Federacion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Α μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
arris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Οπως εχει αναφερθει απο πολλους δουλευει σε τριφασικο ακομη κι αν δεν ειναι στην ιδια γραμμη. Εμένα σε τριφασικο ειναι και δουλεύει άψογα. Επίσης wifi έχεις κανονικά δεν αλλάζει κάτι. Ειναι για δωμάτια που δεν πιάνει το wifi.
chicken32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Όσοι έχετε σε τριφασικό και δουλεύει πείτε και καμια μάρκα, για να μην κοιτάμε μόνο τα devolo 1
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Να ρωτήσω κι εγώ μία θεωρία που έχω στο μυαλό μου; Το ρεύμα είναι κοινό για όλους, δηλαδή αν βάλει και ο γείτονας ένα powerline μας κλέβει ιντερνετ;
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Όσοι έχετε σε τριφασικό και δουλεύει πείτε και καμια μάρκα, για να μην κοιτάμε μόνο τα devolo Tp link powerlines έχω εγώ στο σπίτι και έχω internet παντού ενσύρματα. Ξεκίνησα με ένα ζευγάρι (με πρίζα όχι σκέτα) και στην συνέχεια πήρα άλλα δύο. Πλέον καλύπτω το σαλόνι που έχω αρκετά μηχανήματα στην TV που θέλουν internet (htpc, ps3, xbox 360, laptop, wd media player) με την βοήθεια ενός switch που μου δίνει 5 επιπλέον ethernets + στο δωμάτιο που έχω το σταθερό gaming rig μου + 1 powerline καβάτζα όπου χρειαστεί κατά το δοκούν (άλλο δωμάτιο, καλoκαίρι μπαλκόνι με το laptop κλπ). Το wi-fi στο ρούτερ ανοίγει μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που θέλω να μπώ με wifi στο tablet και όχι με την βοήθεια του κινητού (hot spot) και ξανακλείνει αμέσως μετά (έχει διακοπτάκι το ρουτεράκι της hol και δεν χρειάζεται να μπαίνεις απο pc στην διεύθυνση του router για άνοιγμα- κλείσιμο του wi-fi). Προσωπικά τα powerlines με έχουν βολέψει πολύ. Να ρωτήσω κι εγώ μία θεωρία που έχω στο μυαλό μου; Το ρεύμα είναι κοινό για όλους, δηλαδή αν βάλει και ο γείτονας ένα powerline μας κλέβει ιντερνετ; Όχι φυσικά, με την χρήση powerline έχεις internet μόνο στο συγκεκριμένο σπίτι, στην συγκεκριμένη γραμμή δηλαδή. Ο γείτονάς σου έχει άλλη γραμμή στο σπίτι του, άλλο ρολόι κοινώς για να καταλάβεις μπακαλίστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα