MrMigiagkee Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σε όλους.Θέλω μια βοήθεια που αφορά την τόοοοοοοσο χαμηλή ταχύτητα μου..εχω ασύρματο μόντεμ ZTE και σύνδεση στην OTE Conn-X.Η ταχύτητα μου ειναι στα 2mbps !!!! Η συνδεσή μου ειναι 24mbps και περίμενα να έχω καμιά 12αρια εφόσον η προηγούμενη μου σύνδεση ήταν στα 12mbps από την HOL.Έπαιρνα τηλέφωνο για πληροφορίες,αλλά δεν το σήκωσαν καμία φορά απτις 3 που έχω πάρει μέχρι στιγμής.Θα ήθελα βοήθεια απ'όποιον ξέρει κάτι,γιατί είμαι τελείως άσχετος από αυτά Ευχαριστώ πολύ !!!!!!!
vaiosgtr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 πόσο κοντα είναι το μοντεμ απο τα γραφεια του οτε? και ποσο κοντα ειναι ο υπολογιστης στο μοντεμ?
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 μπες μεσα στο ρουτερ και πες μας ποσο συγχρονιζει?επισης το zte sucks.αν εχεις κανα αλλο ρουτερ βαλε εκεινο.εισαι με καλωδιο η ασυρματα?μπορει και να εχει γινει κανα λαθος και να σε κλειδωσαν στα 2 αν και δεν ξερω αν ο οτε δινει πλεον 2 Mbit.μπορει να ειναι και καποα βλαβη.θελουμε χαρακτηριστικα γραμμης μεσα απο το ρουτερ για αρχη.και ελπιζω να μην τρεχεις speedtest ασυρματα και βλεπεις τα 2 mbps.τα τεστ γινονται ολα με καλωδιο και με κατεβασμα απο καναν ftp η κανα γρηγορο server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα