redarmada Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Καλησπερα εχω κανει sli με 2 gtx 770.Παρατηρησα πως η μια απο τις δυο καρτες και συγκεκριμενα η πρωτη στο "Memory Controller Load" ειναι σχεδον μονιμα στο 3% ακομα και idle ενω η δευτερη ειναι 0%.υπαρχει καποιο θεμα η ετσι ειναι;παραθετω και φωτογραφια:
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω οτι υπάρχει καποιο θέμα απλα ισως η μια κάρτα για καποιο λόγο να τραβάει λιγο παραπάνω ram σε idle σε σχέση με την αλλη
redarmada Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 παντως παρατηρησα πως ειτε ειναι ενεργοποιημενο ειτε οχι το sli η πρωτη καρτα ειναι εκει σταθερη στο 3% σε idle.υπαρχει τροπος να δω τι τραβαει ραμ απο την καρτα;
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 εχω την εντυπωση οτι οταν idlαρεις η δευτερη καρτα απενεργοποιειται. Επισης τα 3% στη ραμ ειναι λογικα τα παραθυρα που εχεις ανοιχτα κλπ κλπ για να μπορεσεις να λειτουργησεις τον υπολογιστη.
Zaknafein Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Φυσιολογικό είναι, τα Windows δεσμεύουν κάποιο μέρος της VRAM για την απεικόνιση του desktop, των ενεργών εφαρμογών κτλ, με το αντίστοιχο μικρό φορτίο στο memory controller. Η δεύτερη κάρτα επίσης φυσιολογικά είναι στο 0%, αφού σε 2D περιβάλλον απενεργοποιείται για εξοικονόμιση ενέργειας. 1
redarmada Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Με καληψες αδερφε σε ευχαριστω πολυ και για τις πληροφοριες!να ειστε καλα παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα