Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μπω κατευθείαν στο θέμα, έστησα προχθές το νεο PC (xfx 650w, 8320, asus m5a97) και όταν έβαλα την 4870 πάνω, άναψε το LED D601 και η κάρτα δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη.(επίσης το fan βαρούσε 100%)

Έβαλα μια παλιά gpu και δουλεύει κανονικά..την 4870 τη δοκίμασα στο προηγούμενο pc (υπογραφής) που έπαιζα κανονικά πριν τη βγάλω και κάνει τα ίδια και εκεί..

Η κάρτα τα έφτυσε τελικά η υπάρχει περίπτωση να τη φτιάξω? Επίσης, επειδή σε κάνα μήνα σκεφτόμουν ούτως ή άλλως να πάρω την GTX 770, μήπως έχει κάποιο θέμα το καινούριο τροφοδοτικό μου και την τινάξει και εκείνη?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό να εχει θέμα δύσκολο μου φαίνεται και να ηταν καποιο no name να έλεγα οκ αλλα ειναι xfx :) , να την φτιάξεις δύσκολο μου φαίνεται επίσης απο την στιγμή που δεν κανει τιποτα γιατι να πω οτι έδειχνε εστω artifacts να της άλλαζες πάστα ίσως να μια ψύκτρα μηπως φτιάξει.

Αφου ομως θα πάρεις την 770 καλύτερα να κανεις υπομονή και το τροφοδοτικό που εχεις επαρκεί μια χαρά για την 770

Δημοσ.

με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα τα παρακατω απο αυτη τη σελιδα

http://www.techpowerup.com/forums/threads/ati-diagnostic-leds.72385/

HD 4870 LEDs

D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault

D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed

D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed

D601 - Red LED On, shows critical Core power fault

Δημοσ.

Ναι, το είχα δει και γω αυτό.Δεν υπάρχει κάποιο "fix" για το 601? Και πως έγινε απο τη μια στιγμή στην άλλη? o.O

Δημοσ.

οσο παραξενο και να φανει,μπορει να ετυχε.

Μπορεις να δεις τα κυκλωματα τροφοδοσιας της καρτας μηπως εχει τιποτα αρπαγμενο-σκασμενο κλπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...