michael92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω το ανάποδο γίνεται. Να ασφαλίζεται ΟΑΕΕ και στην δεύτερη εργασία να κόβει μπλοκάκι.
madx2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το ελληνικό δημόσιο ξαναχτυπά.Αν έναν μήνα μέσα στο εξάμηνο έχεις 24 ένσημα πληρώνεις τα λεφτά για όλο το εξάμηνο στο ΤΕΒΕ .Βέβαια ο νόμος αναφέρει ότι οι νέοι ασφαλισμένοι ασφαλίζονται σε ένα μόνο ταμείο , το ερώτημα είναι αν γίνει κάτι τέτοιο δεν πρέπει το ΙΚΑ να επιστρέψει στον ασφαλισμένο τα λεφτά εφόσον θα πληρώσει το ΤΕΒΕ;Κάτι ακόμα που άκουσα είναι ότι αν τον ένα μήνα έχεις 24 ένσημα σε ένα εργοδότη χάνεις μόνιμα την εξαίρεση για όσο διάστημα εργάζεσαι στον συγκεκριμένο εργοδότη άσχετα αν από εκεί και πέρα έχεις 25 ένσημα κάθε μήνα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το τελευταίο χρήσιμο αδερφέ madx2.Μάγκες, έψαξα.. και η καλύτερη δυνατή λύση (όχι όλο το σώμα στα σκατά αλλά μέχρι το λαιμό μόνο) είναι μια.(Σε μικρο-ελ. επαγγελματίες αναφέρομαι, προφανώς.. διότι όποιος κόβει ΔΕ μπορεί να πάρει εξαίρεση από το ταμείο των Ε.Ε. εν ονόματι ΤΕΒΕ)Πολλοί εργοδότες, έχουν από διάφορες πηγές χρηματοδοτήσεις για να προσλαμβάνουν νέους εργαζόμενους.Εγώ λ.χ. βρήκα έναν που με αγαπάει και με εκτιμάει, και μου έβαλε 25 μεροκάματα για -και καλά- γραφειακή υποστήριξη (που δε πατάω ποτέ).Το ΙΚΑ το δίμηνο κοστίζει 470€ (με 25 μερ/τα πάντα + τα εξτρά που έρχονται με τα Χριστιανικά έθιμα των Ελλήνων), εκ των οποίων ένα μεγάλο chunk (περίπου τα 210€ / δίμηνο) μπορεί να χρηματοδοτηθεί είτε από ΟΑΕΔ, είτε από άλλο οργανισμό.Έτσι, το ποσό που καταλήγεις να πληρώνεις για εξαΰλωση είναι αυτό της τάξης των ~100€. Καλύτερα από το να εξαϋλώνεις 230€ με ΤΕΒΕ.(Σκεφτόμουν πως μπορεί να μην αξίζει όλο αυτό με το Fake-ταμείο γιατί α. δηλώνω στο τέλος ένα εξτρά μεγάλο εισόδημα ενώ έχω πάρει αέρα κοπανιστό, και β. πως άντε να μπω ΟΑΕΕ και να δικαιολογώ αγορές σε αντίθεση με το ΙΚΑ.. αλλά το α. είναι καλύτερη δίοδος από το διπλάσιο ποσό / δίμηνο αναμφίβολα εφόσον έχει χρηματοδότηση αυτός που στο κάνει και το β. δεν πρέπει να ισχύει, το έχω ακόμα μπερδεμένο.)
eidikos33 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 με τις νεες συμβασεις εαν καποιος ειναι κατω απο 25 εχει 22,83 ευρω μικτα,καθαρα ποσα λεφτα ειναι;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) + ΕΚΛΑΨΟΝ TAΣ ΕΞΑΙΡΕCΕΙC + R.I.P 1991 - 2017 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2016 από JiovanniGeorgeo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα