Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι ο υπάλληλος βλέπει στο εσωτερικό τους σύστημα οτι ο λογαριασμός που εχεις δεν είναι Online, ενώ η γραμμή συνδρομητή φαίνεται συνδεμένη, αρα η λογική λεει οτι δεν εχεις κάνει Login στο σύστημα που ισοδυναμεί οτι δεν εχεις βαλει σωστά login και password. 

Δοκίμασε οτι σου είπα νωρίτερα και στις οδηγίες άλλαξε το κομμάτι «Βάζεις ένα αλλο router » σε «Κάνεις reset σε κάποιο άλλο router και το βάζεις»

• Super Moderators
Δημοσ.

το να έχει φάει κόλλημα κάτι και να είναι απλά προσωρινή δυσλειτουργία από πλευράς τους δεν παίζει? σιγά μην το παραδεχόταν ο άλλος...

Δημοσ.

γιατί παίρνεις ως δεδομένο ότι έλεγε την αλήθεια ο υπάλληλος? :P

Τι να σου πω,γιατι να το κανει αυτο? O.o 

μηπως τα στοιχεια δεν τα περναει μεσω του PPP αλλα κατα καποιο τροπο μεσω ιντερνετ αν καταλαβαινεις τι ενοω 

Γιατι ο υπάλληλος βλέπει στο εσωτερικό τους σύστημα οτι ο λογαριασμός που εχεις δεν είναι Online, ενώ η γραμμή συνδρομητή φαίνεται συνδεμένη, αρα η λογική λεει οτι δεν εχεις κάνει Login στο σύστημα που ισοδυναμεί οτι δεν εχεις βαλει σωστά login και password. 

Δοκίμασε οτι σου είπα νωρίτερα και στις οδηγίες άλλαξε το κομμάτι «Βάζεις ένα αλλο router » σε «Κάνεις reset σε κάποιο άλλο router και το βάζεις»

στην προκοιμενη περιπτωση δεν ηταν θεμα αποσυνδεσεων αφου το ρουτερ ειχε σιγχρονισει κανονικα απλα δεν επερνε ip φανταζομαι οτι αυτο ειναι αποτελεσμα των χιλιαδων fec και crc errors

την καλωδιωση και συνεδεσολογια στοσπιτι την εχω κανει εγω ο ειδιος δεν τιθεται θεμα κακης συνδεσεις κτλπα κτλπα δεν εχω συναγερμο η τηλεφωνο. εχω ενα utp περασμενο απο την εισοδο μεχρι το δωματιο μου οπου χρισιμοποιο μονο το ενα ζευγος για το σημα του τηλ  και  αλλα 2 ζευγοι  επιστρεφω ethernet το οποιο πηγαινει στο ειδιο κεντρικο σημειο φυσικα και εκει εχω ενα acces point

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά για μένα σημασία εχει να φτιαχτεί το Internet σου και οχι τι σου ειπε η υπάλληλος. Αν ανοιξες το θέμα απλώς με διάθεση να γκρινιάξεις για τον ΟΤΕ, πες το μας για να μην αναλώνουμε τζάμπα σάλιο.

Τώρα πως μπαίνεις στο internet και απαντας; Απο την ίδια γραμμή;

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι να σου πω,γιατι να το κανει αυτο? O.o

για να μην φανεί πρόβλημα/λάθος της εταιρίας ίσως?

Δημοσ.

για να μην φανεί πρόβλημα/λάθος της εταιρίας ίσως?

και γιατι να εχει προβλημα ο υπαλληλος στο 13888 να μην φανει προβλημα της εταιριας?

Οχι δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά για μένα σημασία εχει να φτιαχτεί το Internet σου και οχι τι σου ειπε η υπάλληλος. Αν ανοιξες το θέμα απλώς με διάθεση να γκρινιάξεις για τον ΟΤΕ, πες το μας για να μην αναλώνουμε τζάμπα σάλιο.

Τώρα πως μπαίνεις στο internet και απαντας; Απο την ίδια γραμμή;

τι δεν καταλαβες?

Τοιντερνετ τωρα δουλευει με τα ειδια προβληματα που δουλευε και παλια  περαν του χθεσινου :P

• Super Moderators
Δημοσ.

για να μην πέσει κράξιμο από προϊστάμενο...

πάντως είναι 100% σίγουρο ότι το 2ο modem/router δεν επηρέαζε το 1ο εφόσον δεν ήταν συνδεδεμένο σε τηλεφωνική γραμμή, FACT...

οπότε από την στιγμή που δεν πείραξες το username/pass του 1ου, δεν υπάρχει περίπτωση να έφταιγες εσύ εξαιτίας λάθους username/pass...

επίσης τα fec/crc errors επηρεάζουν την σταθερότητα της γραμμής και τον συγχρονισμό, δεν ήταν ο λόγος που δεν έπαιρνε IP το modem router...

Δημοσ.

μα αυτο ακριβος ειναι το θεμα και γιαυτο το εγραψα

εγω δεν πιραξα το pass ουτε τπτ σε κανενα απο τα 2   οποτε συγουρα δεν εφτεγε αυτο που δεν επερνε ip .Οπως και οτι  ειμαι 100% συγουροςοτι στο ρουτερ 2 ειχα επανω το username και το pass και οτι δεν το πιραξα ωστε να σβηστουν.Πως γινεται να σβηστηκαν μονα τους? Ο.ο

• Super Moderators
Δημοσ.

σκέψου το αλλιώς, αν μπορούσε να σου αλλάξει τα username/password, γιατί σου ζήτησε να τα αλλάξεις εσύ στο 1ο και δεν τα άλλαζε μόνος του?

Δημοσ.

παρε παλι κανα τηλ μπας και συνδεθεις με καποιον πιο σχετικο και ζητα να δηλωθει ως βλαβη καθως καπου τρωγεται το σκαλωμα εχεις δοκιμασει αλλα καλωδια η αλλη μπριζα γενικος μπας και τρωει σκαλωμα 

Δημοσ.

ενοεις στον 'κατανεμιτη' να δει κατευθειαν απο εκει τι γινεται?

εισαι τρελος?? γιατι να το κανει αυτο  απο την στιγμη που δουλευει παιζεις εκει με το snr και φτιαχνει.Την τελευταια φορα που το δηλωσα για βλαβη ,ξυπνησα και ειδα το snr στο 20 .Μετα παρατηρισα οτι με ειχαν κατεβασει σε 2αρα γραμμη χωρις να ειδοποιησουν η να ζητησουν την αδεια μου . . .

ξερει ο πΟΤΕ και οι ''τεχνικοι'' του

• Super Moderators
Δημοσ.

για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει να επιμένεις αρκετά, για ελέγχους στον κατανεμητή/κουτί κολώνας/καφαου και αλλαγή ζεύγους μέχρι να πετύχεις κάτι καλό, εφόσον βέβαια υπάρχουν διαθέσιμα...

σε συνδιασμό βέβαια με το last mile του Περιστερίου και των γύρω περιοχών, λαχείο η κατάσταση...

Δημοσ.

μα την τελφταια φορα εβαλα την υπαληλο να γραψει το τι θα κανουν οι τεχνικοι της ειπα να ελενξουν οι τεχνικοι την γραμη σητν εισοδο με analyser η να βαλουν καποιο ρουτερ για να δουν τα χιλιαδες fec και crc errors που πεταγονται ακομα και αν δεν φορτωσεις καμιασελιδα απλα και μονο που περνει ip πεταει 1000errors να δουν και το snr που ανεβοκατεβαινει κτλπα κτλπα.
Μετα απο 2 μερες ειχα 2αρα γραμμη και 20snr πηρα εξαλος τηλ και το σηκωσε ενας αγενεστατος τυπος(για καποιο λογο οι γυναικες ειναι πιο συνεργασιμες) και μου λεει βλεπω εδω την βλαβη σας οι τεχνικοι εκαναν τους ελενχους και διαπιστωσαν οτι η γραμη σας δεν μπορει να παιξει παραπανω (τωρα παιζει στα 5,5mbps με αποσυνδεσεις 2 χρονια πριν που μετακομισα εδω συγχρονιζε στα 7,5 χωρις κανενα θεμα).Του λεω μα και μου και μου λεει οι τεχνικοι εκαναν τον ελενχο και δεν μπορει να γινει κατι αλλο.Εγω στο σπιτι μου στην εισοδο στν κατανεμιτη τα καλωδια του οτε που  ενωνονται με τα καλωδια του σπιτιου τα εχω τυλιξει με ασπρη μονοτικη ταινια και με εναν πολυ σιγκεκριμενο τροπο.Ετσι ακριβος ειναι και τωρα κανεις δεν ηρθε να ελενξει τιποτα απολυτος!Την επομενη φορα που ξαναπηρα τηλ και τους ειπα να μου αλαξουν απερχομενο μου ειπαν ''κυριε μου αυτα δεν γινονται καταπαραγγελεια''.Πραγματικα τι αλλο να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...