Chiki-Chiki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Χτες πήρα το samsung galaxy s3 απο το κατάστημα Γερμανός. Αφού το λειτούργησα για λίγο διαπίστωσα οτι το κινητό έχει πρόβλημα στην πίσω κάμερα. Η κάμερα είναι θολη και βγάζει 9 στις 10 ''blurry photos'' θολές φωτογραφίες το googlara και δεν βρήκα κάτι. Έχω δοκιμάσει τα εξής: επανεκκίνηση καθαρισμός cache απο τις ρυθμίσεις τις κάμερας αν έχει κάποια ζελατίνα στον φακό επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων Σμείωση : η μπροστά κάμερα έχει καλύτερη ανάλυση απο την πίσω. 2. το ίδιο συμβαίνει και στην λήψη βίντεο Ορίστε και μια photo απο το κινητό: http://prntscr.com/3qqnui
nikos1982 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 εχεις βγαλη την ζελατινα που μπορει να εχει πανω απο την σαμσουνγ για πρωστασια της καμερας?
Chiki-Chiki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 εχεις βγαλη την ζελατινα που μπορει να εχει πανω απο την σαμσουνγ για πρωστασια της καμερας? ναι, δεν υπαρχή καμιά ζελατίνα..όταν είχα διαγράψει τα δεδομένα απο τις ρυθμίσεις τις κάμερας έφτιαξε για 5 λεπτα, και μετά πάλι τα ίδια και τώρα πλέον όταν κάνω διαγραφή δεδομένων η κάμερα μένει θολή..
infin1tyGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μήπως το έχεις βάλει καταλάθος σε Macro; Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις της κάμερας να το γυρίσεις σε autofocus.
Chiki-Chiki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μήπως το έχεις βάλει καταλάθος σε Macro; Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις της κάμερας να το γυρίσεις σε autofocus. Oχι δεν το εχω σε macro. Αν εννοείς για το AF που βλέπω, είναι σε αυτόματη εστίαση ''autofocus'' Το αλλαξα σε macro μολις, και το γυρισα παλι σε autofocus και εφτιαξε αλλα πιστευω πως σε πεντε λεπτα θα βγαζει παλι θολες αυτο συμβαινει στην καμερα απο χτες. οχι μονο με αυτη την ρυθμιση αλλα και με καθαρισμο cache της καμερας,επανεκκινηση κλπ.. κατι με την εστιαζει παιζει παιδια, το κινιτο βγηκε προβληματικο.. ενω ηταν θολη η καμερα βαζω το χερι στον φακο και αφου το εβγαλα απο μπροστα η καμερα ειχε φτιαξει θα το στειλω πισω ευχαριστω παντως για την βοηθεια..
tolis1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 τα galaxy ειναι σαν τα iphone.ποτε δεν χαλανε...
Chiki-Chiki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 τα galaxy ειναι σαν τα iphone.ποτε δεν χαλανε.. τοτε ισως μπορεις να το κοιταξεις εσυ; δεν ειναι οτι το εχω χρονια χτες το πρωι το πηρα..
kataramenos32 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 τα galaxy ειναι σαν τα iphone.ποτε δεν χαλανε... Ασχολιαστο... τοτε ισως μπορεις να το κοιταξεις εσυ; δεν ειναι οτι το εχω χρονια χτες το πρωι το πηρα.. Φιλε μου προσωπικα θα σου προτεινα να το πας πισω ετσι οπως το πηρες
Chiki-Chiki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Τελικα μου στειλανε καινουργιο. Σας ευχαριστω για την βοηθεια. :mrgreen: :mrgreen:
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 1ον ποσο το πληρωσες; 2ον αν ειναι πανω απο 320€ πηγαινε το αμεσως πισω και πες του οτι δεν με καλυψε σε αυτα που ηθελα, και παρε LG g2 απο το Skroutz. Ακου γερμανος
Chiki-Chiki Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 1ον ποσο το πληρωσες; 2ον αν ειναι πανω απο 320€ πηγαινε το αμεσως πισω και πες του οτι δεν με καλυψε σε αυτα που ηθελα, και παρε LG g2 απο το Skroutz. Ακου γερμανος το πληρωσα 210€ πιστευω ειναι πολυ καλη τιμη ουτε στο σκρουτζ δεν το εχει σε τετια τιμη αν δεν κανω λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα