tzizzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 OAEE θα θα μπει αλλα θα μπορει αν παρει ( σαν το μοναδικο ατομο ) απαλαγη απο τις εισφορες?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Απαλλαγή από τις εισφορές του ΟΑΕΕ όχι, γιατί θα πρέπει να τις πληρώνει για να κόβει.Απαλλαγή από άλλο ταμείο ναι.Απαλλαγή ανεξάρτητα αν κόβει ή δε κόβει, με 25 μεροκάματα / month σε άλλο ταμείο (ΙΚΑ λ.χ).
leftermann Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 αν για κάποιον λόγο (μια απεργία στην προκειμένη) κάποιον μήνα τα ένσημα δεν είναι 25 αλλά 23, τι γίνεται; Θα πρέπει να πληρώσουμε ΟΑΕΕ για τα 2 ένσημα; Για τον μήνα ολόκληρο; Ή χάνουμε και την απαλλαγή όλου του έτους; (η απαλλαγή είναι ετήσια, κάθε χρόνο πάω χαρτιά και με δίνουν απαλλαγή μέχρι του χρόνου ίδια μέρα). Είναι ικανοί αυτοί οι ανώμαλοι να μας πάρουν και τα σώβρακα ναούμ...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ^ Αυτό δε το γνωρίζω και εγώ. Αν κάποιος προσφέρεται..
Alxnks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σφράγισε το τόπικ τώρα με το υγρό πυρ σου. στο insomnia, οποιαδηποτε αναφορα σε υγρο πυρ θα επρεπε να απαγορευεται μετα απο αυτο το θρεντ (ετσι για θυμομαστε που και που τα επικ θρεντς): http://www.insomnia.gr/topic/483792-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%85%CF%81-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%82/
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ^ SPOILER ALURTΜίλησα μαζί του μετά και μου είπε πως κότεψε.
pho Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αυστηρά 25 ένσημα στο ΙΚΑ για πλήρη απαλλαγή από ΤΕΒΕ. Αν είναι 24 το πληρώνεις όλο. Η απαλλαγή ισχύει για ένα 6μηνο και ανανεώνεται με τα ένσημα του προηγούμενου 6μήνου, όπου και τσεκάρουν αν έχεις 24 ανά μήνα. Αν όχι σε χρεώνουν ... Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα εξαίρεση
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αυστηρά 25 ένσημα στο ΙΚΑ για πλήρη απαλλαγή από ΤΕΒΕ. Αν είναι 24 το πληρώνεις όλο. Η απαλλαγή ισχύει για ένα 6μηνο και ανανεώνεται με τα ένσημα του προηγούμενου 6μήνου, όπου και τσεκάρουν αν έχεις 24 ανά μήνα. Αν όχι σε χρεώνουν ... Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα εξαίρεση Άρα με 25 ένσημα στο ΙΚΑ παίρνεις πλήρη απαλλαγή από το ΤΕΒΕ? Γιατί μου είπαν ότι απλά μειώνεται η εισφορά (δεν πληρώνεις για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) αλλά δεν ξέρω ακριβώς το ποσό
Anorymous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτησω κατι και εγω μπορει καποιος να ειναι ελευθερος επαγγελματιας και να μην πληρωνει τεβε η οαεε οπως λεγετε ? Π.χ υποθετικο σεναριο που δεν ξερω αν στεκει, κανεις μια οφσορ και σε προσλαμβανεις σαν υπαλληλο ?
pho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Άρα με 25 ένσημα στο ΙΚΑ παίρνεις πλήρη απαλλαγή από το ΤΕΒΕ? Γιατί μου είπαν ότι απλά μειώνεται η εισφορά (δεν πληρώνεις για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) αλλά δεν ξέρω ακριβώς το ποσό Με 25 ένσημα στο ΙΚΑ πέρνεις πλήρη απαλλαγή από ΤΕΒΕ. Επχω το χαρτί της εξαίρεσης στα χέρια μου Να ρωτησω κατι και εγω μπορει καποιος να ειναι ελευθερος επαγγελματιας και να μην πληρωνει τεβε η οαεε οπως λεγετε ? Π.χ υποθετικο σεναριο που δεν ξερω αν στεκει, κανεις μια οφσορ και σε προσλαμβανεις σαν υπαλληλο ? Όχι φίλε μου. Το ΤΕΒΕ είναι μονόδρομος 1
Anorymous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Με 25 ένσημα στο ΙΚΑ πέρνεις πλήρη απαλλαγή από ΤΕΒΕ. Επχω το χαρτί της εξαίρεσης στα χέρια μου Όχι φίλε μου. Το ΤΕΒΕ είναι μονόδρομος γιατι ρε φιλε μου αφου θα εισαι υπαλληλος και απο οσο ξερω στην οφσορ δεν φαινετε ο ιδιοκτητης.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κάνε μια εικονική πρόσληψη σε δικό σου άνθρωπο.Εγώ αυτό έχω κάνει, και αυτό σχεδιάζω να ανανεώσω. Αλλά θα ήθελα να ήξερα ποιο να είναι το μικρότερο ποσό που μπορώ να δηλώσω για τα 25 πλήρης εργασίας / month.Αν κάποιος έχει να μου το απαντήσει αυτό σπεσίφικλυ..Υπάρχει πιθανότητα να μην αξίζει μετά, διότι σαν Ε.Ε. μην ξεχνάτε πως δεν είσαι από το 1ο ευρώ δεδομένου πως μπορείς να δικαιολογήσεις αγορές για την επιχείρησή σου.Όποιος wiser than us, να εισέλθει στην κουβέντα παρακαλώ. 1
Anorymous Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Κάνε μια εικονική πρόσληψη σε δικό σου άνθρωπο. Εγώ αυτό έχω κάνει, και αυτό σχεδιάζω να ανανεώσω. Αλλά θα ήθελα να ήξερα ποιο να είναι το μικρότερο ποσό που μπορώ να δηλώσω για τα 25 πλήρης εργασίας / month. Αν κάποιος έχει να μου το απαντήσει αυτό σπεσίφικλυ.. Υπάρχει πιθανότητα να μην αξίζει μετά, διότι σαν Ε.Ε. μην ξεχνάτε πως δεν είσαι από το 1ο ευρώ δεδομένου πως μπορείς να δικαιολογήσεις αγορές για την επιχείρησή σου. Όποιος wiser than us, να εισέλθει στην κουβέντα παρακαλώ. και τι κοστος εχει αυτο ?
Anorymous Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ποιο ρε φίλε τώρα;να κολας ένσημα κάθε μήνα αντί για τεβε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα