ένα Turbo-X Rainbow 3G 7,8" το οποίο εγκατέλειψε ο εξάδελφός μου μετά από θραύση του touch surface glass.Παρείγγειλα κι αγόρασα ένα από Κίνα. Το αντικατέστησα και δούλεψε μια χαρά η αφή.Στην αρχή φάνηκε να πηγαίνει καλά. Μέχρι που θέλησα να κάνω εργοστασιακή επαναφορά.Ήθελα να διαγραφούν τα πάντα και να το χρησιμοποιήσω για λογαριασμό μου. Αφού μπήκα στη διαδικασία να κάνω την επαναφορά, έκανα τα πρώτα βασικά βήματα μέχρι που άρχισε να κάνει κύκλους βγάζοντας το Logo-σβήνοντας κι ούτω καθεξής...Στην κατάσταση που ήταν μετά την αντικατάσταση του touch screen glass, διαπίστωσα ότι τι Wi-Fi έκανε κάποια παλαβά:Δεν το εμφάνιζε καν στις ρυθμίσεις και ενεργοποιώντας το με άλλο τρόπο, δεν έβγαζε καν το εικονίδιο στην λωρίδα στη κορυφή. Με διάφορα τερτίπια έβαζα το SSID και τον κωδικό, αλλά δεν...Το αστείο του πράγματος είναι ότι ως AP (Access point) δούλευε!!!Άρα μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα 2 θέματα:1) Δεν έκανε factory restore (Απ' το πλαίσιο μου είχαν πει, ότι πρέπει να το πάω εκεί για να το φλασάρουν (με 10 Ευρώ) γιατί ευθύνοντας το λογισμικό που δεν έκανε εργοστασιακή επαναφορά)2) Δεν λειτουργούσε το Wi-Fi.Κάποια στιγμή, ο σκυλάκος μου το σαβούρδισε στο πάτωμα κι έκτοτε δεν δουλεύει ούτε το backlight. Black screen δηλαδή...Αναζήτησα στο διαδίκτυο μήπως κι έβρισκα καμιά πλακέτα (ELINK_MR790 v8), ειδικά στο Ebay δεν βρήκα τίποτε...Έβαλα όλα τα πιθανά κριτήρια αναζήτησης... ακόμη κι ως Chuwi V88S το έψαξα...Έχει κανείς καμιά ιδέα για λύση ή να το στείλω για την ανακύκλωση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Χαιρετώ την παρέα!!! Έχω κι εγώ ένα Turbo-X Rainbow 3G 7,8" το οποίο εγκατέλειψε ο εξάδελφός μου μετά από θραύση του touch surface glass. Παρείγγειλα κι αγόρασα ένα από Κίνα. Το αντικατέστησα και δούλεψε μια χαρά η αφή. Στην αρχή φάνηκε να πηγαίνει καλά. Μέχρι που θέλησα να κάνω εργοστασιακή επαναφορά. Ήθελα να διαγραφούν τα πάντα και να το χρησιμοποιήσω για λογαριασμό μου. Αφού μπήκα στη διαδικασία να κάνω την επαναφορά, έκανα τα πρώτα βασικά βήματα μέχρι που άρχισε να κάνει κύκλους βγάζοντας το Logo-σβήνοντας κι ούτω καθεξής... Στην κατάσταση που ήταν μετά την αντικατάσταση του touch screen glass, διαπίστωσα ότι τι Wi-Fi έκανε κάποια παλαβά: Δεν το εμφάνιζε καν στις ρυθμίσεις και ενεργοποιώντας το με άλλο τρόπο, δεν έβγαζε καν το εικονίδιο στην λωρίδα στη κορυφή. Με διάφορα τερτίπια έβαζα το SSID και τον κωδικό, αλλά δεν... Το αστείο του πράγματος είναι ότι ως AP (Access point) δούλευε!!! Άρα μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα 2 θέματα: 1) Δεν έκανε factory restore (Απ' το πλαίσιο μου είχαν πει, ότι πρέπει να το πάω εκεί για να το φλασάρουν (με 10 Ευρώ) γιατί ευθύνοντας το λογισμικό που δεν έκανε εργοστασιακή επαναφορά) 2) Δεν λειτουργούσε το Wi-Fi. Κάποια στιγμή, ο σκυλάκος μου το σαβούρδισε στο πάτωμα κι έκτοτε δεν δουλεύει ούτε το backlight. Black screen δηλαδή... Αναζήτησα στο διαδίκτυο μήπως κι έβρισκα καμιά πλακέτα (ELINK_MR790 v8), ειδικά στο Ebay δεν βρήκα τίποτε... Έβαλα όλα τα πιθανά κριτήρια αναζήτησης... ακόμη κι ως Chuwi V88S το έψαξα... Έχει κανείς καμιά ιδέα για λύση ή να το στείλω για την ανακύκλωση;;; Άνοιξε θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Άνοιξε θέμα Το έκανα ήδη!!! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 αν εχει καποιος ενα λειτουργικο DI-836 tablet turbo x θα ηθελα να μου στειλει pm για να του πω πως θα κανει backup το Firmware να μου το στειλειευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα