poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 καποιοι βαζουν και εξωτερικα φανακια να ριχνουν αερα που παιρνουν ρευμα ειτε απο την ιδια πριζα ειτε απο Usb.
billkolias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 λες και δεν τοξερατο ρουτερ που εχω αυτην την στιγμη ειναι τ vigor 2700vg φυσικα και ειναι συνεχεια ανοιχτο φυσικα και δεν εχει κανενα προβλημα Λάβε υπόψιν σου και τις "μούφες" που βάζουν στα καλώδια όταν τα κόβουν κάτι τσακάλια της ΕΥΔΑΠ κτλπ. Ελπίζω να ψήφισες και σωστό δήμαρχο που θα επιτρέψει στον ΟΤΕ να βάλει ίνες, διαφορετικά δεν θα δεις καλό DSL από κανένα πάροχο. μα δεν κααταλαβες.Εδω ειναι το καλλο εγω μενω ιλιον συνορα με περιστερικαι πετρουπολη.Το α/κ ιλιου ειναι μακρια,το α/κπετρουπολης ειναι μακρια μακρια και το α/κ περιστεριου ειναι μακρια μακρια μακρια.Σε πιο νομιζεις οτι ειμαι? μα φυσικα στο περιστεριου. . . και να πεις οτι εγω ειμαι συνορα να το καταλαβω ομως ολη η παλατιανη ειναι στο α/κ περιστερι παρολο που ειναι ιλιον.Ποιος ο λογος να εχουν τραβηξει καλωδια απο το α/κ περιστεριου μεχρι την παλατιανη και οχι απο το α/κ ιλιου??.ολοι εδω παιζουν με 40-50att και μας δουλευει ο οτε για vdsl ελεος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 αν δεν ήταν παράλογος ο Παχατουρίδης θα είχατε.. 1
billkolias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 να ρωτησω ξερει καποιος αν γινετε να κανω καταγγελια στον οτε εγγραφος για το πρποβλημα που αντιμετοπιζω αλλα και την συμπεριφορα καποιου υπαληλου τους.Δεν ενωω στην ΕΤΤ αλλα στον οτε.Δεν θελω να το κανω μεσω mail η της ηλεκτορνικης φορμας θελω να το κανω με πραγματικο εγγραφο για να ξερω οτι το πηραν και το διαβασαν ,υπρχει κατι τετοιο? αν δεν ήταν παράλογος ο Παχατουρίδης θα είχατε.. θα μπορουσε πολυ απλα ο δημος ιλιου να ασχολιθει με το θεμα.Αν εβαζαν vdsl στο περιστερι δν ξερ αν θα με οφελουσε αφου μονο οσοι ειναι σε ακτινα 1km μπορουν να συνδεθουν σε αυτο το καφαο σωστα? εγω ειμια πολυ μακρια απο το κεντρο του περιστεριου + δεν ειναι καν περιστερι εδω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 δεν νομίζω ότι απλά μπορεί να τον φωνάξει για να κάνει έργα επίσης δεν κάνουν ουσιαστικά έργα ανά "δήμο" αλλά ανά "περιοχή κάλυψης"... πχ τα Βριλήσσια καλύπτονται από τα Α/Κ Πεντέλης/Χαλανδρίου/Αγιάς Παρασκευής κι έργα για VDSL (οπτικές ίνες & υπαίθριες καμπίνες) έγιναν μόνο στις περιοχές των Βριλησσίων που καλύπτονται από το Α/Κ Πεντέλης, όχι σε όλο το δήμο...
billkolias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 πηρα και δηλωσα ξανα για βλαβη γιατι το speedtest βγαζει max 3,10mbps καιμου ειπαν οτι οι τεχνικοι εχουν γραψει οτι η γραμμη δεν σηκωνει παραπανω λογο αποστασης και οτι αν δεν δεχεται επιδιορθωση θα χρεωθω για την ασκοπη μετακινηση του τεχνικου. πριν(εως 24) http://www.speedtest.net/my-result/3549228871 μετα(εως 4) http://www.speedtest.net/my-result/3569249461Δεν μπορω να καταλαβω πως πριν κατεβαζε με πανω απο 4 και τωρα που εχω 4αρα δεν φτανει οριακα τα 4.Αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο προβλημα?
black adder Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για ένα περίεργο,σε εμένα,λόγο,θεωρείς πως ο υπάλληλος εξ.πελατών είναι ταυτόχρονα και τεχνικός δικτύων. Σου έχω νέα λοιπόν,κάποιος 20άρης είναι που παίρνει 300 ευρώ για 6ώρες πρηξίματος από κάθε άσχετο,και διαβάζει μια σελίδα με έτοιμες απαντήσεις. Αν δεν επιμείνεις να μιλήσες με τεχνικό,μια ιδέα τουλάχιστον του τι πραγματικά συμβαίνει,δε θα πάρεις. Αν και από όσα διάβασα,μάλλον είναι απλό,και δε θα διορθωθεί αν ο ΟΤΕ δεν περάσει καινούρια καλώδια. Και επειδή οικονομικά έχω σπουδάσει,αυτό θα γίνει,όταν πεθάνουν οι γέροι που έχουν ΟΤΕ ,πήξει στο παράπονο το κέντρο,και τα κέρδη από την περιοχή σου πέσουν σε σημείο που να συμφέρει πια το σκάψιμο.Μετά θα πρέπει να γίνουν μελέτες,να βγούνε άδειες,να οργανωθούνε 2-3 εργολάβοι για σκάψιμο, πέρασμα και στρώσιμο,και ό,τι άλλο προκύψει...και αυτά....Καλή υπομονή. Στο κέντρο του Μενιδίου περνάνε καλώδια χύμα από χωράφια,γιατί ο κεντρικότερος δρόμος τους δεν έχει καν δίκτυο.Παλιογκρινιάρη. πηρα και δηλωσα ξανα για βλαβη γιατι το speedtest βγαζει max 3,10mbps καιμου ειπαν οτι οι τεχνικοι εχουν γραψει οτι η γραμμη δεν σηκωνει παραπανω λογο αποστασης και οτι αν δεν δεχεται επιδιορθωση θα χρεωθω για την ασκοπη μετακινηση του τεχνικου. πριν(εως 24) http://www.speedtest.net/my-result/3549228871 μετα(εως 4) http://www.speedtest.net/my-result/3569249461Δεν μπορω να καταλαβω πως πριν κατεβαζε με πανω απο 4 και τωρα που εχω 4αρα δεν φτανει οριακα τα 4.Αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο προβλημα Δηλαδή εγώ που έχω έως 24 και κατεβάζω με 16,άμα βάλω έως 4, θα κατεβάζω με 4; Αδερφέ..μάλλον δεν έχεις καταλάβει το τρόπο που λειτουργούνε οι ISP.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δηλαδή εγώ που έχω έως 24 και κατεβάζω με 16,άμα βάλω έως 4, θα κατεβάζω με 4; αν σε adsl2+ συγχρονίζεις 16mbps και γυρίσεις σε 4αρι πακέτο με adsl2+ θα συγχρονίζεις στα 4...
black adder Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 αν σε adsl2+ συγχρονίζεις 16mbps και γυρίσεις σε 4αρι πακέτο με adsl2+ θα συγχρονίζεις στα 4... Στον ιδεατό κόσμο του Δίκτυα 1.0 .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 έχεις δει δλδ περίπτωση που είχε ΤΟΣΟ αέρα πάνω και δεν συγχρόνιζε τέρμα σε αρκετά μικρότερο πακέτο?
billkolias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 πηρα για εκατομιριοστη φοραστο 13888 και μου ειπαν νακανω ενα speedtest κατεβαζοντας ενα αρχειο κτλπα κτλπα... του ειπα οτι κατεβαζει 340kilobyte/sec και μου λεει ειναι πολυ καλο για την γραμμη σας.Του λεω μα αφου συγχρονιζει στα 4mbps γιατι να μην κατεβαζει και περιπου τοσο? μου λεει εε με οσο συγχρονιζει κατεβαζει περιπου δεν μπορει να κατεβασει και με 400kilobyte /sec οσο εχει συγχρονισει.Του λεω οριστε? μου λεει τι δεν καταλαβατε? του λεω 4mbps ειναι 500kilobyte/sec και οχι 400 ,μου λεει μισο λεπτο μην κλισετε.Μετα απο κανα λεπτο μου λεει λοιπον θα το δηλωσουμε για βλαβη. . . σοβαρα τωρα?? και αφου δεν ξερει την διαφορα mbps k KB/s πως μου λεει οτι κατεβαζει και πολυ καλα?επισης αυττη που εχουν 2αρα γραμμη δεν κατεβαζου 1,8 -1,9 η καπου εκει κοντα??εγω που εχω την 4αρα λογικα δεν επρεπε να κατεβαζω κοντα στο 4δλδη 3,7-3,8-3,9 ?ειναι λογικο να κατεβαζω μονο μεχρι 3?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 κανονικά θα έπρεπε να κατεβάζεις με 400-440KB/sec, τα υπόλοιπα χάνονται σε overheads...
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Φίλε topic starter, για το θέμα της συμπεριφοράς του τεχνικού η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι δεν πρέπει να τους πάμε συνέχεια κόντρα και να λέμε "όχι αυτό που λές δεν ισχύει κτλ" και να του ρίχνουμε το λάθος, σε όποιον το κάνουμε αυτό στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα αντιδράσουν, μετά σου λέει ο άνθρωπος αν θέλει να σε εξυπηρετήσει σε κάτι άλλο και στο κλείνει, τι θές να πεί δηλαδή? Να βριστείτε ή να πεί ναί κύριε δεν ξέρω την τύφλα μου? Έλεος δηλαδή. Εδώ είναι ενα τεχνολογικό φόρουμ με άτομα που ξέρουν πάρα πολλά πράγματα για αυτό και είμαστε σε θέση να συζητήσουμε αν είπε κάτι σωστό ή λάθος ο τεχνικός, αν τώρα ξέρουμε εμείς κάτι παραπάνω μαγκιά μας, μπορούμε να το επισημάνουμε στον τεχνικό ευγενικά, όχι όμως να την λέμε στον άλλον. Και ναί πρέπει να βάλουμε και στο μυαλό μας οτι αυτοί οι άνθρωποι που προσλαμβάνουν οι εταιρίες δεν τα ξέρουν όλα, μπορεί να έχουν ελάχιστη ως και καθόλου εμπειρία, θα έπρεπε να είχανε άτομα αρκετά καλά καταρτισμένα, αυτό είναι πρόβλημα της εταιρίας και όχι του τεχνικού. Ο τεχνικός σπάνια θα πεί φταίει η εταιρία, γιατί θα πέσει κράξιμο ή απόλυση από τον προϊστάμενο. Όσο για τα περί password, στο δικό μου router fritz box της hol, όταν γράψω το username/password μετά στα δείχνει με αστεράκια δηλαδή κρύβει τους χαρακτήρες και επίσης το πλήθος τους δεν είναι το ίδιο με πρίν. Τεχνικός κάποτε με είχε ρωτήσει μήπως έγινε κανένα reset στο router και μπήκαν οι εργοστασιακές ρυθμήσεις, μου λέει ξαναγράψε το pass/username μήπως άλλαξαν και δοκίμασε ξανά, εκεί τι να του πώ εγώ δηλαδή οτι όχι δεν άλλαξαν και εσύ τα λές λάθος? Τέλος πάντων. Στα 9 χρόνια που έχω hol, το 99% των προβλημάτων που έχω αντιμετωπίσει με το ίντερνετ ήταν περιπτώσεις που το router δεν έπαιρνε ΙΡ και έλεγε οτι η σύνδεση με τον ISP είναι εσφαλμένη. Σε όλες τις περιπτώσεις ενημέρωνα τους τεχνικούς και στην χειρότερη μετά από μια μέρα είχα πάλι ίντερνετ, με έπαιρναν τηλέφωνο να ρωτήσουν αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Σε κάποια φάση ένας τεχνικός δεν είχε καταφέρει να κάνει κάτι, μου είπε να αλλάξω κάτι σε κάποιες τιμές στα settings και όταν πάλι δεν ερχόταν ίντερνετ μου είπε θα προωθήσω το πρόβλημα σε ποιό εξειδικευμένο τμήμα, τελικά την επόμενη ημέρα διορθώθηκε και εκείνο το πρόβλημα. Η δική μου γραμμή σύμφωνα με αυτά που λέει το router είναι 3.32 mbps και κατεβάζει max με 340-350 kbps.
peeperman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 πηρα για εκατομιριοστη φοραστο 13888 και μου ειπαν νακανω ενα speedtest κατεβαζοντας ενα αρχειο κτλπα κτλπα... του ειπα οτι κατεβαζει 340kilobyte/sec και μου λεει ειναι πολυ καλο για την γραμμη σας.Του λεω μα αφου συγχρονιζει στα 4mbps γιατι να μην κατεβαζει και περιπου τοσο? μου λεει εε με οσο συγχρονιζει κατεβαζει περιπου δεν μπορει να κατεβασει και με 400kilobyte /sec οσο εχει συγχρονισει.Του λεω οριστε? μου λεει τι δεν καταλαβατε? του λεω 4mbps ειναι 500kilobyte/sec και οχι 400 ,μου λεει μισο λεπτο μην κλισετε.Μετα απο κανα λεπτο μου λεει λοιπον θα το δηλωσουμε για βλαβη. . . σοβαρα τωρα?? και αφου δεν ξερει την διαφορα mbps k KB/s πως μου λεει οτι κατεβαζει και πολυ καλα? επισης αυττη που εχουν 2αρα γραμμη δεν κατεβαζου 1,8 -1,9 η καπου εκει κοντα?? εγω που εχω την 4αρα λογικα δεν επρεπε να κατεβαζω κοντα στο 4δλδη 3,7-3,8-3,9 ?ειναι λογικο να κατεβαζω μονο μεχρι 3? Οριακά είσαι, βλάβη δηλώνεται όταν έχεις κάτω απο το 80% της ταχύτητας της θεωρητικής. τα 400 kb ειναι ακριβώς το 80%
black adder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 έχεις δει δλδ περίπτωση που είχε ΤΟΣΟ αέρα πάνω και δεν συγχρόνιζε τέρμα σε αρκετά μικρότερο πακέτο? Στα 2 συγχρόνιζα σχεδόν 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα