Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 συνεχές πρήξιμο κι υπομονή μπας κι αλλάξη γνώμη ο δήμαρχος για το fttc... πόσο downstream line attenuation έχεις?
thetruth Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μια μικρη διορθωση στον τιτλο.... η τεχνικει ... η τηλεφωνητες... η ανορθογραφει και παει (παη) λεγοντας... 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 για 44db πάντως τα 4mbps συγχρονισμός είναι σχετικά λογικός, λίγο πάνω από τα 3km μακρυά από το Α/Κ...
billkolias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 σημερα με αλαξαν σε 4αρα γραμμη (με τα τελευταια αφου τα χρηματα μου πηγαιναν στραφη και ουτος η αλλος αντι να μου φτιαξουν την βλαβη με κατεβαζαν προφιλ εβαλα πακετο με 4mbps) με 24αρα συγχρονιζει στα 5,5 τις παλιες καλλες μερες 7 . . .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 στα 7 ήσουν σχεδόν στα τέρματα της απόδοσης της γραμμής σου, λίγο δύσκολο να το κρατήσεις σε πυκνοκατοικημενη περιοχή (πολλές παρεμβολές), με χάλια καλωδίωση (περιοχής όχι σπιτιού) και τέτοια απόσταση από το Α/Κ...
billkolias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 42att θεωριτικα θα μπορουσε να πιασει γυρο στα 8,5 αν δεν υπηραν αλλες παρεμβολες κτλπαοταν μου πρωτο εβαλαν την γραμμη προφανως ηταν καινουρια τα καλωδια? ηταν καινουριες οι συνδεσεις?? δεν ξερωπαντως τοτε δουλευε σωστα και επιανε 7 μbps με τον καιρο αρχισε να πεφτει μεχρι που φτασαμε στ σμρα απο τα 7mbps στα 5 και το att να εχει αναιβει 2 μοναδες εκτος και αν απομακρινεται το σπιτι μου απο το Α/κ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ή απλά έβαλαν περισσότεροι γείτονες adsl, φτάνει και περισσεύει για να ρίξει τον συγχρονισμό...
billkolias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 το σπιτι μου συνχιζει να απομακρινεται
haris013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 το σπιτι μου συνχιζει να απομακρινεται δεν είναι πάντα θέμα απόστασης το υψηλό attenuation,μπορεί να βραχυκυκλώνει η γραμμή,κακή ποιότητα χαλκού/φθαρμένα καλώδια κλπ κλπ.. γενικά είναι περίεργη η φάση, εγώ σε παρόμιο πρόβλημα ήρθε ένας μάγκας πραγματικά τεχνικός απο τον ΟΤΕ και απλά μου απογείωσε την γραμμή. είχα τεράστιο πρόβλημα, βραχυκυλωμένη γραμμή , το πρόβλημα ήταν σε εξωτερικά καλώδια, δυστυχώς έπιανε μόνο το σπίτι μου το πρόβλημα αυτό,είχα crosstalking και σε μια βδομάδα μετά απο χιλιάδες τηλεφωνήματα ήρθε ο τεχνικός και μετά απο 2-3 μέρες εργασιάς συγχρώνισα στα 17 mbps σταθερά χωρίς dc και τα χιλιάδες αλλά προβλήματα απο τα 1,3 που συχρώνιζα πρίν μαζί με εκατοντάδες dc καθημερινά. πραγματικά θέλουν τύχη κάτι τέτοιες καταστάσεις γιατί δεν λύνωνται πάντα τέτοιου είδους προβλήματα(αν πχ είναι καθαρή η γραμμή και απλά έχεις μεγάλη απόσταση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα) επίσης θέλει άπειρο πρίξιμο και τύχη ώστε να πέσεις σε έναν καλό και σωστό τεχνικό που θα έχει όρεξη και μεράκι. fact.
harris78 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς ο ΟΤΕ έχει ρίξει πολύ την ποιότητα των υπηρεσιών του... Και συγκεκριμένα όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με τεχνικό πρόβλημα και κυρίως με τα φθαρμένα καλώδια του ΟΤΕ, ο οποίος δεν έχει καμία διάθεση για οικονομικούς λόγους να αλλάξει. Και πατάει στο γεγονός ότι και σε άλλον πάροχο να πας τα ίδια και χειρότερα θα έχεις αφού ο πάραχος πατάει στο δίκτυο του οτε!!! Ο αδερφός μου Αμπελόκηπους Αθήνα στα 900 μέτρα, ενώ είχε για χρόνια άψογο 24αρι ADSL άρχισε πριν 2 χρόνια να έχει τεράστιο πρόβλημα. Του το γύρισαν σε VDSL για δήθεν καλύτερα και τώρα του λένε δεν υποστηρίζει και ας πληρώνει 2 χρόνια πάγια!!!! Και ο τελευταίος τεχνικός που ήρθε του είπε ξεκάθαρα ότι είναι καλωδιακή βλάβη αλλά αποκλείεται να την φτιάξουν!!! Στο τηλέφωνο οι περισσότεροι έχουν γίνει αγενάστατοι και μάλιστα ο τελευταίος του πρότεινε να γυρίσει σε 4αρι ADSL γιατί τόσο δήθεν σηκώνει η γραμμή! Και όταν του ζήτησε ο αδερφός μου το όνομά του που του λέει τόσες βλακείες αρνήθηκε και το έκλεισε!!! Βέβαια ο αδερφός μου δεν το άφησε εκεί, έκανε τις καταγγελίες τους σε Συνήγορο Καταναλωτή και ΕΕΤ και σκέφτεται μέχρι και μήνυση κατά του υπαλλήλου του ΟΤΕ που τον πήρε 11 το βράδυ ανώνυμα για να του λέει βλακείες (Από ADSL 24 χωρίς πρόβλημα για χρόνια -> VDSL αρχικά χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά η γραμμή του είναι για 4αρα...!!!) Απατεώνες!!!!
billkolias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μπορεί να βραχυκυκλώνει η γραμμή,κακή ποιότητα χαλκού/φθαρμένα καλώδια κλπ κλπ.. γενικά είναι περίεργη η φάση, εγώ σε παρόμιο πρόβλημα ήρθε ένας μάγκας πραγματικά τεχνικός απο τον ΟΤΕ και απλά μου απογείωσε την γραμμή. είχα τεράστιο πρόβλημα, βραχυκυλωμένη γραμμή , το πρόβλημα ήταν σε εξωτερικά καλώδια, δυστυχώς έπιανε μόνο το σπίτι μου το πρόβλημα αυτό,είχα crosstalking και σε μια βδομάδα μετά απο χιλιάδες τηλεφωνήματα ήρθε ο τεχνικός και μετά απο 2-3 μέρες εργασιάς συγχρώνισα στα 17 mbps σταθερά χωρίς dc και τα χιλιάδες αλλά προβλήματα απο τα 1,3 που συχρώνιζα πρίν μαζί με εκατοντάδες dc καθημερινά. πραγματικά θέλουν τύχη κάτι τέτοιες καταστάσεις γιατί δεν λύνωνται πάντα τέτοιου είδους προβλήματα(αν πχ είναι καθαρή η γραμμή και απλά έχεις μεγάλη απόσταση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα) επίσης θέλει άπειρο πρίξιμο και τύχη ώστε να πέσεις σε έναν καλό και σωστό τεχνικό που θα έχει όρεξη και μεράκι. fact. αυτο ακριβος ειναι!! Δυστυχώς ο ΟΤΕ έχει ρίξει πολύ την ποιότητα των υπηρεσιών του... Και συγκεκριμένα όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με τεχνικό πρόβλημα και κυρίως με τα φθαρμένα καλώδια του ΟΤΕ, ο οποίος δεν έχει καμία διάθεση για οικονομικούς λόγους να αλλάξει. Και πατάει στο γεγονός ότι και σε άλλον πάροχο να πας τα ίδια και χειρότερα θα έχεις αφού ο πάραχος πατάει στο δίκτυο του οτε!!! Ο αδερφός μου Αμπελόκηπους Αθήνα στα 900 μέτρα, ενώ είχε για χρόνια άψογο 24αρι ADSL άρχισε πριν 2 χρόνια να έχει τεράστιο πρόβλημα. Του το γύρισαν σε VDSL για δήθεν καλύτερα και τώρα του λένε δεν υποστηρίζει και ας πληρώνει 2 χρόνια πάγια!!!! Και ο τελευταίος τεχνικός που ήρθε του είπε ξεκάθαρα ότι είναι καλωδιακή βλάβη αλλά αποκλείεται να την φτιάξουν!!! Στο τηλέφωνο οι περισσότεροι έχουν γίνει αγενάστατοι και μάλιστα ο τελευταίος του πρότεινε να γυρίσει σε 4αρι ADSL γιατί τόσο δήθεν σηκώνει η γραμμή! Και όταν του ζήτησε ο αδερφός μου το όνομά του που του λέει τόσες βλακείες αρνήθηκε και το έκλεισε!!! Βέβαια ο αδερφός μου δεν το άφησε εκεί, έκανε τις καταγγελίες τους σε Συνήγορο Καταναλωτή και ΕΕΤ και σκέφτεται μέχρι και μήνυση κατά του υπαλλήλου του ΟΤΕ που τον πήρε 11 το βράδυ ανώνυμα για να του λέει βλακείες (Από ADSL 24 χωρίς πρόβλημα για χρόνια -> VDSL αρχικά χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά η γραμμή του είναι για 4αρα...!!!) Απατεώνες!!!! τι ειρωνεια σε γραμμη πουειχαν βαλει vdsl να λενε οτι δεν παιζει πανω απο 4 ελεος! εγω σημερα το προι το δηλωσα βλαβη.Ηταχιτητα ειναιπολυ χαμλη δηλαδη το πραγματικο download δεν ξεπερνα τα 2mbps και το upload ειναι τελειος για τν π..ο πρεπει ναναι γυρο στο 500klbps.Toυς πηρα τηλ το σηκωσε μια γυναικα αυτη τη φορα.Της ειπα οτι η ταχυτητα εινια πολυ χαμηλη της ειπα και οτι το att εχει ανεβει κατα 2 μοναδες .Μου λεει δεν ξερω αν αυτο θα το κοιταξουν,της ειπα οτι αυτο ειναι ξεκαθαρο σημαδι οτι ειπαρχει καποιου ειδους βραχυκυκλωμα στην γραμμη κια να το σημειωσει μου ειπε ενταξη (νταξη προφανως και παλι δεν θε γινει τιποτα το ξερω ). κατα τις 13.30 πηραν τηλ σπιτι ηταν μια γιναικα και μου ειπε οτι ειναι απο το τμημα παραπονων του οτε? μου ειπε οτι πηρε να ρωτησει αν μετα την αλαγη σε 4αρα λυθηκε το προβλημα.Της ειπα οτι δν λυθηκε και οτι το προβλημα δεν βρισκεται στο ποσο θανε το οριο τις γραμμης μου αλλα στα καλωδια του οτε και οτι ηταν δικη μου επιλογη να κατεβω σε 4αρα απο την στιγμη που πληρωνω τσαμπα χρηματα για κατι που δεν μου προσφερoυν.Μου ειπε οτι μου αφαιρεσα καποια παγια απο τον προηγουμενο μηνα και οτι να αφησω να δουμε τι θα γινει και με αυτη την βλαβη(προφανως δεν θα γινει τιποτα) και μετα θα δουμε τι θα κανουμε. εγω πισστευω οτι οι τεχνικοι του οτε δεν κανουν τιποτα παραμονο αν δεν δουλευει καθολου.Δηλαδη λενε αα αυτη η γραμη παιζει? ωραια αφου εχει αποσυνδεσεις κτλπα απλα παιξτε με το snr.Και ασχολουνται παραμονο αν δεν εχεις καθολου νετ η τηλ δεν ξερω . . .
peeperman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 σημερα με αλαξαν σε 4αρα γραμμη (με τα τελευταια αφου τα χρηματα μου πηγαιναν στραφη και ουτος η αλλος αντι να μου φτιαξουν την βλαβη με κατεβαζαν προφιλ εβαλα πακετο με 4mbps) με 24αρα συγχρονιζει στα 5,5 τις παλιες καλλες μερες 7 . . . Λάβε υπόψιν σου και τις "μούφες" που βάζουν στα καλώδια όταν τα κόβουν κάτι τσακάλια της ΕΥΔΑΠ κτλπ. Ελπίζω να ψήφισες και σωστό δήμαρχο που θα επιτρέψει στον ΟΤΕ να βάλει ίνες, διαφορετικά δεν θα δεις καλό DSL από κανένα πάροχο.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 τι να ρυθμισω? απλα απενεργοποιησα το dhcp και του εδωσα μια αλλη ip το προβλημα γενικα ειναι με την γραμη μου οχι με την συνδεσμολογια αλωστε το ρουτερ που εχω πανω στην γραμμη δεν επερνε ip (εξωτερικη ενωω απτον isp ) παρολο που ειχε συγχρονισει απλα το εγραψα οπως ειπα διοτι ο τυπος προφανως εβλεπε το username και το pass απο το 2τερο ρουτερ που εγω το ειχα σε bridge και οχι αυτο που ειχα επανω στην τηλεφωνικη γραμη ,γιαυτο και ελεγε οτι ηταν λαθος ο κωδικος.Απο τοτε που εχω σεταρει το ρουτερ που εχω πανω στην γραμμη μου δεν το εχω πιραξει ποτέ ποσο μαλλων να αλλαξω το pass η τι username οποτε να μην επερνε ip επειδη δεν ειχε σωστο pass δεν παιζει σε καμια περιπτωση εφοσον το δευτερο ρουτερ δεν συνδεεται με την γραμμη αφου δεν εχει τηλεφωνικο καλωδιο δεν μπορει να κανει προσπαθεια να σηκωσει ppp αρα ο οτε δεν θα δει ποτε αυτο το ρουτερ ουτε τα username/password του. 42att θεωριτικα θα μπορουσε να πιασει γυρο στα 8,5 αν δεν υπηραν αλλες παρεμβολες κτλπα οταν μου πρωτο εβαλαν την γραμμη προφανως ηταν καινουρια τα καλωδια? ηταν καινουριες οι συνδεσεις?? δεν ξερωπαντως τοτε δουλευε σωστα και επιανε 7 μbps με τον καιρο αρχισε να πεφτει μεχρι που φτασαμε στ σμρα απο τα 7mbps στα 5 και το att να εχει αναιβει 2 μοναδες εκτος και αν απομακρινεται το σπιτι μου απο το Α/κ το θεωρητικο απο το πρακτικο αλλαζει.42 attenuation στην πραξη αμα δεις 6 mbit με 9 margin του οτε θα ειναι θαυμα.ξεχαστε τα μεγιστα θεωρητικα.τα μεγιστα θεωρητικα ειναι ενα ονειρο αν παιζει ενας πελατης πανω σε νεο καλωδιο και οχι σε καλωδια 50 χρονων χωρις vectoring με 9 margin και διαφορα τετοια.
anonymous-root Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 κατ' αρχας ας διορθώσει κάποιος τις ανορθογραφίες του τίτλου τουλάχιστον. κατα δεύτερον, το ρουτερ που παίρνει την ΙΡ είναι συνεχώς αναμμένο; τι μάρκα είναι; Αν είναι συνεχώς αναμμένο, μια πιθανότητα είναι να κάνει lease τη γραμμή ο dhcp server του ΟΤΕ (αν η αποσύνδεση είναι βράδυ ας πούμε που δεν το λειτουργείς), οπότε με ένα άνοιξε - κλείσε θα πρέπει να παίξει. Αν είναι συνεχώς αναμμένο, παίζει να κολλάει από υπερθέρμανση. Καλώς ή κακώς τα ηλεκτρονικά το έχουν αυτό, και εμείς έχουμε και ζεστό καλοκαίρι. Το κλείνεις για λίγο να κρυώσει. Σε κάποιους μπορεί να μην είναι αποδεκτό αυτό, αλλά αυτοί μπορούν να αγοράσουν καλύτερης ποιότητας ρουτερ. Τρίτον, αν μιλάμε για ρουτερ του ΟΤΕ και δή τπτ Bautek ή συναφή, ε αυτά δεν είναι και τα καλύτερα. Ας το αλλάξει με κάποιο πιο σοβαρό ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα