Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρες, τι κάνετε? λοιπόν θα μπω σφαίρα στο θέμα.. είχα ένα πρόβλημα με το steam και με τα windows, (θα αρχίσω από το steam) όταν πήγαινα να ανοίξω ένα παιχνιδάκι, όπως πάω να το ανοίξω μου βγάζει αυτό.. Failed το Start Game (Missing Executable) ΣΙΓΑ steam είναι λέω τον παίζει γενικά, klain.. έ κάνω αυτό εδώ το κολπάκι https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8676-EFLX-7453και μετά μου άλλαξαν τα windows κάπως, από έτσι τσαχπινιαρικα διαφανες που είναι τα tabs, έγιναν γαλάζια, έ σιγά λέω κάνα μικρό πιτσιλιαρισμα είναι θα κάνω restart.. κάνω restart και μου λέει  "this copy of windows is not genuine" και άργησε και λίγο παραπάνω να άνοιξη το pc εκεί στο "welcome".. τι ska** λέω? σιγά λέω θα το φτιάξουμε με εκείνο το πρόγραμμα που δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλα θα το βρούμε.. no worries.. ε πάω να μπω να παίξω το παιχνίδι που ήθελα να παίξω στο steam.. και μου βγάζει να το κάνω instal, και έχω σκαλώσει.. ένα delete appcache στο steam έκανα και έπεσε η tsar και το επίκεντρο ήταν στο pc μου.. απλά έχω απορία, γιατί έγιναν όλα αυτά? :s σαν να έγιναν rollback τα windows φάση.. 

edit: άκυρο, τα έχω τα παιχνίδια του steam σε έναν φάκελο.. αλλα το steam μου λέει να τα ξανά κάνω install.. :P

Δημοσ.

αν και ετσι που γραφεις δυσκολα βγαζει καποιος ακρη το ποιο πιθανο ειναι να εκανες ζημια στον φακελλο του steam η με καποιο system tool η με uninstaller. τα κανεις uninstall ολα και εγκατασταση παλι

Δημοσ.

επειδή παίζει να μην διάβασες τίποτα και να απάντησες στην τύχη..

steam>Failed το Start Game (Missing Executable)>appcache deleted>restart>this copy of windows is not genuine>όλα τα παιχνίδια του steam τα έχω αλλα το steam θέλει να τα ξανά κάνω install.. τι uninstaller? και τι system tool στο appcache...?

Δημοσ.

απο attitude μια χαρά πάμε. 

Οι σοβαρές απαντήσεις απαιτούν και σοβαρά τοποθετημένες ερωτήσεις. 

Με αυτά που γράφεις, ρίξτο στον καιάδα και φορμάρισε το. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...