Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :500-600

Χρήση υπολογιστή :gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:kanena

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθονη?οχι εχω dell ultrasharp u2412m

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?oxi

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ροδος αλλα εχω ατομο να το παρει και στην αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? και απο διαφορετικα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι windows 7 64 bit

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

1)intel q6600 g0

2)abit p35 pro

3)g skill 1066 extreme 2 X 2g lifetime

4)kouti lian li v 1000

5)τροφοδοτικο hyper 730 αλλα μαλλον θελει αντικατασταση

6)gigabyte 9800gtx+

Δημοσ.

Λοιπόν κρατάς φυσικά το κουτάκι και αν μπορείς να υπερβείς λιγάκι το ποσό παίζεις μπάλα εδώ.
Επέλεξα το e-shop για τη διευκόλυνσή σου εφόσον έχει υποκατάστημα στη Ρόδο.

post-199458-0-22763900-1402216895_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

εχω το lian li v1000

http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-v1000-plus-ii/

ευχαριστω για την συνθεση αλλα απεχθανομαι την amd kai και τις ati.

μηπως υπαρχει καμια εναλακτικη σε nvidia και intel?το τροφοδοτικο που εχω ειναι 730 βατ.αυτο που μου προτεινατε ειναι αρκετο γιατι εχω μαθει οτι οι καινουργιες καρτες θελουν 14pin και γενικως πολυ ρευμα...(σορρρυ αν ειπα κοτσανα!!!!!)

http://www.e-shop.gr/hiper-hpu-4m780-type-m-780w-p-PER.805954αυτο ειναι το τροφοδοτικο μου.μου το ειχαν προτεινει τα παιδια του multirama extreme οταν εστεινα το pc

Δημοσ.

εχω το lian li v1000

http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-v1000-plus-ii/

ευχαριστω για την συνθεση αλλα απεχθανομαι την amd kai και τις ati.

μηπως υπαρχει καμια εναλακτικη σε nvidia και intel?το τροφοδοτικο που εχω ειναι 730 βατ.αυτο που μου προτεινατε ειναι αρκετο γιατι εχω μαθει οτι οι καινουργιες καρτες θελουν 14pin και γενικως πολυ ρευμα...(σορρρυ αν ειπα κοτσανα!!!!!)

http://www.e-shop.gr/hiper-hpu-4m780-type-m-780w-p-PER.805954αυτο ειναι το τροφοδοτικο μου.μου το ειχαν προτεινει τα παιδια του multirama extreme οταν εστεινα το pc

Απεχθάνεσαι amd για ποιο λόγο εφόσον προφανώς δεν έχεις γνώσεις στο θέμα??? Φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

οσο αναφορα τις καρτες παντα ειχαν θεματα με τους drivers και απο την εμπειρια μου πολλοι φιλοι μου ειχαν χρυσοπληρωσει καποιες ατι 500+ ευρω και μετα απο δυο χρονια με πολυ ελαφρεια παιχνιδια πχ strategyτους εβγαλαν προβληματα με λαμπακια θερμοκρασιες κτλ.οσο για amd εχουν λιγοτερη καταναλωση αλλα πιστευω οτι η intel ειναι πιο μπροστα.

ΥΣ¨. εχω γνωσεις πανω στο θεμα απλα δεν ξερω απο αποψη αποδοσης τιμης τι να διαλεξω γιαυτο και ζητησα την βοηθεια των παιδιων δηλαδη μπορει ενας επεξεργαστης να ειναι στα 2,5ghz και ενας στα 2,8 και να εχει διαφορα 50 ευρω και δεν ξερω αν τα αξιζει(χωρις παρεξηγηση-εντελως φιλικα) :-)

Δημοσ.

10 χρονια παω απο ατι σε ατι και δεν ειχα ποτε προβληματα οσο για τους amd αν αλλαζα cpu μονο σε amd θα πηγαινα ειναι ποιο vfm,οσο για το τροφοδοτικο ειναι μαπα 18A στο 12αρι...

• Like 2
Δημοσ.

στην πρωτη συνθεση οι μνημες ειναι out of stock

και για σκληρο "ssd" πανε εδω http://www.e-shop.gr/adata-xpg-sx900-128gb-25-ssd-sata3-p-PER.551073&sid=1

οσο για το θεμα με τα amd που λες απλα δεν υπαρχει...  

η διαφορα στην καταναλωση ειναι ενας φορτηστης ipad

μπλα μπλα μπλα..  και τα υπολοιπα ειναι κατι σαν θεωριες συνομοσιας! 

ειναι ισοδυναμες εταιριες με τις intel! καπου βολευει η μια.. καπου η αλλη!

• Like 1
Δημοσ.

ok  παιδια σας εμπιστευομαι.απλα καμια φορα μπορει να τυχει να συμβουν διαφορα πραγματα γυρω σου και να σχηματισεις ασχημη γνωμη για κατι.για την καρτα γραφικων απο οτι διαβασα ειναι οτι καλυτερο σε αποδοση τιμη αυτη την στιγμη.για τον ssd συμφωνω με τον τον adata.μπορειται λοιπον να μου προτεινεται αν δεν σας κανει κοπο και ενα σετ μητρικη-επεξεργαστη για intel.και ενα ζευγαρι μνημες γιατι οποως ειπε ο φιλος ειναι out of stock.σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Δημοσ.

αν ντε και καλα θες intel+Nvidia

παρε πρωτα μια καρτα γραφικων(πχ GTX 760) να εχεις και μαζεψε χρηματα για να κανεις αναβαθμιση.

Αλλιως amd.

Δημοσ.

πειτε εσεις μια προταση κι ας ξεφευγουμε και λιγο απο το budjet.δεν πειραζει μπορει να παρω καρτα γραφικων μεταχειρισμενη και να τα δωσω στον επεξεργαστη για να μου κρατισει χωρις αλλαγη περισοτερο

Δημοσ.

Λοιπόν κρατάς φυσικά το κουτάκι και αν μπορείς να υπερβείς λιγάκι το ποσό παίζεις μπάλα εδώ.

Επέλεξα το e-shop για τη διευκόλυνσή σου εφόσον έχει υποκατάστημα στη Ρόδο.

attachicon.gifΧωρίς τίτλο.png

+1 με μια aftermarket ψυκτρα, και με αυτές τις Link.png Site: ram που είναι σε crazy sundays (γιατι αυτές που πρότεινες εξαντλήθηκαν)

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...