Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ακριβως,αυτο που λεει η apple ειναι monitoring. Ισως συνεργαζεται με καποιον μετρητη σακχαρου κ "περναει" νεα δεδομενα απο το σακχαρομετρο. Υπαρχει κ μια νεα μεθοδος υπολογισμου γλυκοζης μεσω του αμφιβλιστροειδους(ματι) ,αλλα ειναι πολυ ακριβη μεθοδος για να ενσωματωθει σε ενα ρολοι. Sent from my iPhone using Insomnia

Βασικα δεν κανει αυτο την αναλυση,αλλα κραταει δεδομα για να κρατησει ενα ιστορικο.Τη μετρηση την κανει το ιδιο το σακχαρομετρο!

Δε βρηκα τιποτα οσο αφορα τη μετρηση μεσω του αμφιβλιστροειδου,αλλα υπαρχουν καποιες δερματολογικες μεθοδοι που ισως μπορουν να χρησιμοποιηθου σε καποιο ρολοι χεριου!Δε ξερω ποσο αξιοπιστες ειναι ολες οι μη επεμβατικες μεθοδοι και να μην εχουμε στο τελος καποια παρατραγουδα απο ασθενεις με σακχαρωδη διαβητη!

μεσω του δερματος μετράς τα ages(γλυκαντικοι παραγοντες). Το άλλο το εχει μικρη εταιρια η οποια ΔΕΝ πουλαει την πατεντα....... Sent from my iPhone using Insomnia
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γελάει ο κόσμος με τους hateboys/funboyz. Ακόμη δεν πρόλαβε να βγει ένα προϊόν από την apple και τα hate trolls σπεύδουν να "θάψουν" μία φήμη. Λίγη τσίπα, τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Τι θα θελα απο ενα smartwatch? να χει κομψη σχεδιαση σιγουρα. Κι απο κει κ περα απο ελιτουργειες θα ηθελα: gps, μετρηση θερμιδων, μετρηση παλμων, μετρηση αποστασεων , ταχυτητας. Και βεβαια να χει κεντρο ειδοποιησεων, να μπορω να βλεπω πχ οτι εχω μια αναπαντητη κληση.

Κατι αλλο προσωπικα δε μ ενδιαφερει! να το πω αλλιως....θα θελα να παρω ενα sport watch , ε προτιμω να χω και τις εξτρα λειτουργιες των ειδοποιησεων.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω ένα smartwatch πολύ designato, με πολλές περίεργες λειτουργίες που απευθύνονται μόνο σε ένα 1-2% του πληθυσμού, τις οποίες θα χρησιμοποιήσω/μοστράρω στους γνωστούς μου τις 5 πρώτες μέρες. Μετά θα το φοράω μέσα στο λεωφορείο και θα κάνω slide to unlock κάθε 30" κάνοντας πως βλέπω κάτι σημαντικό, μόνο και μόνο για να τραβήξω τα βλέμματα. Τέλος, θα ποστάρω στο facebook όλες τις μετρήσεις μου με τη συσκευή τις πρώτες μέρες, ώστε να λάβω σχόλια τύπου "ωχ μαλάκα πήρες το iwatch? γαμάτος!" 

Κάθε βράδυ θα πηγαίνω για ύπνο χαρούμενος, για την εξαιρετική και πλήρως χρήσιμη -για την ματαιοδοξία μου- αγορά που έκανα...

• Like 9
Δημοσ.

Ασχετα με το ποτε θα κυκλοφορησει και πως θα ειναι εξωτερικα ή εσωτερικα το iwatch η συμβουλη μου ειναι ή εξης:

Μην παρετε της πρωτης γενιας. Περιμενετε την δευτερη γενια που θα κυκλοφορησει.

Παντα η apple την πρωτη γενια ενος πρωτοποριακου προιοντος (π.χ πρωτο iphone, πρωτο ipad, πρωτο ipad mini) τα βγαζει ληψα, και τα εγκαταληπει γρηγορα για να παει στην επομενη γενια.

Απο εκει και μετα βεβαια βλεπουμε την κλασικη apple με υποστηριξη 5 χρονια+ , specs που τρεχουν τα παντα, αναβαθμισεις συνεχεια κτλ.

• Like 3
Δημοσ.

Πανέμορφο..σαν ηλεκτρονικό βραχιόλι παρακολούθησης καταδίκων...

Ναι, έχει και "Hamurabi mode"...έκανες μ**ία, κόψει χέρι...!

Δημοσ.

Μέτρηση Ζαχαρου δεν παιζει. Αν το ανακαλύψει αυτό ας το πουλησει ξεχωριστά και θα το πάρουμε εκατομμύρια άνθρωποι. Καμια συσκευή δεν έχει καταφέρει ακόμη να αντικαταστήσει το τρυπιμα.

Καποτε φορουσαμε ρολόι, ημασταν πλήρεις αν ξέραμε τι ωρα είναι.

Μετα βγήκε το κινητό και κανεις δεν φοράει ρολόι γιατί δεν χρειάζεται.

Τώρα βγαίνει το smartwatch και χρειάζονται και τα δυο.

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον πρωτον ειναι ολα απλα rumors μεχρι να βγει δεν ξερουμε πως θα ειναι οποτε το εχει ωραιο design (ακυρο).

Οταν ερχεσαι σχεδον τελευταιος στη παραγωγη smartwatch καινοτομια δεν υπαρχει φιλε μου (ακυρο).

Προσιτη τιμη (γελανε και τα ντουβαρια) οχι οτι ξερω ποσο θα κανει ,αλλα η αππλε δεν  φημιζετε για τις προσιτες τιμες της

• Super Moderators
Δημοσ.

λοιπον πρωτον ειναι ολα απλα rumors μεχρι να βγει δεν ξερουμε πως θα ειναι οποτε το εχει ωραιο design (ακυρο).

Οταν ερχεσαι σχεδον τελευταιος στη παραγωγη smartwatch καινοτομια δεν υπαρχει φιλε μου (ακυρο).

Προσιτη τιμη (γελανε και τα ντουβαρια) οχι οτι ξερω ποσο θα κανει ,αλλα η αππλε δεν  φημιζετε για τις προσιτες τιμες της

Να υποθέσω πως γνωρίζεις και πόσο καιρό δουλεύει η Apple πάνω στο smartwatch? Εκτιμάς ας πούμε πως περιμένε να δει τι θα βγάλουν οι άλλοι και ξαφνικά μέσα σε 2-3 μήνες να ετοιμάσει νέο σχέδιο και να το βγάλει στην παραγωγή???

:P

Θυμάσαι κάποτε πριν το iphone που ο Jobs παρουσίασε ένα άθλιο motorola που "έτρεχε" itunes??? Αν δεις το video θα δεις στα μάτια του την ξυνίλα και την αδιαφορία, μιας και η ομάδα του έπαιζε ήδη με το iphone στα labs...

Δημοσ.

Εγώ θέλω ένα smartwatch πολύ designato, με πολλές περίεργες λειτουργίες που απευθύνονται μόνο σε ένα 1-2% του πληθυσμού, τις οποίες θα χρησιμοποιήσω/μοστράρω στους γνωστούς μου τις 5 πρώτες μέρες. Μετά θα το φοράω μέσα στο λεωφορείο και θα κάνω slide to unlock κάθε 30" κάνοντας πως βλέπω κάτι σημαντικό, μόνο και μόνο για να τραβήξω τα βλέμματα. Τέλος, θα ποστάρω στο facebook όλες τις μετρήσεις μου με τη συσκευή τις πρώτες μέρες, ώστε να λάβω σχόλια τύπου "ωχ μαλάκα πήρες το iwatch? γαμάτος!" 

Κάθε βράδυ θα πηγαίνω για ύπνο χαρούμενος, για την εξαιρετική και πλήρως χρήσιμη -για την ματαιοδοξία μου- αγορά που έκανα...

απολυτα σωστος αν και το 1-2% ειναι πολυ αισιοδοξο

Δημοσ.

Κανενα 400-500αρη το βλέπω.
Μπαταρία καθε 2η μερα φόρτιση.
Να είναι καλα το android που έδωσε απλόχερα στην apple άλλο ενα προϊόν για να γίνουν πρωτοπόροι LOL.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...