programmer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ...τουλάχιστον ξέρουμε ορθογραφία... και που την ξερεις ...δειξε μου την ορθογραφια να σου πω ποιος εισαι θεε μου τι ακουω ασε την ορθογραφια μεγαλε και πιασε την γεωγραφια,ιστορια εκει θα φανεις μαγκας στην χωρα που ζεις να ξερεις ιστορια για τη χωρα σου αλλιως πετα το nickname σου με κανες και ξυπνησα να σε καλα γλυτωσα τελικα δεν θα χρειαστη να πιω καφε
gon1332 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 και που την ξερεις ...δειξε μου την ορθογραφια να σου πω ποιος εισαι θεε μου τι ακουω ασε την ορθογραφια μεγαλε και πιασε την γεωγραφια,ιστορια εκει θα φανεις μαγκας στην χωρα που ζεις να ξερεις ιστορια για τη χωρα σου αλλιως πετα το nickname σου με κανες και ξυπνησα να σε καλα γλυτωσα τελικα δεν θα χρειαστη να πιω καφε Δε θες να γίνεις προγραμματιστής αλλά nickname programmer έβαλες. Πέρα από την πλάκα, δεν είδα πουθενά να σου κάνουν κάποια προσωπική επίθεση, ούτε με ειρωνεία σου μίλησαν μέχρι που άρχισες να δίνεις δικαιώματα. Εγώ προσωπικά έκανα like στο post του geomagas γιατί με το που είδα ότι δεν είχες code tags τα παράτησα (έχω και μία εξεταστική και δεν έχω χρόνο για παραπανίσιες κινήσεις). Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω, όπως όλοι, όπως έχεις δει και στο παρελθόν, απλά βοήθα μας. Είναι απλό. Μαρκάρισμα του κώδικα και επιλογή του "κουμπιού" που μοιάζει κάπως έτσι "<>" από την επεξεργασία κειμένου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις