Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τουλάχιστον 10 μάρκες ακόμα με 3 μοντέλα ανά μάρκα και βάλε.

Για τί όχημα τα θες;

Παπί, gsxr1000, συμβατικό ΙΧ, φορτηγό, ή αεροπλάνο;

Στυλ οδήγησης; Πόλη ή και παραέξω;

Θες τουλάχιστον αυτά για να πάρεις σαφή απάντηση.

/sc

• Like 1
Δημοσ.

τα προηγουμενα κρατησαν σχεδον 80κ (αρχισαν να σφυρανε) αρκετα καλα στο φρεναρισμα και ειναι της αντιπροσωπειας ,αλλα ο σαρακακης θελει 260 ευρω για μπρος πισω.... :-(

Δημοσ.

Πολύ καλό τακάκι καί οικονομικό,έχει η mintex καί η textar.Νά υπολογίσεις περί τά 100 - 120 ευρώ εμπρός καί πίσω.Αν μένεις Δυτική Αττική,υπάρχει φρενάς αξιόπιστος καί οικονομικός.

Δημοσ.

δηλαδή περίπου 100-120 ευρω αγορα για textar, καλα ειναι αν το συγκρίνουμε με τις τιμές του σαρακακη ,όσο για την τοποθέτηση ειναι το λιγότερο τα αλλάζω και μόνος μου

Δημοσ.

τα προηγουμενα κρατησαν σχεδον 80κ (αρχισαν να σφυρανε) αρκετα καλα στο φρεναρισμα και ειναι της αντιπροσωπειας ,αλλα ο σαρακακης θελει 260 ευρω για μπρος πισω.... :-(

ψάξου στο internet να φέρεις τα αυθεντικά μόνος σου. ένα site που συστήνουν πολλοί (αλλά δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά) είναι το mister auto.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω θα πρότεινα τα γνήσια. Έχω δει μεγάλες διάφορες απο συμβατά με τα γνήσια και σε διάφορα αυτοκίνητα... Ψάξε και στο eBay, δε χάνεις κάτι...

Δημοσ.

θα προσπαθήσω να τα βρω απ εξω ισως και απο καμια ιαπωνικη,τα γνησια ειναι πολυ καλα ,αντεξαν τοσα χιλιομετρα,πισω ειχα βαλει παλαιοτερα κατι φτηνα icer  και μετα απο 1 μηνα τα πεταξα 0 φρεναρισμα

Δημοσ.

Τα απλά Textar θυμάμαι παλιότερα έβαζα και σφύριζαν σε BMW.Εδώ και χρόνια βάζω μόνο ATE δίσκους τακάκια.Πολύ τίμια και πολύ ευχαριστημένος.Τον άλλο μήνα είναι να αλλάξω δίσκους-τακάκια μπρος πάλι από Ατe και θα βάλω για πρώτη φορά κεραμικά τακάκια.

Αν είχες μπε-εμ-βε θα στο πρότεινα με 1000,αλλά στο δικό σου δεν έχω ιδέα...

Αν βάζουν κι άλλοι στο αμάξι σου τότε είναι μια καλή πρόταση.

Δημοσ.

Ενίσχυω τη γνώμη του παλαβιαρη. Τα ΑΤΕ είναι απο τα καλύτερα τακακια που έχω δοκιμάσει ωστόσο λογω αισθητηρων στο δικο μου προτιμώ τα εργοστασιακα για να είμαι ειλικρινής...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...