leukonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Α ωραία, άλλο ένα έξυπνο ρολόι. Που είναι η καινοτομία είπαμε? Μη ρωτήσω για την χρησιμότητα τους.. Για την καινοτομια δεν ξερω, μία απο τις χρησιμότητές του προβλεπετε να ειναι στους αθλητες και σε όλους τους αθλούμενους, γιατι με μια συσκευη θα μπορουν να ακουνε μουσικη, να μετρανε γυρους(χλμ), και να εχουν και μια ιδεα για τους παλμους της καρδιας κλπ (με βαση το νεο SDK http://www.iphonehellas.gr/51883/healthbook-ios_8/).Πρόσφατα ήρθε ένας συνάδελφος και μου έδειξε αυτό https://buy.garmin.com/en-US/US/into-sports/running/forerunner-620/prod122785.html .... αν υπήρχε αντίστοιχο android η apple θα το προτιμούσε σίγουρα. 1
Rush13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ελπίζω τουλάχιστον ο παλμό μετρητής να ειναι της προκοπής , όχι σαν αυτούς στα γυμναστήρια που μια με βγάζουν με 20 λεπτα τρέξιμο 60 παλμους και την άλλη 170 ... Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ένα είναι σίγουρο. Άτομα που δεν έχουν βάλει ποτέ τους ρολόϊ (γιατι τους ενοχλεί), θα φοράνε ακόμα και στον ύπνο τους το πλαστικό λουράκι μόνο και μόνο επειδή έχει το μηλαράκι... 4
Macgneto Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μου φαίνεται ότι η οικονομική κρίση τους έχει χτυπήσει όλους κατακέφαλα. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι κάποιοι γυρνάνε και λένε "πρόσεχε πώς μιλάς" και άλλα τέτοια λές και τους πήραμε την περιουσία ή λές και τους θίξαμε προσωπικά. Στο iwatch τώρα επειδή παρακολουθώ την apple χρόνια ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν κατασκευάζει μαλακίες! Και μακάρι η τιμή να είναι στο θεό για να μην αρχίζει και η κουτσή Μαρία να μοστράρει με iwatch. Το έχω ξαναπεί ότι τελικά με την Apple συμβαίνει το εξής παράδοξο, έχει μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που λατρεύουν τα προιόντα της και μια άλλη μερίδα ανθρώπων ευτυχώς μικρή που ξεσπάνε πάνω της επειδή απλά έχουν ψυχολογικά προβλήματα! Ρε παιδιά σας έχει κάνει κάτι κακό η εταιρεία όπως ας πούμε να σας κλέψει τα λεφτά ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο? Αφού δεν είστε φαν τι κάθεστε και βγάζετε χολή?Τσάμπα χαλάτε το χρόνο σας! Έλεος! 3
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Στο iwatch τώρα επειδή παρακολουθώ την apple χρόνια ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν κατασκευάζει μαλακίες! Και μακάρι η τιμή να είναι στο θεό για να μην αρχίζει και η κουτσή Μαρία να μοστράρει με iwatch. Δυστυχώς και η κουτσή Μαρία,θα βάλει 852 δόσεις, θα αφήσει νοίκια-ρεύματα απλήρωτα, προκειμένου να ξεχωρίζει. 2
Macgneto Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω. Αν και απο τον Έλληνα όλα τα περιμένω. Εγώ το περιμένω με τιμή κοντά στα 700 ευρώ. Ούτε παράλογη ούτε λογική. Θα είναι απλά κάτι που θα το αγοράζει όποιος το θέλει πραγματικά. Και εννοείται θα συνεργάζεται άψογα με iOS και OSX!
morgan21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 καλο με εκανες και γελασα.ακολουθει τη σαμμυ αλλη μια φορα και μπαινει σε ξενα χωραφια δευτερη και κατα¨ι¨δρωμενη.θα σπασει τα μουτρα της οπως παντα.ασε που παιζει να φαει και καμια μυνηση οχι απο τη σαμμυ βεβαια γιατι αντιθετα με το μηλο εχει αλλες πιο σοβαρες δουλειες να ασχοληθει αλλα μαλλον απο τη swatch Πως ακολουθει την σαμμυ δεν μας εξηγησες. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι πριν καποια χρονια εκανε ανακοινωση η απλ οτι θα βγαλει εξυπνο ρολοι ολες οι εταιριες απο την αντιπαλη μερια μετα απο καποιο καιρο εβγαλαν πρωτοι εκεινοι για να μην τους πους οτι αντιγραφουν! Με αποτελεσμα απο την βιασυνη τους να βγαλουν διαφορες βλακεις στο εμποριο. Περιμενετε λιγο καιρο να δειτε τι θα βγαλει η απλ και ποσο σωστα ειναι η υλοποιηση της και μετα ξανακραχτε οσο θελετε κυριοι hater
Akanthos! Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ΟΛΟΙ ακολουθουν την μια και μοναδικη Pebble, στον χωρο των Smartwatches you just can't beat them pal! Πραγματικά όμορφο! Κι έχει την εμφάνιση κλασσικού ρολογιού!
Windows8 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εχω δει και το αντιθετο! Απλα τα εχουν κανει πλακακια τοσα χρονια,οι δυο τους και αλλοι "σφαζονται" στις "ποδιες" τους!!! Παντου αυτο γινεται.. εδω εχουν συμφωνια για τις πατεντες μεταξυ τους.. Απλα ηθελα να θυμωσω κανα fanboy γιατι βαριομουν :$ 1
makridis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 απο οτι φαινεται δεν παρακολουθεις αλλες(και απο αλλου)ειδησεις σχετικα με το iwatch.μαλλον ποσταρεις ετσι για να γινεται δουλεια,οσο για την τιμη ...μην το παρεις ρε φιλε. Φίλε Μάρκο, όλες οι εικόνες που κυκλοφορούν είναι concept και δεν απεικονίζουν το πραγματικό προιόν. Οι εικόνες που ανέφερες στο iphonehellas δεν είναι το iwatch αλλά ένα concept σχεδιασμένο από τον Gabor Balogh ο οποίος είναι ένας designer artist που δεν έχει καμία σχέση με την apple. Παρακαλώ ΜΗΝ ποστάρετε ανακρίβειες. 3
fmarkos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 H apple ειναι μιλια μπροστα ακομα στην τεχνολογια και καινοτομια.Αλλο ενα προιον που θα κανει θραυση και θα σπασει τις πωλησεις παγκοσμιως Εγώ θα έλεγα είναι μήλα μπροστά μια και η aple θα πατεντάρει σαν μονάδα μέτρησης το μήλο, που τρώνε οι fan της αμάσητο. Επίσης θα πατεντάρει το λουράκι και θα αρχίσει τις μηνύσεις σε όλες τις εταιρίες που χρησιμοποιούν λουράκι. Μια νέα καινοτομία που θα πλασάρει το iwathch για πρώτη φορά είναι και η εμφάνιση της ώρας και της ημερομηνίας, ενώ θα είναι και αδιάβροχο για να μην πάρει υγρασία από όσους το βλέπουν και τους τρέχουν τα σάλια και όσους το φτύνουν να μην το ματιάσουν... 2
Silvershot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ναι και οταν γραφεις εξετασεις δεν μπορεις να το φορας αφου ΔΕΝ ειναι ρολοι. hahahahaha
Grey Warden Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Γελαει ο κόσμος με τα fanboys. Αλλη μια φορά ακολουθεί τον ανταγωνισμο το σαπιομηλο και απο κατω οι χειροκροτητες αποθεωνουν το τίποτα. Λιγη τσιπα, τπτ αλλο.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Προς ενημέρωση δεν είναι η πρώτη φορά που η MS λανσάρει SmartWatch. Απλώς τώρα τρέχει και δεν φτάνει με το να αντιγράφει ότι μπορεί μιας και στην mobile εποχή θεωρείται irrelevant... με μονοψήφια νούμερα σε windows phone και Surface δεν είσαι καν στον χάρτη της αγοράς. Να ναι καλά οι πατέντες http://en.wikipedia.org/wiki/Smart_Personal_Objects_Technology Απλα τωρα oπου ms βαλε apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα